PDA

Zobacz pełną wersję : Da Vinci [VINCI]

nemesisiatko
15.04.2012, 14:41
Gildia Da Vinci ogłasza nabór

Zasady rekrutacji:

- Gildia dla ludzi aktywnych i kulturalnych.
- Przyjmujemy każdego kto chce spędzić miło czas i poznać fajnych ludzi.
- Nie wymagamy wpisowego, liczy się miła atmosfera i ...dobry humor.
- Kandydaci powinni posiadać minimum 17 lvl w grze i być aktywni na czacie.

http://desmond.imageshack.us/Himg198/scaled.php?server=198&filename=logogildi.png&res=landing
Podania proszę składać na PW w grze do Monlisea.

Helnar
15.04.2012, 15:28
Witam Witam :)

Nowo-powstała gildia dla pozytywnych ludzi, mających coś do powiedzenia :) Chętnych serdecznie zapraszamy!

Do napisania w świecie Settlers!

Gortka
15.04.2012, 16:34
Gildia dla normalnie pokreconych ludkow,goraco polecam u nas nie ma nudy:P

Monlisea
16.04.2012, 21:19
Gildia dla normalnie pokreconych ludkow,goraco polecam u nas nie ma nudy:P

Napisał najbardziej "pokręcony ludek" w składzie xD

Pozwolę sobie jeszcze dodać że nie poszukujemy ludzi, którzy mają multikonta, sprzedają surowce na allegro lub w jakikolwiek inny sposób
łamią ustalone zasady gry.

Wigon_Hardstyle
18.04.2012, 11:11
Chętnie dołączę

Wigon_Hardstyle

nemesisiatko
19.04.2012, 19:40
Rekrutacja otwarta

Gortka
20.04.2012, 15:13
Gildia Da Vinci zaprasza w swoje szeregi pozytywnie zakręconych ludzi.Wiek nie gra roli ważne byś umiał się bawić w zwariowanym gronie Jeśli myślisz ze pasujesz do naszej gildii wyślij swoje zgłoszenie do Monlisea lub Gortka.Pozdrawiamy.

Grafikowiec
22.04.2012, 09:52
Witam wszystkich w nowej Gildii

Monlisea
22.04.2012, 10:33
Witamy Grafi.

Z mojej strony malutka prośba do osób z DaVinci - nie wklejajcie tutaj swoich fotek - to nie jest nasze prywatne forum a ogólne forum gry.
W tym celu zapraszam do nas na forum - linki otrzymacie dziś w godzinach wieczornych w cotygodniowych ogłoszeniach.
Proszę również o zachowanie dystansu do tematu gildii "POCZESY" - po tym co dzieje się tam obecnie, najlepiej trzymać się z daleka...

Pozdrawiam

Rof_Woof
22.04.2012, 18:44
Sporo nocnych alko-marków, więc nikt nie powinien czuć się tu samotny ^^

nemesisiatko
29.04.2012, 23:53
Rekrutacja otwarta, warunek podstawowy aktywność w grze ... i na czacie gildijnym.

Monlisea
03.05.2012, 09:52
Czas sobie biegnie, serwer się rozwija, zatem pora podnieść poprzeczkę :)
Szanowni Państwo minimalnym lvl. od którego przyjmujemy w nasze szeregi to 25 :)
Rekrutacja nadal jest otwarta. Pozdrawiam :)

nemesisiatko
03.05.2012, 14:32
Gildia posiada 2 ostatnie wolne miejsca. Wiecej przyjęć NIE BĘDZIE , miejsca sa darmowe ale... mamy wymagania.

MIN. 25 lvl.
Wiek 25 +
Mile widziane Panie
Kultura w rozmowie
Aktywność w grze i na czacie

sawek86
05.05.2012, 04:06
Ja bym prosił o zaproszenie. 31lvl i 26 lat

Monlisea
05.05.2012, 16:57
Ja bym prosił o zaproszenie. 31lvl i 26 lat

Należałoby przeczytać cały temat - pierwszy post zawiera informacje dot. rekrutacji.

Pozdrawiam

EX_Cormax
09.05.2012, 15:06
Temat przeczyszczony.

Cormax

Monlisea
19.05.2012, 12:18
Temat przeczyszczony.

Cormax

Dziękujemy :)

A w temacie:

--------------------------------------------------- POSIADAMY PIĘĆ WOLNYCH MIEJSCÓWEK------------------------------------
LVL 30+ ORAZ AKTYWNOŚĆ

Zainteresowanych proszę o wiadomość w grze.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grafikowiec
25.05.2012, 19:17
Rekrutacja otwarta, warunek podstawowy aktywność w grze ... i na czacie gildijnym.

Taki duży a kłamie w żywe oczy :)

nemesisiatko
29.05.2012, 07:56
Wyleciałeś bo się nie rozwijałeś , albo ktoś gra albo nie ma u nas miejsca. Jak stanąłeś na 25 lvl. tak dwa tygodnie na nim stałeś więc pretensje miej do siebie.

A dla odświeżenia

Rekrutacja otwarta: lvl 30+ i AKTYWNOŚĆ oraz ROZWÓJ

Monlisea
29.05.2012, 08:13
Taki duży a kłamie w żywe oczy :)

Ojj Grafi, no bardzo mi przykro że obrażasz nemesa, zarzucając mu kłamstwa. Bardzo mi przykro że skoro czujesz się taki zniesmaczony to nie przyszedłeś wyjaśnić tej sprawy na szept, tylko na forum... Ale widać wolisz publicznie, to lecimy:

Do gildii dołączyłeś w dniu 20 kwietnia na lvl 24....
Z gidlii zostałeś usunięty dnia 20 maja... na lvl 25
To wydaje mi się świadczy wystarczająco na temat Twojej aktywności grze.
Dodatkowo w dziale "Kartoteki" na naszym forum gildijnym istnieją screeny z Twojego konta - jak wyglądało i jak o nie dbałeś - powiedz jedno słowo a zaraz Ci je chętnie wkleję. Choć uważam to za zbędne, sam najlepiej wiesz co masz. Chyba że nie wpadłeś na to iż zarząd gildii nie jest tylko od tego żeby ładnie wyglądał :(

Kontynuując:
Na chatcie gildii gościłeś bardzoooo rzadko. Że siedziałeś po szeptach to wiem - ale na ogóle widziałam Cię z 3 razy w trakcie tych 4 tygodni.
Jednego, czego Ci nie odbiorę to aktywność na forum gildii - tutaj absolutnie nie mam Ci nic do zarzucenia i bardzo Ci dziękuję...
Niestety - jak napisał nemes - aktywność w grze = rozwój konta. :(

A w przyszłości - mój login chyba jeszcze pamiętasz, więc może zamiast przepychanek na forum gry i obrażania członków gildii wyjaśnisz to ze mną w przysłowiowe 4 oczy? Bo wydaje mi się że posunąłeś się troszkę za daleko :(

nemesisiatko
02.06.2012, 12:25
Rekrutacja OTWARTA

Nie pobieramy opłat za dołączenie
Minimum 32 LVL i podbita wyspa

nemesisiatko
14.06.2012, 23:44
5 wolnych miejsc.
min.32 lvl
Aktywność w grze
Znajomość handlu

Monlisea
20.06.2012, 14:29
Rekrutacja otwarta, zapraszamy aktywnych graczy, min. 32lvl.
Wiadomość w grze do nemesisatko.

EX_Cormax
28.06.2012, 19:43
Zamykam na prosbe liderki.

Pozdrawiam
Cormax