Zobacz pełną wersję : Gra Poszukiwacz - fragmenty map na wyższych poziomach
Wizardus
25.04.2012, 18:25
Doczołgałem się w końcu do 36 lev. Ucieszyłem się strasznie, bo w końcu mogę wysyłać go na poszukiwania średnich przygód. Wybrałem specjalnie Dzikiego Zwiadowcę, co by czasu nie tracić, wydałem sporo wędlin i złota na tę podróż, a ten przynosi mi marne 3 fragmenty map :/
Rozumiem, że przy poszukiwaniu łatwych przygód przynosi tylko 3 mapy, ale po wysłaniu go po średnie powinien moim zdaniem przynosić przynajmniej 6-9 fragmentów.
Rozumiem, że przy poszukiwaniu łatwych przygód przynosi tylko 3 mapy, ale po wysłaniu go po średnie powinien moim zdaniem przynosić przynajmniej 6-9 fragmentów.
Gdyby przynosil 6 albo 9 moglbys kompletnie olac prawdopodobnienstwo znalezienia przygody, bo kupilbys dokladnie te przygody ktore Cie interesuja w krotszym czasie niz bys mial szanse znalezenia ich.
W ten prosty sposob zabilbys handel przygodami i doprowadzil do tego, ze kazdy robilby dokladnie to samo (to, co oplaca sie najbardziej zamiast tego, co moze zrobic biorac pod uwage jakie przygody znalazl).
Darkeners
05.05.2012, 00:52
Wie ktoś jaki jest % prawdopodobieństwa znalezienia czegokolwiek?
LazurowyGaj
05.05.2012, 01:36
Wie ktoś jaki jest % prawdopodobieństwa znalezienia czegokolwiek?
Polecam opcję "szukaj" :)
Szansa na drop z poszukiwania przygód (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/17373-Szansa-na-drop-z-wypraw-Poszukiwania-przyg%C3%B3d?highlight=drop)