Zobacz pełną wersję : zalogowałem się na nieswoje konto
Witam
Loguje się do gry poprzez facebooka. Dziś około 7.00 rano zalogowałem się jak zwykle ale byłem bardzo zdziwiony bo zalogowałem się na nieswoje konto. Jestem uczciwym człowiekiem więc go nie okradłem ale jeśli inni mogą logować się na moje konto? Jak się przed tym zabezpieczyć?
Gram tylko na jednym kompie w domu.
Bluznierca
24.04.2012, 07:19
moze cos pomyliles? bo info brzmi dosc niepokojaco :)
ale co mogłem pomylić? mój login? hasło?
Bluznierca
24.04.2012, 08:14
no kumam baze, i brzmi to niepokojaco...
Nie wiem może komuś przydadzą się takie informację.
Na fejsa byłem zalogowany prawidłowo. Wszedłem na konto 16 lvl (ja mam 22 lvl), używam Win7 i IE9
a nie jest to czasem twoja osada tylko jak miłe niski lvl, rozmieszczenie budynków jest inne czy takie samo, może coś sie nie zapisało (chodź wątpię bo 16 a 22lvl to sporo gry)
Zgłoś sprawę do supportu możliwe że występuje jakiś błąd w grze.
Bluznierca
24.04.2012, 12:34
ciekawe...daj znac jak cos odkryjesz dlaczego tak sie stalo
Z kontami połączonymi z facebookiem jest ogólnie bardzo duży problem, radzę , oczywiście po odzyskaniu dostępu do swojego konta, odseparować konto z gry od facebookowego, również usunięcie facebooka spowoduje utratę dostępu do gry, więc jeśli komuś zależy na grze, lepiej niech zabezpieczy swoje konto.
Potwierdzam. Też kiedyś miałem taki przypadek i zalogwałem się na nie swoje konto.
Z kontami połączonymi z facebookiem jest ogólnie bardzo duży problem, radzę , oczywiście po odzyskaniu dostępu do swojego konta, odseparować konto z gry od facebookowego, również usunięcie facebooka spowoduje utratę dostępu do gry, więc jeśli komuś zależy na grze, lepiej niech zabezpieczy swoje konto.
A powiedz jak to zrobić, bo ja już szukałem jak zmienić konto "fejbukowe" na normalne ale nie znalazłem :)
Bluznierca
27.04.2012, 07:33
Nie szuakaj tego tutaj bo logiczne ze nie znajdziesz.
Wejdz na FB>ustawianie konta>aplikacje i stamtad wywal TSO. Potem bedziesz musial zaktualizowac swoje konto w grze i tyle.
(mnie sie taki bug jeszcze trafil, i podobno nie tylko mnie, ze dostalem 170 diamentow tak jakbym je kupil przy aktualizowaniu konta w uplay)
Albo to nie bug tylko jakas "nagroda", cholera wie. W kazdym badz razie zupelnie niespodziewanie to sie stalo, a potem na czacie ktos spytal czy przy rozdzielaniu tez dostalem 170 diamentow.