PDA

Zobacz pełną wersję : "Pisankowe podchody" - brak nagrody

g_remlin
12.04.2012, 14:57
Dwukrotnie wykupiłem przygodę Pisankowe podchody - etap pierwszy i dwukrotnie ją ukończyłem. Niestety, za jej wykonanie, nie dostałem nagrody. Dla pewności zrobiłem reloga. Czy brak nagród z dodatkowych (odpłatnych 10 złotych monet) przygód wielkanocnych to zaplanowane działanie? Jeżeli tak to proszę o zmianę opisu przygody : ''Przygody wielkanocne przyniosą Ci cenne nagrody, tylko wówczas jeżeli je ukończysz" a jeżeli nie to proszę o poprawę nagradzania i przyznanie mi odpowienio przewidzianych nagród za wykonane zadania.

spyderek
12.04.2012, 15:09
czytaj komunikaty administracji na forum a będzie ci dane

DonLogin
12.04.2012, 15:18
No właśnie, płaci się złotem a tu zonk, brak nagród :(

g_remlin
12.04.2012, 15:22
czytaj komunikaty administracji na forum a będzie ci dane

mówisz może o informacji nr 2 w tym wątku http://forum.thesettlersonline.pl/threads/18065-Event-Wielkanoc?

Jeżeli tak to nie wynika z niego jasno że pisanek nie dostanę za wykupione przygody.

Nawet jeżeli przyjmiemy że można się tego domyślić to jak mam zrozumieć następujące zdanie w grze w opisie przygody:
''Przygody wielkanocne przyniosą Ci cenne nagrody, tylko wówczas jeżeli je ukończysz"

Nie sądzisz że jest to błąd komunikacyjny?

Hakardrag
12.04.2012, 15:32
Nie kupił bym za złoto Wielkanocnej Przygody gdyby jasno było to wcześniej opisane że nie dostanę za wykonanie Pisanek. No ale to drobne niedopatrzenie, a strata 20 złota to żadna strata :)

Generalnie to fajny Ewent i jestem zadowolony.

Dzięki !

Mario0
12.04.2012, 17:52
Okej ale za żadne z zadań nie dostaje się nic. A powinno. Nie pisanki ale coś.

awesomone
12.04.2012, 17:57
ja wykupilem wyszystkie przygody i koniec koncow byla wiadomosc o nagrodach, a tu zonk... i co teraz przejde to samo drugi raz w zadaniach ale zlotych monet 100szt juz nie odzyskam?

Boski_Caesar
12.04.2012, 18:02
Ani monet, ani pisanek.

s3b3x
12.04.2012, 19:35
może zajrzy tu jakis admin i wyjasni zaistniałą sytuację ?też należę do tych, którzy wydali 100szt.złota i ukończył wszystkie przygody 'pisankowe'i nic za nie nie dostał :(

Haw-
12.04.2012, 19:53
tak z glupia sie zapytam: po co w takim razie sa te przygody?
i skad wziac kolejne 'misje'?
[edit]
najpierw napisalem, potem poszukalem. goraca glowa ;)
jakby kogos nurtowaly postawione pytania:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/18098-Przygoda-z-podchodami-event-%C5%9Awi%C4%85teczny?p=17496&viewfull=1#post17496

fakt, ze komunikacyjnie nie najlepiej event wyszedl.

Paskudek
12.04.2012, 19:56
To nie rozumiem tego... kupiłem przygodę i nie dostałem nic... Rozumiem nie dawać pisanek, ale skoro w opisie przygody jak wół stoi o "cennych nagrodach" za jej ukończenie to coś jest nie hallo jak dla mnie...

Dythican26
12.04.2012, 20:00
a ja mam inny problem.. otóż otrzymałem zadanie bodajże 6z kolei z serii pisankowej, zaakceptowałem, dostałem 10pisanek za wykonanie polecenia (te o surowcach w zamian za mapke szukania pisanek), wszedłem na mapke, znalazłem pisanki i po powrocie na swoją wyspę nie otrzymałem nagrody (30pisanek) a zadanie wyparowało oraz nie otrzymuje kolejnych zadań...

Pomoże ktoś?

Od razu chce dodać że to zadanie eventowe a nie zakupione za monety ze sklepu

Kaarnak
12.04.2012, 22:21
"Nie kupił bym za złoto Wielkanocnej Przygody gdyby jasno było to wcześniej opisane że nie dostanę za wykonanie Pisanek" Uważam że to chamstwo i zdzierstwo, nie powinno byc takiej opcji, rządam zwrotu wydanych monet. Jest to złośliwy BUG i niedopracowanie gry

Librus
12.04.2012, 22:48
a ja mam inny problem.. otóż otrzymałem zadanie bodajże 6z kolei z serii pisankowej, zaakceptowałem, dostałem 10pisanek za wykonanie polecenia (te o surowcach w zamian za mapke szukania pisanek), wszedłem na mapke, znalazłem pisanki i po powrocie na swoją wyspę nie otrzymałem nagrody (30pisanek) a zadanie wyparowało oraz nie otrzymuje kolejnych zadań...

Pomoże ktoś?

Od razu chce dodać że to zadanie eventowe a nie zakupione za monety ze sklepu

Mam identyczny problem. Może ktos potrafi to wyjaśnić?

Grabson
12.04.2012, 23:02
Mam identyczny problem. Może ktos potrafi to wyjaśnić?

ja rowniez mam ten sam problem, przygoda wisi niezaliczona pomimo odnalezienia wszystkich pisanek....teraz ani nagrody ani nastepnej przygody