Zobacz pełną wersję : Weryfikacja konta
PoowerDVL
07.05.2012, 16:11
Witam. Chciałem założyć konto na serwerze testowym TSO ze względu na konkurs. Więc kiedy naciskam w link weryfikacyjny na e-mailu wyskakuje mi coś takiego:
ERROR
There was an error accessing the requested web page.
Wie ktoś co muszę zrobić abym mógł potwierdzić konto? Proszę o pomoc.
Podpinam się do tematu, mam tak samo od samego początku zanim jeszcze była otwarta beta. Pisałem do supportu ale panowie odpowiedzili mi w ogóle na inne pytanie niż im zadałem. Bo pisałem w tej sprawie a oni odpisali na temat linka rejestracyjnego do bety.
BB_Mishap
07.05.2012, 16:43
Opisany błąd występuje najczęściej u graczy mających konto w grze przypisane do adresu email @wp.pl. Jedyną możliwością rozwiązania problemu jest zmiana adresu email powiązanego z kontem i ponowne wysłanie linku aktywacyjnego, na nowy adres.
Zarówno zmianę adresu email, jak i wysłanie nowego linku można przeprowadzić poprzez zakładkę 'Mój Profil' po zalogowaniu się na stronie głównej gry.
nicnowego
07.05.2012, 16:45
Siemka miałem podobny problem gdy używałem poczty na wp.pl też pisałem do supportu w tej sprawie i nie uzyskałem odpowiedzi.Ktoś podał mi sposób na to wchodzicie w mój profil na stronie głównej i zmieniacie e-mail na wcześniej stworzony np. Gmail i teraz powinna udać się weryfikacja.
Też do kilku minut temu miałem ten sam problem, nikt nie raczył pomóc, dopiero jak przejrzałem ten wątek, sobie poradziłem. Żadnego odzewu z kontaktu, żenada.
PoowerDVL
07.05.2012, 19:30
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Na onecie działa.