PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z geologiem

Anthusa1
29.04.2012, 22:06
Od kilku tygodni mam problem z geologiem : wyslany na poszukiwanie wegla, po 4 godzinach automatycznie wyrusza na nowe poszukiwania. Pisalam juz 2-3 razy do supportu i nic to nie daje.
Czy komus tez sie to przytrafilo ? Co mozna zrobic ?

Gasiu
29.04.2012, 23:00
Ja bym poprosił takiego zabugowanego geologa szukającego marmuru, nie musiał bym co chwila klikać :D
Odnośnie problemu w momencie gdy kończy się 4 godzinne poszukiwanie, nie da rady spróbować być przygotowanym i kliknąć w odpowiednim momencie na niego tak aby pokazało się okienko wyszukiwania ?
Ewentualnie, gdy wyszukuje spróbować korzystając z diamentów skrócić czas poszukiwania (może cos się odblokuje). To tylko domysły lecz pozostaje chyba tylko support niestety.

djabelek
30.04.2012, 02:05
najlepiej przetestować taki problem na innej przeglądarce..lub nawet na innym kompie..
czy też tak jest..

set2g
30.04.2012, 08:01
Ja bym poprosił takiego zabugowanego geologa szukającego marmuru, nie musiał bym co chwila klikać
Ale on nie znajduje drugiego złoża tylko szuka cięgle i w efekcie znajduje tylko jeden, wice jakby ci szukał ze 2h marmuru to byś zadowolony nie był.

Tez miałem podobnie z geologiem wczoraj, szukał węgla z 7h

nikolarafal
30.04.2012, 19:04
ja mam problem z geologiem . Kamienie sie skonczyly na calej wyspie i geolog nie moze poszukac nowych . Cos nie tak chyba.

set2g
30.04.2012, 22:35
czassem tak jest ze pojawia sie informacja o nie znalezieniu złoża, ale wystarczy relog i złoże sie pojawi