Zobacz pełną wersję : Nowa ziemia leży?
Wywaliło mnie. Przy odświeżaniu nie ładuje się (znacyz łąduje do pewnego momentu, nigdy mapy).
Chyba wszystkie padły bo ja to samo mam na Słonecznym Grodzie.
Ba takie czasy :) coraz wieksze lagi to i serwery padaja ;)
JohnnieWalker
07.05.2012, 13:11
Czarci tak samo
Padło wszystko nie idzie do gry się zalogować, czasami nie działa strona główna settlersów, albo przeglądarka wgl nie może odnaleźć adresu settlersów.
No, to do roboty Bluebyte i poprosimy o informację kiedy wszystko będzie up, bo muszę buffy wbić niebawem :)
Driperio
07.05.2012, 13:14
To znak aby wyjść na dwór :P
^^ a ja chory w łóżku nic z tego :)
do póki wiochy nie odnowi się po nocnym spaniu, to wątpię że ktoś wyjdzie na dwór, jak odkrywki lezą i wszystko pali się na czerwono wykrzyknikami. :D
No nie wiem czy ot, tak mogę sobie wyjść z pracy ;P
staje ładownie na ekranie powitalnym z nowościami w grze
To znak aby wyjść na dwór :P
niebardzo bo leje deszcz
myl0rd88
07.05.2012, 13:17
do póki wiochy nie odnowi się po nocnym spaniu, to wątpię że ktoś wyjdzie na dwór, jak odkrywki lezą i wszystko pali się na czerwono wykrzyknikami. :D
serce aż się kraja gdy widzę coś takiego, nie sposób tego tak zostawić
nadal problem z zalogowaniem się
Kfiatek6
07.05.2012, 13:18
Dokladnie mam to samo. A bylo wszystko ok. Zerwalo polaczenie z czatem, wiec chcialam zrobic relog. No i sie dupa zrobila. Laduje sie tylko okienko z porada dnia i nic wiecej. A tez chcialam buffy wrzucic :(
Moze niespodzianke robia i PVP wprowadzaja :)
Niespodzianke to oni juz dzisiaj nam zrobili - wylaczyli serwery :)
Mam to samo, nie pojawia mi sie kolejka logowania.
niemoge sie zalogowac do gry laduje sie ale niema mapy ta gra sucks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie stresujcie się, zaraz będzie działać
Prima Aprilis juz był :D
niemoge sie zalogowac do gry laduje sie ale niema mapy ta gra sucks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wykrzykniki i tak nic nie pomogą, zresztą jak gra jest "sucks" to nie graj, tak to darmo strzępisz sobie zdrowie nerwami.
Poznańczyk
07.05.2012, 13:24
Na testowy są wprowadzane aktualizacje od godziny 13 do 16 :P więc możliwe, że ktoś coś wyłączył przez przypadek.
Nie no mają chyba jakiś poważniejszy problem bo co chwila coś wysiada jak próbowałem dodać post to mi wyskoczyło Data Base Error i dopiero teraz znowu mogłem na forum wejść, także nic dobrego z tego nie wynika. Może jakieś ataki na główny server mają.
pszczolak
07.05.2012, 13:25
już wiadomo ile trzeba będzie czekać, mam nadzieję że mi misje zaliczy bo właśnie ubijałem wiedźmę..
Przed chwilą byłem na testowym.Tam na pierwszej stronie jest info że będą dzisiaj wyłączone pomiedzy 1.00 a 3.00 CET. Na naszym żadnej informacji nie znalazłem.
Przed chwilą byłem na testowym.Tam na pierwszej stronie jest info że będą dzisiaj wyłączone pomiedzy 1.00 a 3.00 CET. Na naszym żadnej informacji nie znalazłem.
Bo na polskich grach informacje o takich rzeczach pojawiają się już w trakcie robienia a nie przed :)
mi ładuje się do momentu wczytywania mapy. i kolejki logowania
Przypominają mi się czasy WoWa na privach. Też Forum się ożywiało jak serwer padał :D
Dagovsky
07.05.2012, 13:27
A ja myślałem ze to przeglądarka i chroma odpalilem :D
BB juz pewnie wiedza ze coś jest nie tak, teraz tylko czekać i żadne płacze i żalę nie pomogą, wiec jeśli ma ktoś to zamiar robić, to niech sobie daruje.
pszczolak
07.05.2012, 13:29
mi chroma powiesiło, a wiedźma ciekawe czy będzie ubita
NymphomaniaC
07.05.2012, 13:29
Robiłem pewne rzeczy z grą, kiedy zrobiłem ... w pewnym momencie serwer padł.
