PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy z grafiką

Bazyli666
12.04.2012, 13:20
Witam
Gram na "małym laptopie" ... niestety "obcina mi" niektóre okienka ... np. te z budynkami i nie mogę postawić chałupy kamieniarza marmuru, czy chaty leśnika liściastego ... itp... ponieważ mam "obcięte okienko" ... to u góry ... poza tym niektóre "obcina mi" u dołu ... m.in. to z handlem ...

Niestety okienka te są "nieprzesuwalne" przynajmniej u mnie ... więc jak coś jest "uchlastane", to na amen ...

Na "dużym monitorze" gra "chodzi" normalnie, więc to kwestia jego wielkości zapewne

Mam wiec pytanie do administracji gry, lub graczy... co i jak mam poustawiać, żeby nie "obcinało mi" grafiki :/

ps: stronę startowa tez mam "przycietą" ... wyświetla mi się tekst mniej więcej od 3 linijki dopiero

Będę wdzięczny za odpowiedź.

ps2: Wrzucam screena:
http://img689.imageshack.us/img689/4809/uchlastane.jpg

Piwonia
12.04.2012, 13:41
Ja na małym komputerku robię tak że pasek znajomych obniżam, gdy przeglądarkę robię na pełny ekran to widzę całe menu budowli zaawansowanych.

Ale praktyczniej by było gdyby zrobiono w budowlach zaawansowanych 4 kolumny zamiast 3, wtedy mieściłby się na małym komputerku. No i z Handlem też jest kłopot. Żeby coś wystawić muszę się mocno nagimnastykować.

Bazyli666
12.04.2012, 13:44
Dzięki Ci dobra kobieto :)

Piwonia
12.04.2012, 13:58
Proszę.

Rozumiem Twój ból, bo na początku to w ogóle myślałam że coś mi się z grą porobiło, chciałam wybudować warsztat marmuru, a jego nie było. Specjalnie pisałam żeby mi ludzie powiedzieli gdzie to jest.