PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z Handlem

FX-PL
18.04.2012, 11:56
Dzisiaj rano około 12:30 po zalogowaniu się do gry zobaczyłem, chciałem wystawić ofertę na handlowym (niby nic szczególnego)

Wykonując podstawowe czynności(kliknięcie na zakładkę handel), moim zaspanym oczom ukazał się widok istniejącej oferty, a czas do wygaśnięcia oscylował w granicach 14h 05m

Postanowiłem skorzystać z przycisku usuń ofertę, mając nadzieje, że to rozwiąże problem...

Skutki tego nie są dla mnie zadowalające bo z oferty 14h został mi czas 14h do wystawienia kolejnej oferty... z wdzięcznym przyciskiem klejnotu który ten czas ma skrócić do 0 (nie zamierzam iść na łatwiznę nie kliknę go)

Uprzedzę kolejny post pisząc, że wylogowałem i zalogowałem się ponownie czyszcząc pamięć podręczną przeglądarki...

Dodam tylko, że ofertę wysłałem około 3 w nocy może przed restartem co spowodowało zakrzywienie się czasoprzestrzeni...

Czekam na ciekawe propozycje (w miare szybko bo problem sam się powoli rozwiązuje 13h 25m w tej chwili...

spyderek
18.04.2012, 12:15
możesz napisać oczywiście do supportu, ale na odpowiedź i tak poczekasz pewnie dłużej ;p
może ci chociaż jakieś wynagrodzenie dadzą czy coś, zawsze warto spróbować. Innego rozwiązania nie widzę bo skoro mówisz że czyszczenie pamięci nic nie dało to ewidentnie jest to jakiś bug.

FX-PL
18.04.2012, 12:38
poradziłem sobie sprawa była banalna, ale niechcący odkryłem buga, więc nie będę go rozpowszechniał pisząc jak sobie poradziłem.
Temat do zamknięcia.

spyderek
18.04.2012, 12:41
jak odkryłeś buga to koniecznie zgłoś do supportu, no i oczywiście uważaj bo za celowe korzystanie z bugów można łatwo bana złapać