PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Statystyki surowców

Mormondia
05.04.2012, 02:40
Tak by po najechaniu na dany surowiec w magazynie (tak jak to czasem pojawia się dymek z informacja np. o ilości ), była pokazana statystyka danego surowca, czy jest ona wydobywana na plusie, czy też na minusie np. w formie procentowej.

Ułatwiło by to nie tylko mi, a przynajmniej tak sądzę, szybsze napędzenie gospodarki. Sam magazyn jako budynek, stałby się niezbędny do prowadzenia sprawnej gospodarki.

Brzmarou
05.04.2012, 03:36
Wszystkimi mackami się pod tym podpisuję - takie coś, albo jakiekolwiek zestawienie, bardzo by się przydało :)

Pixel85
06.04.2012, 10:27
I do tego jeszcze możliwość zatrzymania wszystkich budynków 1 typu. Mam teraz 3k desek ale bardzo mało drewna i chce zatrzymać produkcje desek aby przybyło drewna i muszę klikać na każdy budynek

Mormondia
08.04.2012, 03:04
Bump

Mormondia
09.04.2012, 20:48
Bump

BlueSoul
11.04.2012, 12:37
Mormondia podbijanie tematu nic ci nie da, a może spotkać się tylko kara.

Podejrzewam, że takowy pomysł zostanie opracowany już wkrótce. Przypuszczam, że zostanie opracowane do tego specjalne menu, którego ikonka jest już przygotowana (waga obok menu gwiazdka).

set2g
11.04.2012, 13:39
Twórcy gry mają świadomość ze takiego czegoś brakuje, nawet jest to ujęte w pamiętniku developera pod hasłem "Podgląd Osady".

Aktualnie musisz sie posiłkować stronami typu:
http://ceo-economy.appspot.com

Mormondia
06.05.2012, 12:55
Mormondia podbijanie tematu nic ci nie da, a może spotkać się tylko kara.

Podejrzewam, że takowy pomysł zostanie opracowany już wkrótce. Przypuszczam, że zostanie opracowane do tego specjalne menu, którego ikonka jest już przygotowana (waga obok menu gwiazdka).

Kierowałem się prawami z innych forum, wybaczcie :)

Twórcy gry mają świadomość ze takiego czegoś brakuje, nawet jest to ujęte w pamiętniku developera pod hasłem "Podgląd Osady".

Aktualnie musisz sie posiłkować stronami typu:
http://ceo-economy.appspot.com

NO to czekamy :)