Zobacz pełną wersję : Połączenie z serwerem zostało zerwane. - powtarzający się błąd
Witam serdecznie,
mam dość wkurzający problem. Co kilka minut dostaję informację:
Połączenie z serwerem zostało zerwane. Prosimy wybrać OK, aby odświeżyć połączenie.
Po wybraniu OK trafiam na stronę główną. I tak w kółko.
Dodam, że usuwanie ciasteczek nic nie daje i że nie tracę w międzyczasie połączenia z netem.
Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Da się coś z tym zrobić?
Z góry dzięki za pomoc.
Bartexio
14.04.2012, 17:19
Ja mam tak od tygodnia, pisałem do supportu ale zero odzewu
wojokret
14.04.2012, 17:59
Ja mam tak od tygodnia, pisałem do supportu ale zero odzewu
U nas w Koszalinie jest takie powiedzonko, ze jak jakaś dziewica skończy politechnike to hasiory (wpisac w google: hasiory koszalin) odlecą. Z tego co mi wiadomo, support działa na podobnej zasadzie.
Jamam to samo jeszcze mi gada ze nie ma takiego gracza. Szlak czlowieka wezmie jak ci polscy operatorzy tej gry to wszystko robia. Amatorstwo i jakies nieuki.
ladyaga1
14.04.2012, 21:21
u mnie to samo nie można pograć
Mi się też tak zdarza od kilku dni :)
irek1975
15.04.2012, 02:17
U mnie podobnie ale zauważyłem że tylko na Operze to się dzieje, korzystam w tej chwili Comodo Dragon i po problemie. Pozdro !!
Piotru70
15.04.2012, 02:24
Jaa to żeby wejść na 5 minut na a gre, to loguje się przez pół godziny bo co się zaloguje to ekran mi miga i nic niema. Już nie jedna osoba mówiła że tak, ma i zgłaszała to do supportu a oni i tak mają wy***ane jak na wszystko inne.
Dziadostwo z tym logiem, co 1godz. wylogowuje mnie i gada ze moj czas sie skonczyl zaloguj sie jeszcze raz. Biora sie barany za cos a podstawowej sprawy jakim jest logowanie nie dopracuja,.Poprawic to .