Zobacz pełną wersję : "Pisankowe podchody" - brak nagrody
g_remlin
12.04.2012, 14:57
Dwukrotnie wykupiłem przygodę Pisankowe podchody - etap pierwszy i dwukrotnie ją ukończyłem. Niestety, za jej wykonanie, nie dostałem nagrody. Dla pewności zrobiłem reloga. Czy brak nagród z dodatkowych (odpłatnych 10 złotych monet) przygód wielkanocnych to zaplanowane działanie? Jeżeli tak to proszę o zmianę opisu przygody : ''Przygody wielkanocne przyniosą Ci cenne nagrody, tylko wówczas jeżeli je ukończysz" a jeżeli nie to proszę o poprawę nagradzania i przyznanie mi odpowienio przewidzianych nagród za wykonane zadania.
spyderek
12.04.2012, 15:09
czytaj komunikaty administracji na forum a będzie ci dane
DonLogin
12.04.2012, 15:18
No właśnie, płaci się złotem a tu zonk, brak nagród :(
g_remlin
12.04.2012, 15:22
czytaj komunikaty administracji na forum a będzie ci dane
mówisz może o informacji nr 2 w tym wątku http://forum.thesettlersonline.pl/threads/18065-Event-Wielkanoc?
Jeżeli tak to nie wynika z niego jasno że pisanek nie dostanę za wykupione przygody.
Nawet jeżeli przyjmiemy że można się tego domyślić to jak mam zrozumieć następujące zdanie w grze w opisie przygody:
''Przygody wielkanocne przyniosą Ci cenne nagrody, tylko wówczas jeżeli je ukończysz"
Nie sądzisz że jest to błąd komunikacyjny?
Hakardrag
12.04.2012, 15:32
Nie kupił bym za złoto Wielkanocnej Przygody gdyby jasno było to wcześniej opisane że nie dostanę za wykonanie Pisanek. No ale to drobne niedopatrzenie, a strata 20 złota to żadna strata :)
Generalnie to fajny Ewent i jestem zadowolony.
Dzięki !
Okej ale za żadne z zadań nie dostaje się nic. A powinno. Nie pisanki ale coś.
awesomone
12.04.2012, 17:57
ja wykupilem wyszystkie przygody i koniec koncow byla wiadomosc o nagrodach, a tu zonk... i co teraz przejde to samo drugi raz w zadaniach ale zlotych monet 100szt juz nie odzyskam?
Boski_Caesar
12.04.2012, 18:02
Ani monet, ani pisanek.
może zajrzy tu jakis admin i wyjasni zaistniałą sytuację ?też należę do tych, którzy wydali 100szt.złota i ukończył wszystkie przygody 'pisankowe'i nic za nie nie dostał :(
tak z glupia sie zapytam: po co w takim razie sa te przygody?
i skad wziac kolejne 'misje'?
[edit]
najpierw napisalem, potem poszukalem. goraca glowa ;)
jakby kogos nurtowaly postawione pytania:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/18098-Przygoda-z-podchodami-event-%C5%9Awi%C4%85teczny?p=17496&viewfull=1#post17496
fakt, ze komunikacyjnie nie najlepiej event wyszedl.
Paskudek
12.04.2012, 19:56
To nie rozumiem tego... kupiłem przygodę i nie dostałem nic... Rozumiem nie dawać pisanek, ale skoro w opisie przygody jak wół stoi o "cennych nagrodach" za jej ukończenie to coś jest nie hallo jak dla mnie...
Dythican26
12.04.2012, 20:00
a ja mam inny problem.. otóż otrzymałem zadanie bodajże 6z kolei z serii pisankowej, zaakceptowałem, dostałem 10pisanek za wykonanie polecenia (te o surowcach w zamian za mapke szukania pisanek), wszedłem na mapke, znalazłem pisanki i po powrocie na swoją wyspę nie otrzymałem nagrody (30pisanek) a zadanie wyparowało oraz nie otrzymuje kolejnych zadań...
Pomoże ktoś?
Od razu chce dodać że to zadanie eventowe a nie zakupione za monety ze sklepu
"Nie kupił bym za złoto Wielkanocnej Przygody gdyby jasno było to wcześniej opisane że nie dostanę za wykonanie Pisanek" Uważam że to chamstwo i zdzierstwo, nie powinno byc takiej opcji, rządam zwrotu wydanych monet. Jest to złośliwy BUG i niedopracowanie gry
a ja mam inny problem.. otóż otrzymałem zadanie bodajże 6z kolei z serii pisankowej, zaakceptowałem, dostałem 10pisanek za wykonanie polecenia (te o surowcach w zamian za mapke szukania pisanek), wszedłem na mapke, znalazłem pisanki i po powrocie na swoją wyspę nie otrzymałem nagrody (30pisanek) a zadanie wyparowało oraz nie otrzymuje kolejnych zadań...
Pomoże ktoś?
Od razu chce dodać że to zadanie eventowe a nie zakupione za monety ze sklepu
Mam identyczny problem. Może ktos potrafi to wyjaśnić?
Mam identyczny problem. Może ktos potrafi to wyjaśnić?
ja rowniez mam ten sam problem, przygoda wisi niezaliczona pomimo odnalezienia wszystkich pisanek....teraz ani nagrody ani nastepnej przygody