Zobacz pełną wersję : Dostępni osadnicy i niepracujący budynek
Nie miałem dostępnych bezrobotnych osadników i zbudowałem piekarnię. Kiedy osadnicy się namnożyli, żaden niestety nie pokwapił się żeby iść pracować do piekarni i mam tam cały czas komunikat "Brak towaru: osadnicy". Piekarze zaczęli już weekend czy o co chodzi? :rolleyes:
pierwsze co mozna zrobic to wylogowac sie, wyczyscic ciasteczka i pamiec podreczna, po czym znow sie zalogowac
pierwsze co mozna zrobic to wylogowac sie, wyczyscic ciasteczka i pamiec podreczna, po czym znow sie zalogowac
Zapomniałem dodać, że wykonałem tę procedurę już dwukrotnie i nie pomogło.
Co dalej? Support?
Pewnie postawienie budynku od nowa rozwiąże problem, ale z rozpędu podniosłem go na wyższy poziom i trochę szkoda burzyć.
spyderek
20.04.2012, 11:53
hah i to właśnie twój problem, a raczej rozwiązanie.
jak rozbudujesz budynek zanim dojdzie tam osadnik to bugujesz go na amen i jedynie zburzenie pozostaje, na szczęście wcześniej ci co to zgłaszali do supportu dostawali surowce na ponowne wybudowanie i rozbudowę w prezencie więc pisz do nich i czekaj na odpowiedź.
Mniej więcej po godzinie od zgłoszenia dostałem odpowiedź (nie ukrywam, że jestem zaskoczony bo słyszałem legendy, iż czeka się 2 tygodnie na odpowiedź).
W ramach rekompensaty dostałem: 100 desek iglastych, 110 liściastych, 130 kamienia, 60 narzędzi, 110 marmuru, 50 napitku i 50 ryb.
Pozdrawiam Panią Teresę z supportu ;)
miałem taki przypadek, nawet opisałem go na forum, i oczywiście zgłosiłem do supportu, nakazano mi budynek zburzyć i oddano materiały za budowę i upgrade