PDA

Zobacz pełną wersję : Przepadła przygoda Bagienna Wiedźma + general + 200 kawalerii

mamutos
04.04.2012, 10:03
Witam

W nocy 04-04-2012 około godziny pierwszej uruchomiłem przygodę Bagienna Wiedźma.Trzy dni się do niej szykowałem produkując konnicę i inne wojsko.Wysłałem 1 generała z 200 kawalerzystami.Kilka minut później wyskoczył komunikat że nastąpi przerwa techniczna.Pograłem trochę , pobufowałem żeby do rana jakoś produkcja trwała.Gdy wszedłem około 6 rano , nie było ani przygody ani generała ani jego armii.
Później patrze a on sobie siedzi w tawernie za 1600 golda.Konnica ani przygoda nie wróciła a nie walczyłem ani jej nie anulowałem.
Wszedłem około 8 rano drugi raz a mój jenerał dalej w tawernie ale już za 2000 golda.Cała werwa która włożyłem do gry mi przeszła,chciałbym odzyskać i przygodę i generałą z konnicą .... i najważniejsze co straciłem - chęć do gry :(

spyderek
04.04.2012, 11:50
standardowo wyczyść cache i cookies. kliknij na zwój z misjami może tam być a jak nic z tego nie pomoże to do supportu pisz.

mamutos
04.04.2012, 14:41
standardowo wyczyść cache i cookies. kliknij na zwój z misjami może tam być a jak nic z tego nie pomoże to do supportu pisz.

Do supportu pisałem ale nie żadnej odpowiedzi nie uzyskałem ... kupno diamentów załatwiają migiem ale jak już coś nawali to pewnie sobie poczekam...to nie jest problem kompa tylko gry.

zylaja
04.04.2012, 14:46
ale czy na pewno sprawdziles, czy przygoda jest widoczna po kliknieciu na pergamin z wykrzyknikiem pod Twoim awatarem ?

Sarred
04.04.2012, 15:10
Też miałem taki błąd po 2-3 dniach wrócą. Żeby nie było sprawdzałem na 3 przeglądarkach i drugim komputerze, oraz czyściłem cache.

mamutos
04.04.2012, 16:15
przygoda,general i kawaleria sie znalazla...nie bylo jej na wierzchu tylko w oczekujacych takze sorry za zamieszanie...i dziekuje za zainteresowanie i pomoc