PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Blokada opcji handlu z wybranym graczem

Wolf43211
06.05.2012, 00:39
Witam serdecznie
przyszedł mi do głowy pewien drobny pomysł który mógłby nieco urozmaicić grę ponieważ ostatnimi czasy namnożyło się lustrzanek pomyślałem że fajnie by było gdyby można było u wybranego znajomego zablokować sobie opcję handlu z tym graczem dzięki małej ikonce kłódki można by było w dowolnym momencie odblokować / zablokować takiego gracza gdyby nam podpadł . Oczywiście mało realne jest wprowadzenie w życie tego pomysłu ale ciekaw jestem waszej opinii .

djabelek
06.05.2012, 01:28
pomysł jak pomysł..średni..
na razie admini nie mogą sobie poradzic z naprawde ważnymi rzeczami wiec nie sądzą żeby takim czymś ktoś sie zainteresował..

bo po co blokować?
taki ktoś nie powinien być wsród znajomych..

Fourola
06.05.2012, 07:31
Usuń ze znajomych, dokładnie.. Nie rozumiem dlaczego ludzie mają tyle znajomych.
Ja po każdej transakcji staram się usuwać, możemy czasami śledzę jakiś wysoki poziom, bo ciekawą ma wyspę.. A tak to trzyma się tych, z którymi się wymienia koszami czy coś. ; )

Wolf43211
06.05.2012, 13:50
Usuwać usuwam :) sporo tego na początku się naspraszało , ale zastanawiałem się nad rozwiązaniem pośrednim między usunięciem a trzymaniem znajomego choćby po to by poobserwować rozwój jego wyspy lub z kilku innych powodów o których nie warto wspominać . Dziękuję za opinię .