PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Przerwa Konserwacyjna(wyłączone serwery)

Hemi
03.05.2012, 08:15
No witam, moje zażenowanie sięga już zenitu.
Skoro tak pieczowicie dbane jest by serwery"działały" sprawniej i w tym celu wyłącza się je na kilka godzin to do jasnej anielki!-proszę wstrzymywac czas w grze! straciłem już dwie przygody przez ten syf, nie mogłem dac bufa i przez 4 h kopalnia traciła na urobku....dlaczego mamy tracic na tym skoro to niee jest nasz wymysł!? żądam poprawy tego systemu

pajton
03.05.2012, 09:08
Prawda jest taka, że od początku polskiego TSO zawsze ze środy na czwartek jest czyszczenie bazy itp. więc dziwi mnie to, że jeszcze nie nauczyłeś się, że należy zadbać o sprawy buffów czy przygód w te właśnie dni.

Artur077777
03.05.2012, 16:51
I jak długo będzie jeszcze trwala ta konserwacja miła się zakończyć o 6:30 a ciągle nie mozna wejść do gry chyba już dość tego bałaganu?!

Lorek1987
03.05.2012, 16:53
Dzis miedzy godzina 10 a 13 serwer byl online bo gralem, tylko nie wiem co jest teraz grane.......

Kasteros
04.05.2012, 11:35
Hemi próbowałeś kiedyś mieć taki server? nie? to może pomyślisz jak to działa? wierz mi nie jest łatwo "zatrzymać czas w grze" tym bardziej jeśli 90% servera chce by on upływał podczas przerwy, ponad to trza pozmieniać dość sporo skryptów itp. by "zatrzymać czas w grze" po czym programiści muszą zmienić je ponownie by gra działała jak wcześniej. Przez to przerwa trwałaby jakieś 7 godzin jak nie więcej po to byś ty mógł zrobić przygodę, dodatkowo zawsze dzień wcześniej jest info o przerwie konserwacyjnej.