Zobacz pełną wersję : Sprawa smoleńska co sądzicie
Co sądzicie o sprawie Smoleńskiej ? Czy kolizja samolotu ś.p Lecha Kaczyńskiego była wypadkiem ? Czy raporty Millera i rosyjskie są prawdziwe ? Czy też to może był zamach ? Wypowiedzcie sie
Bluznierca
08.04.2012, 20:05
Zgadzam sie z Walesa ktory powiedzial ze kaczor nie byl kims na kogo ktos chcialby dokonac zamachu, nawet kwiatkiem. Postac zalosna, wrecz tragiczna. Czlowiek malego wzrostu i takiej samej calej reszty. Osobiscie uwazam, z calym szacunkiem dla rodzin, ze paru matolow hurtem poprawilo paru osobom humor.
Z oslem Kaczynskim na czele. Niestety drugi klon pozostal, ale i on kiedys zrobi dobry uczynek i odejdzie. Choc ostatnio sapie ze bedzie kandydowal na prezydenta. No, pacan ;)
Nie wiem czy to byl zamach czy nie. Nie obchodzi mnie to. Ja nie plakalem.
widać, że ci kampania telewizyjna zrobiła z mózgu ścierkę, na czym opierasz informacje że ,, Kaczor ,, był nikim ? Rozmawiałeś z osobami którzy się na tym znają ? Z osobami którzy są godni zaufania ? Pojechałeś i zobaczyłeś na własne oczy jak tam naprawdę jest ? Czy interesujesz się tym na tyle że wchodzisz na wszystkie niezależne strony i czytasz o polityce ? Czy może jedyne twoje informacje czerpiesz z gapienia się w ekran telewizora i forum na których piszą otumanione dzieciaki ? Już sam fakt że napisałeś iż śmierć osoby poprawia ci humor widać że jesteś jednym z głupio otumanionych osób partii PO, śmierć człowieka cię zadowala ? śmieszy ? Jesteś kretynem i chamem bez rozumu. Nie płakałeś nad śmiercią człowieka, to teraz możesz płakać przez swoją głupotę.
Kaczyński był jedynym który nie robił to co mu każą inni w polityce, bo jak by tak było żerowałby na pieniądzach obywateli on jednak stawiał się i skupiał się aby to politycy płacili i inni zarabiający więcej, przez co zyskał sobie nienawiść innych w tym stacji telewizyjnych. Jako jeden z niewielu postawił się terroru Rosji na Gruzję. Zresztą już sam fakt że powiedziałeś że cieszysz się ze śmierci świadczy o tym że jesteś durniem, ja nie emanuję sympatią do Tuska i Komorowskiego ale nie piszę że ich śmierć by mnie ucieszyła bo śmierci nie życzy się nikomu bez względu na to jaka ta osoba jest, ty to zrobiłeś musisz być psycholem, pozdrawiam.
+
CyprysowyKupiec
09.04.2012, 08:05
SoiFon nie tłumacz, szkoda siły marnować, jego wypowiedź jest kopią mainstreamowgo wrzasku i argumentami ad personam. Zupełny brak wiedzy historycznej i wiedzy o mechanizmach jakie wciąż zachodzą we wspólczesnym świecie. Kolejny przykład pustego osobnika, którego mozna dowolnie zaprogramować.
Bluznierca
09.04.2012, 10:14
Co sądzicie o sprawie Smoleńskiej ?
Zadales pytanie. Ja odpowiedzialem. Teraz widze tylko ze zadajac pytanie oczekiwales odpowiedzi ukierunkowanej tylko w jedna strone, wynoszaca Kaczynskiego na piedestal. Nie mam zamiaru Cie przepraszac ze Ci zepsulem temat.
Co do mojej wypowiedzi to mowie glosno o swoich pogladach. I czesto to ludzi boli. Nie napisalem tez ze sie ciesze tylko o poprawie humoru i o tym ze sam nie plakalem. To pewna mala, ale znaczna roznica.
Nie jestem tez za PO bo to ta sama liga idiotow co i PiS i cala reszta holoty. Moze lubie w jakis sposob Palikota choc nie wiem jak jego poczynania maja sie do ogolnej poprawy stanu Polski, a ten jak wiemy jest gorzej niz tragiczny. Lubie go bo sobie jaja robi. Polska to cyrk wiec doskonale sie wpasowuje w jej klimat.
Nie wyjezdzajcie mi z historia. Wiekszosc Polakow, jak sie zle powie o Polsce, to od razu wyciagaja "argumenty historyczne". To jakas choroba. W pewnym sensie zrozumiala. Jak ktos tkwi w tym bajzlu to ciezko sie przyznac ze ten bajzel to skupisko zlodzieji, kombinatorow i pijakow. Nie wylaczajac szanownych politykow, ktorzy sa czesto gorsi od drobnego zlodziejaszka spod budki z piwem.
Kolejny przykład pustego osobnika, którego mozna dowolnie zaprogramować.
widać, że ci kampania telewizyjna zrobiła z mózgu ścierkę
To jak to sobie wyobrazasz? Polskiej tv nie mam od lat wielu. Ba, ja zadnej telewizji nie ogladam. A w necie nie sledze szczegolnie dokladnie co sie dzieje w mojej Ojczyznie.
