Zobacz pełną wersję : Nie dostałem przygody "Pisankowe Przygody"
Po pierwszym zadaniu z drewnem i kliknięciu na jego zakończeniu,
dostałem nowe zadanie "Pisankowe podchody etap: 1"
ale nie dostałem wiadomości z Przygodą, przez co nie mam samej przygody.
O co common?
Jak mogę dostać tą przygodę?
Odpowiednią przygodę możesz kupić za kilka Monet w Sklepie. Proszę pamiętać, że Pisanki dostaje się za wykonywanie świątecznych misji, nie za sam fakt ukończenia świątecznej przygody.
Zrób relog, mi czasem sie zderza ze wiadomości dochodzą dopiero po re logu, nie zawsze ale czasem sie tak zdarza.
Kupiłem przygodę, przeszedłem ją i dostałem kolejne zadanie nr 2, po czym przygodę do niego.
Przygodę 2 też przeszedłem i teraz nie dostaję kolejnego zadania. One (zadania) przychodzą w jakichś interwałach czasowych?
Krzysiexx1992
12.04.2012, 13:51
Mam ten sam problem lolobo. A widzę, że dalej nie ma żadnego rozwiązania ;//. co dalej z tym fantem?
Okazuje się, że trzeba samemu kupić kolejną przygodę. Po jej przejściu pojawia się nowe zadanie + dostaje się jeszcze raz tą przygodę którą się przeszło.
Coś mi się wydaje, że tak już trzeba będzie do końca wielkanocnego eventu, możliwe też że poprawią to z kolejnym deployem w czwartek.
Krzysiexx1992
12.04.2012, 14:06
ale z jakiej racji mam wydawać złoto, przez ich błędy?://
jakie błędy?! Mi przygody przychodzą co ok godzinę po wykonanie poprzedniej. Zróbcie co jakiś czas relog, każdy się na to rzucił to może jakieś za wiechy są.
Bardzo możliwe, ale nie da się ukryć, że lekko irytujące.
Krzysiexx1992
12.04.2012, 15:45
robiłem już kilka razy relog i to nic nie daje. Jak nie błędy to co to jest?. Hmm...? Najlepiej jakby ktoś wiedział co dalej z tym problemem zrobić.
Ma ten sam kłopot bo nie dostałem 2 mapki do misji ale gorsze jest to ze przed otrzymaniem 2 misji kopiłem sobie 3 misje z kufra na 2 zadanie (bo myślałem ze coś dostane) i je zrobiłem wiec nie mam możliwości jej wykonania co z tym fantem zrobić :/
Ja posłuchałem set2g.
Wylogowałem się i zostawiłem grę w spokoju na jakąś godzinę. Potem zalogowałem i pojawiło się zadanie a po nim misja.
Po tym znowu wylogowanie i odczekanie jakiegoś czasu i logowanie i znowu jest zadanie i misja.
Spróbujcie w ten sposób, one po prostu nie przychodzą jedna za drugą.
Kelebrin
12.04.2012, 21:25
Owszem powinny przychodzić w tempie jedna na godzinę. Ale u bardzo wielu osób jest bug ze nie przychodzą w ogóle kolejne części od kilku godzin.
No właśnie u mnie jest ten sam błąd, może ktoś z Administracji sie wypowie ? kiedy to się skończy :>? wszyscy maja pisanki a ja nie mam :) :(
No właśnie, ja mam ten sam błąd, nie pojawia się nowe zadanie od 6 godzin, ba... od 6 godzin wciąż nie otrzymałem 30 jajek za znalezienie wszystkich pisanek na mapce...
wojokret
13.04.2012, 10:49
No właśnie u mnie jest ten sam błąd, może ktoś z Administracji sie wypowie ? kiedy to się skończy :>? wszyscy maja pisanki a ja nie mam :) :(
mam ten sam problem. Po przejsciu 6-tej misji nie dostalem nastepnej
Czy ktoś z administracji oficjalnie się wypowie w czym problem?? Ja wykonałem 3 świąteczne eventy, a na czwarty czekam od wczoraj, będzie już dobre z 18h...
xdeo3000x
13.04.2012, 13:42
Ja tak samo mam czekam na event już od wczoraj :/. Pisałem też do suportu i milczą w tej sprawie
Kelebrin
13.04.2012, 14:13
Też napisałam do suportu i też nie dostałam odpowiedzi a pisałam prawie 24 godziny temu. Ukończyłam trzecią przygodę czwartej już nie dostałam. Niestety suport ani nie odpowiada ani nie wypowiada się w tej sprawie. Co jest mocno nie fer bo cześć graczy ma pisanki w dużej ilości po ukończeniu przygód a część ma ich kilka.
z
Marian00
13.04.2012, 15:10
po ukończeniu misji 5 cierpliwie czekałem na następną ale się nie doczekałem i co? mogłem jedynie zakończyć zadanie natychmiast za 95 diamentów oczywiście! Lipa!!!!
a 6 lub 7 (następna) po godzinie normalnie się pojawiła :( oddajcie za bilety!!
U mnie to samo się dzieje wczoraj skończyłem 2 misje i nic 3 nie dostałem
Nakahed90
13.04.2012, 16:47
A u mnie występuje problem z misją "Koniec przygody": mam za zadanie "Pisanki w knieje", ale niestety żadnej mapy nie dostałem... Wie ktoś co z tym fantem zrobić?
xdeo3000x
13.04.2012, 17:41
Suport nie odpowiada i pewnie nie odpowie. Zalała ich fala maili z tym samym problemem co wszyscy tu mają :/. No właśnie to nie fair inni mają a inni nie. Nikt też nie wypowiada się tutaj z administratorów.
A u mnie występuje problem z misją "Koniec przygody": mam za zadanie "Pisanki w knieje", ale niestety żadnej mapy nie dostałem... Wie ktoś co z tym fantem zrobić?
jak nie dostales mapy to kup ja za 10 golda ktory ci i tak zostanie zwrocony
xdeo3000x
13.04.2012, 18:56
No i co z tego,że kupi? I tak mu nie przyjdzie kolejna. To jest jakaś kpina, jak już to każdy powinien grać na równych prawach a nie inni dostają przygody drudzy nie i nic z tym nie robią.
wojokret
13.04.2012, 23:04
No i co z tego,że kupi? I tak mu nie przyjdzie kolejna. To jest jakaś kpina, jak już to każdy powinien grać na równych prawach a nie inni dostają przygody drudzy nie i nic z tym nie robią.
zgadzam sie w 100%. Gdybym dostał pisanki za misje, których jeszcze nie mogłem wykonać to miałbym już prawie 900 pisanek, wiec za 2 dni móglbym nająć odjechanego generała. W takim wypadku będe musiał poczekać jeszcze z tydzień ! (handel handel handel)
xdeo3000x
14.04.2012, 01:14
Mam wrażenie że nas po prostu olewają. Suport milczy i nawet żaden z administratorów się nie wypowie na ten temat no ludzie traktujcie nas poważnie.
ja po pierwszej stoje ,kupowale w sklep[ie zeby ruszyc nic !
z handlu jest te 2k jajec ale ja chce swoje jajca !
a stac to mi moze ale nie musi jak tu !