Zobacz pełną wersję : Problem z przygodą, znajomy nie może grać.
FaustAir
18.04.2012, 08:47
Okradać bogatych, przygoda dwuosobowa, wysłałem zaproszenie do znajomego, on go jakoś nie mógł odebrać, ale ja go mam widocznego w przygodzie że robimy razem. on u siebie tej przygody wogóle nie ma, nie może wysłac jednostek. Od wysłania zaproszenia mineło już ponad 12 godzin. ktoś ma jakieś pomysły?
Vuirulent
21.04.2012, 14:58
Mam ten sam problem :(
FaustAir
28.04.2012, 17:58
znowu podobna sytuacja, wysłałem zaproszenie koledze, widzę go u siebie ale on przygody nie ma, ktos może rozwiązać ten problem?
Może zaakceptował i ściemnia, że nie przyjął. Niech otworzy księgę obok obrazka swojej postaci, tam będzie miał menu swoich zadań, w aktualnych zadaniach powinna być przygoda wystarczy kliknąć lewym i z następnych opcji wybrać "Wyślij armię", a następnie "Wejdź" żeby pokazała się mapa przygody. Chyba, że faktycznie nie dostał zaproszenia to zonk. Też tak kiedyś raz miałem ze znajomym i 0 odzewu ze strony supportu w tej sprawie
Mercik68
06.05.2012, 12:57
Również mnie to spotkało:(
Wicherro
14.05.2012, 16:37
Mam w tej chwili to samo. Przyjełem zaproszenie, ale nie ma mapki z boku. Rozwiązanie, tak jak Pakla napisal wyzej, kliknąć na wykrzyknik i tam w zadaniach jest i jest przycisk wyslij armie, wiec luz :) Ale juz strach byl ;)
Ale jak ją odesłać w celu zabrania kolejnych wojsk? Mam ten sam problem, przyjąłem zaproszenie, wojska udało mi się wysłac "przez wykrzyknik".