Muszę się zorientować czy to od tego :-)
Robiłem pewne rzeczy z grą, kiedy zrobiłem ... w pewnym momencie serwer padł.
Muszę się zorientować czy to od tego :-)
A to twoja wina zawiesiłeś serwery. Teraz Cię wszyscy zlinczujemy. Mamy twój nick,łatwo Cię wytropimy :) :) :)
Gotha324
07.05.2012, 13:32
Czyli lezy :(
Jeżeli tylko tutaj opisujecie swój problem to radze także zgłosić osobiście problem do supportu wtedy na pewno będą widzieć że coś się dzieje bo takie opisywanie problemu na forum mało daje. Także zgłaszać na support.
nocka2012
07.05.2012, 13:34
Skoro gracze już problem zauważyli może jakiś admin by sie wypowiedział? Przecież to m.in ich praca! :P
Jeżeli tylko tutaj opisujecie swój problem to radze także zgłosić osobiście problem do supportu wtedy na pewno będą widzieć że coś się dzieje bo takie opisywanie problemu na forum mało daje. Także zgłaszać na support.
Myśle, że po takim czasie już wiedzą, skoro wszystkie serwery padły ;)
Bluznierca
07.05.2012, 13:37
Mnie wywalilo doslownie kilka sek po tym jak podnioslem kopalnie zlota na 3 poziom. Nie byloby w tym nic strasznego gdyby nie fakt, ze ja zaraz chcialem wstrzymac bo byla na wykonczeniu. I poszla sie je...... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Najbardziej mnie wkurza to, że admini i gry i forum w takich wypadkach dziwnym trafem zawsze "NABIERAJĄ WODY W USTA" i udają, że się nic nie stało.
Czasami mam wrażenie, że wszystkimi tymi grami online zarządzają ci sami ludzie .... no chyba, zę to taka choroba adminów online :P
Tyle od administracji
Niestety wystąpił błąd. Nasza sekcja techniczna czuwa. Spróbuj odświeżyć stronę, mamy nadzieję, że ten problem się nie powtórzy.
Zespół The Settlers Online
A niby jak jak nie działa gra? ... może nam podpowiesz?
NymphomaniaC
07.05.2012, 13:44
Tylko testowałem drobne metody oszukania gry xD W końcu to beta ;-)
Gdy przesadziłem z dodawaniem zasobów gra się zawiesiła :/
Nie jęczeć ;P Mi wstało :)
Kfiatek6
07.05.2012, 13:48
Tiaaa mnie juz tez, ale kolejka byla 71 na 71 :) i ok. 2 min czekania
niestety kolonia chyba śpi jeszcze :(
już działa od jakichś 10 minut
niestety nowa ziemia nie wchodzi :(
lorbi tak to się robi
http://i45.tinypic.com/24626mb.png
Bluznierca
07.05.2012, 14:28
zdazyli :)
Dr_Menele
07.05.2012, 19:04
Ja na Czarcim Gaju dalej się nie mogę zalogować od południa.. cały czas ten sam problem, mam nadzieje, że będę mógł jeszcze dziś bo jestem w trakcie przygody :/
kasiaaaa83
07.05.2012, 19:22
mi też od południa nie działało ale otworzyłam grę w innej przeglądarce i działa. Na tej co miałam wcześniej do tej pory nie działa.
wyczyscie dane przeglądarki, aktualnie powinno wszystko działać
Jest problem z Firefoxem do teraz mi gra w tej przeglądarce nie działa musiałem ściągać specjalnie inna przeglądarkę i dopiero na Google Chrome działają settlersi na firefoxie dalej nie działają nawet po wyczyszczeniu jej. -.-
Dr_Menele
07.05.2012, 22:36
U mnie działa już wszystko ok, wystarczyło, że zresetowałem kompa.
Piotru70
08.05.2012, 07:07
U mnie wszystko działało. Bez problemu.