Zobacz pełną wersję : Czy Wam również od około 3h serwer Nowy Świat niechce się załadować ?
Zakapiory
03.04.2012, 22:59
Jak w temacie ... ?
Teraz nie dziala bo jakies madre robia konserwacje Dwa razy w tygodniu, chore to jest normalnie chore.kiedy wreszcie bedzie normalna gra a nie beta
DightsBlue
04.04.2012, 02:00
Przepraszam bardzo, a gdzie informacja o tej niby konserwacji? Moim zdaniem po prostu serwery padły.
Wyczesanyy
04.04.2012, 02:10
w watku na forum ze od godzinu 1 do 6 rano sa prowadzone cotygodniowe konserwacje serwerow wystarczy poszkac
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14964-Cotygodniowe-przerwy-techniczne
Z tego co wiem to noc z wtorku na środę dzisiaj panie mądraliński.
Wystarczy poczytać...:)
Post odnosi się do Wyczesanyy
Wyczesanyy
04.04.2012, 02:13
kliknales w moj link?? jest jasno napisane że na polskiej wersji gry w każdy czwartek!!
MyDonias
04.04.2012, 02:15
Wyczesanyy Mamy Środę :) Wiec nie wiem co jest grane;/
To się nie napinaj , bo od 1:30 nie działa serer Nowy Świat . Ty grasz na Czarcim Gaju może u was wszystko w porządku.
Wyczesanyy
04.04.2012, 02:16
chyba czwartek 24 minela jutro byl by piatek :D
Wyczesanyy
04.04.2012, 02:18
kliknij sobie w link a nie zadajesz glupie pytania !!!
Przypominam, że podczas konserwacji gra jest niedostępna. Cotygodniowe konserwacje rozpoczynają się o godzinie 01:30 rano (czasu polskiego), a kończą się około godziny 06:00.
Nie mam zamiaru z Tobą dyskutować ,pewnie żyjesz w internetowym świecie , że nie wiesz jaki mamy dzień tygodnia.Pozdróweczki
MyDonias
04.04.2012, 02:23
Lewy nie ma co gadac z nim:) typowy prowokator:)
DightsBlue
04.04.2012, 02:23
Środa dziś więc nie rozumiem o co się buzujesz? Może sprawdzisz datę? Skoro restart ma być jutro to dziś po prostu padł serwer.
Wyczesanyy
04.04.2012, 02:25
to co z dniem to sie pomylilem szczesliwi czasu nie licza ale jutro i tak wyjdzie na moje :D
Robia sobie z ludzi jaja. Ja gram na innych grach i jeszcze nigdy nie bylo wylaczenia, chyba ze internet mam uszkodzony
Babelek norma w settlersach ...porażają grą :]
Zaraz mnie pokreci Przeciez tocze bitwe z Chuckiem i nic nie wiem Dawac te gre
w ogóle dziwna gra ...ban za co kolwiek ...chyba za istnienie ...z resztą też ciekawie nie jest zwłaszcza mody....poracha
nie przepadnie Babelek ..cierpliwości ...
acz mi się kończy ...cierpliwość bo ile można
zapraszam tutaj.
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/17811-Logowanie-do-serwera?p=15718&viewfull=1#post15718
A po polsku nie mozna co ty madrym zabraklo tlumaczenia i info?
Pysiuniaa
04.04.2012, 03:32
chyba czwartek 24 minela jutro byl by piatek :D
to ty żyjesz dniem do przodu... powodzenia człeku mało ogarnięty
tak nie Działa wczoraj też około 4.00 nie działał
Dandi_PW
04.04.2012, 04:57
lipa :( spać nie mogę, grać nie mogę nic nie mogę:(
Witam czemu nie moge wejść na Czarci Graj przeciez konserwacje co czwartek od 1:00 do 6:00 a nie sroda??
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum. Połączenie nie powiodło się i tak na okragło trudno czekam na odpowiedz..
w ogóle dziwna gra ...ban za co kolwiek ...chyba za istnienie ...z resztą też ciekawie nie jest zwłaszcza mody....poracha
Zuziap - to ty chyba jeszcze w BW nie grałaś... ;)
Wyczesanyy
04.04.2012, 05:24
to ty żyjesz dniem do przodu... powodzenia człeku mało ogarnięty
jestem ogarnięty tylko wiesz szczęśliwi czasu nie liczą(ps. każdemu może się zdarzyć) czasem wstrzymaj swoje głupkowate komentarze
dla siebie nie pozdrawiam....
Wejdź w Sklep a potem "Graj" i jak działa to daj znać.