Zobacz pełną wersję : Lagi na serwerze Czarci Gaj
Dzisiaj wieczorem nałożenie bufów było prawie niemożliwościa, powtarza się historia z pierwszego serwera. Tam już jest dobrze, na Czarcim Gaju beznadziejnie. Kiedy nastąpi poprawa?
Wyczesanyy
04.04.2012, 02:01
Nic nie zauważyłem żeby były jakieś lagi ja bardziej myślę ze winna leży bardziej po twojej stronie niż ze strony gry , pozdrawiam :P
JulesWinnfield
04.04.2012, 05:59
Lagi można zauważyć od kilku dobrych dni tj. zawieszanie się kolejki budowania, gdy stawiam 3 budynki w tym samym czasie to nie buduje pierwszego tylko przeważnie 2 bądź czasem nawet 3, opóźnienie w buffowaniu także problem istnieje :). Owe problemy pojawiły się po ostatniej "konserwacji" i nie leżą po stronie ani mojej ani użytkownika, który założył ten temat :).
Zauważyłem ten sam problem. A bufy u znajomego? To już konkretna "laga" ;) Do Tego, nie mogę się teraz zalogować...
Steven86
04.04.2012, 08:43
Zgadza się. Gra zaczyna na tym serwerze mulić. Ale pewnie, serwer w 100% pełny, a jak ktoś pyta czy mimo to można się zarejestrować, to dostaje informację: "oczywiście, napisz do nich maila i będzie ok." Dawać wszystkich! Przecież każdy nowy gracz, to potencjalny sms'owy klient.