Jeszcz raz powtarzam i tej wersji bede sie trzymal. Nie obchodzi mnie to co sie stalo w Smolensku. Zniklo hurtem kilku baranow i tyle. Wypadek jak wypadek (!). Codziennie wypadki sie zdarzaja i nikt potem nie robi takiego cyrku z tego. Nie mowiac o chowaniu kogos z tego powodu na Wawelu. Polska paranoja ma sie dobrze.
Wy tez patrioci. Ja nie jestem patriota. I co Wam do tego?
@SoiFon chciales rozpoczac watek nie bedac nastawionym na dyskusje tylko na grupowe padanie na kolana co pokazales w swojej pierwszej obszernej odpowiedzi. To sie modl czlecze, jam ci nie jest w stanie zakazac tego.
Ale nie zlosc sie jak ktos ma inny poglad.
I jestem przekonany ze wielu mysli podobnie jak ja lecz nie wielu sie chce wychylac zeby sie nie narazac na to co ja osobiscie mam w dupie. A i czasami w zyciu klopoty :)
Po pierwsze to forum gry a nie jakieś polityczne "G", na którym możecie wylewać swoje żale. Nikt rozsądny tutaj nie będzie się wypowiadał chociażby z uwagi na fakt, że nie tutaj w większości są dzieci. Poza tym widzisz, że każdy ma swoje poglądy na tą sprawę i nie uda się już nikogo przeciągnąć na "swoją" stronę.
Uważam, że temat można zamknąć
CyprysowyKupiec
09.04.2012, 10:24
Bluźnierca nie wiem co ogladasz ale twoje słowa to czyste cytaty z ogólnodostępnej propagandy, słowo w słowo, więc nie tłumacz sie.
Bluznierca
09.04.2012, 10:58
Zgadzam sie z Walesa ktory powiedzial ze kaczor nie byl kims na kogo ktos chcialby dokonac zamachu, nawet kwiatkiem.
To jest mniej wiecej slowo w slowo. Widzialem to w jakims programie informacyjnym ktory chyba z opoznieniem mozna ogladnac w necie. Tzn widzialem jak to Walesa powiedzial. W sumie ladna wypowiedz ;)
Ale co to zmienia?
Ktos zapodal pytanie, ja odpowiedzialem co sadze. Wolno mi. Wiec przestancie sie mazac. Chlopaki nie placza.
CyprysowyKupiec
09.04.2012, 11:03
jesteś ignorantem.
Bluznierca
09.04.2012, 11:41
...i cynikiem.
Wiecej empatii wywoluja we mnie pacjenci, wypadki drogowe w ktorych gina dzieci oraz ofiary przemocy domowej niz wypadek jakiegos polskiego samolotu z bandytami i zlodziejami. I nazywam to wypadkiem, a nie jakas katastrofa smolenska. Katastrofa jest gadanie o tym o dwa lata. I chowanie na Wawelu kogos takiego jak Kaczynski...
http://www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY
Bluznierca jak każdy ma swoje poglądy, a Wy na siłę przekonujecie że tylko wasza racja jest słuszna. W jakimś temacie ktoś wyjeżdał że Polska to wolny kraj, więc nie zabraniajcie wypowiadania się.
Mnie to też już nie obchodzi, co dzien w Polsce ginie kilkanaście osób i co, może puszcz to w pasku informacyjnym na tvn24 lub innym informacyjnym i tyle. Nikt dostaje kasy, chociaż ludzie giną na PUBLICZNYCH drogach.
Z reszta nie lubię tego całego kaczora i jego otoczki ludzi zapatrzonych w niego jak w obrazek.
I co zabronicie mi tego ?
Więcej ni komentuje bo szkoda sobie strzępić nerwy.
Bluznierca
09.04.2012, 13:47
Jestem daleki od przekonywania kogokolwiek do MOICH racji. Wiem ze sa one dosc radykalne i dla niektorych amoralne, ale wali mnie to co ktos mysli. Nazywaja mnie idiota i durniem? Luz. Uwazaja siebie za moralnych intelektualistow? Tez luz.
Ja mysle swoje, oni swoje.
Jak dla mnie moga bronic krzyza, sluchac radia z Torunia, jezdzic do Krakowa z kwiatkami, wysuwac teorie w sprawie wypadku u ruskich. Ba, moga nawet spiewac hymn polski wg interpretacji swojego idola:
http://www.youtube.com/watch?v=pxvx0g5gmAA
To wszystko moga, bo teoretycznie wszyscy zyjemy w wolnym swiecie. Szkoda ze tylko teoretycznie...
lordgregoryextra
09.04.2012, 18:10
Głupi wątek:::: A z ta żałobą narodową to przegieli tyle dni,skandal!!!! Dla mnie wszyscy ludzie sä jednakowi nie ma lepszych i gorszych!!!!!!!!! Ci ludzie żyją(politycy) tylko dla siebie:::: Szkoda ludzi ,mimo ze większość to byli głupcy i oszuści !!!
Poza tym dziś jest ważniejsza rocznica ;) jeśli ktoś oczywiście zna historie
Poza tym dziś jest ważniejsza rocznica ;) jeśli ktoś oczywiście zna historie
ja wiem , jak wiem ... 10 kwietnia 1996 roku pojawil sie eurosport w jezyku polskim