PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Zapisanie animacji na własnym komputerze

Xdrop
07.04.2012, 00:27
Witam :-)
Mój pierwszy post, mam nadzieje ze nie będzie obciachem :-)

Grałem kiedyś w pewną grę: Przeglądarkowe RPG. Nazwy nie podam, nie chce robić reklamy.
Gra jest dość bogata graficznie ( w połowie nie dorównuje TSO :rolleyes: ) i z powodu dość dużych animacji i grafik
administratorzy gry wpadli na pomysł, by udostępnić graczom możliwość pobrania tych plików na ich komputer,
co zapewniło bardzo widoczną poprawę w szybkości ładowania się map.
Posiadam neta 8Mb i mimo tego iż nie jest to wolne połączenie, to podczas odwiedzania osad znajomych,
czekam strasznie długo na załadowanie się wszystkich obiektów.
To tyle ode mnie.

Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

http://i.imgur.com/xFLQf.png

BrzytwaGMP
07.04.2012, 05:15
Super, dla ludzi którzy wchodzili by przez fona byłaby to wielka ulga.

Bluznierca
07.04.2012, 11:06
Gra jest dość bogata graficznie ( w połowie nie dorównuje TSO :rolleyes: )
To bogata graficznie czy nie bogata? Bo z tego co napisales wynika ze jest kiepska skoro nawet settlersom nie dorownuje w polowie. Moze ta "bogata" odpalalo sie dlugopisem czterokolorowym i wystarczalo? :P

Xdrop
07.04.2012, 13:02
Naucz się czytania ze zrozumieniem, bo oczekuje tu wypowiedzi innych użytkowników na ten temat, a nie spamu jakiegoś idioty.
Postaram się napisać to tak, żebyś to zrozumiał:

Pewna gra RPG--> Wysokiej jakości animacje. Wysokiej jakości grafika.
The Settlers Online --> 100 razy lepsza jakość animacji. 100 razy lepsza grafika.
Ty rozumieć? Czy dalej nie?

Bluznierca
07.04.2012, 13:21
Naucz się czytania ze zrozumieniem, bo oczekuje tu wypowiedzi innych użytkowników na ten temat, a nie spamu jakiegoś idioty.
Postaram się napisać to tak, żebyś to zrozumiał:

Ja to zrozumialem bardzo dobrze co nie zmienia faktu ze lubie ironie. Jak nie widzisz drugiego dna to pogrzeb troche w tekscie :)
Obawiales sie czy nie bedzie obciachu? Nie bylo. Ale nadrobiles. :D