PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy z przeglądarkami

Lord_Hanzelbaum
07.05.2012, 11:01
Witam. Chciałem zaznaczyć, iż na przeglądarce Opera gra strasznie wolno działa, długo wczytuje budowle, zadania i mapę. Na Mozilli nie zauważyłem tego problemu. Prosiłbym także o podzielenie się wrażeniami użytkowników Safari i Chrome.

Piwonia
07.05.2012, 11:54
Z grą bywa bardzo różnie. Ja z powodu posiadania małego komputerka muszę włączać grę na pełny ekran aby móc handlować. No i tak- Ubuntu stare aktualizowane Mozilla działa poprawnie, wadą jest to że po włączeniu trybu pełnoekranowego i najechaniu na górną krawędź okno się częściowo zmniejsza i nie wraca do trybu pełnoekranowego tak więc aby ponownie handlować trzeba wyłączyć i ponownie włączyć tryb pełnoekranowy.

Ubuntu 12.04 wgrany na sformatowany dysk:
- Mozilla po włączeniu trybu pełnoekranowego pasek znajomych, pasek górny i handel działa, natomiast zawiesza się ekran wyspy- nie da się kliknąć na dom czy przemieszczać po wyspie.
- Opera działa poprawnie ale po włączeniu trybu pełnoekranowego nie można z niego wyjść, w tym celu trzeba się wylogować z gry. Faktycznie dosyć powolna.
- Chrome działa najlepiej, praktyczny jest system pełnoekranowy bo po najechaniu na górną krawędź pojawia się okienko z pytaniem o wyjście z trybu pełnoekranowego i znika po zjechaniu na dół.