Zobacz pełną wersję : Gra Ciągle ta sama przygoda
Od pewnego czasu wysyłam odkrywcę w poszukiwaniu przygód i ciągle znajduje mi tą samą... Dziś po raz 5. mam przygodę "zdrajcy".
Czy nie można by wprowadzić czegoś, żeby po znalezieniu po raz 2. tej samej przygody blokowała się możliwość znalezienia jej po raz kolejny?
Kilka takich samych przygód w gwiazdce jest nieco irytujące...
Od razu uprzedzam: wiem, że mogę sprzedać te przygody i nie w tym rzecz. Po prostu przydałoby się jakieś urozmaicenie.
Załączam screena z przygodami.
http://img69.imageshack.us/img69/3272/zdrajcym.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/69/zdrajcym.jpg/)
Czy nie można by wprowadzić czegoś, żeby po znalezieniu po raz 2. tej samej przygody blokowała się możliwość znalezienia jej po raz kolejny?
W ten malowniczy sposob wszyscy skonczyliby levelowanie na 39-40 poziomie, bo nie byloby jak wbic wiecej expa.
spyderek
21.04.2012, 20:35
masz jakichś zdradzieckich odkrywców i tyle xD
W ten malowniczy sposob wszyscy skonczyliby levelowanie na 39-40 poziomie, bo nie byloby jak wbic wiecej expa.
ok, nie chodziło mi o to, że jak znajdzie wszystkie, to nie może już znaleźć więcej, tylko o blokowanie na jakiś czas.
Na pierwszym stopniu odkrywca wraca po 24h, jajcarski po 12h, więc po np. 3 dniach może przynosić to, co wcześniej. Chodzi o to, żeby nie przynosił tego samego dzień w dzień.
spyderek
21.04.2012, 22:09
ja tam nie narzekałem jak mi piratów ze 3 po kolei poprzynosili. Po prostu miałaś pecha (?) do tych zdrajców i tyle zwykle jest inaczej :P
Ja bym się cieszył z każdej przygody :D
Może nie jest to pech, tylko monotonia, bo ile razy pod rząd można przechodzić to samo...
hehe, wyżaliłam się i już mi przyniósł nową przygodę :]
Bluznierca
22.04.2012, 17:54
Fajnie ze Ci wogole przynosi przygody. Mnie do tej pory przyniosl tylko dwie, w tym jedna od 36lvl (a jestem dopiero na 33) a tak to ciagle mapy.
Mam ten sam problem - 33lvl a dopiero dwie przygody udało mi się zrealizować a tak to same mapy.
Aktualnie jestem na 27 lvl ale już otrzymałem 2 przygody, niestety 1 włączyłem i niestety straciłem poprzez mój błąd, 2 natomiast sobie na razie leży w menu :)
Wojtus1951
27.04.2012, 21:13
Jestem na 35 poziomie i przynoszą różne ale "wielokrotnie" te same.