Zobacz pełną wersję : Forum Oficjalne konkursy i eventy
Jest nawet taki dział forum, ale hula tam tylko wiatr i rozwiewa kurz i pajęczyny ;)
Kiedy można się będzie spodziewać jakich konkursów?
Najbardziej podoba mi się np. taki, jaki mają za wielka wodą, na najfajniejszy obrazek z gry: http://forum.castleempireonline.com/threads/14218-UBI-Official-Screenshot-of-the-Week ale inne tez tam się pojawiają dosyć często.
Kiedy u nas
kiedy admini w ogóle znajdą czas na zmianę wiadomości dnia pojawiającej się po zalogowaniu ;)
U ruskich ostatni tydzień i dwa konkursy.
przykładowo nagrody za miejsca.
1)2,5k klejnotów
2)2k klejnotów
3)1,5k klejnotów
4)1k klejnotów
5)500 klejnotów
inny też podobna ilosc klejnotów i zazwyczaj pierwsze 3 miejsca gadgety.
Dondarrion
05.04.2012, 02:04
Było by fajnie jakby i u nas zaczęło się coś dziać :P
wierzycie, że "nasza" ekipa coś dla nas zrobi, na razie to tylko każą sobie tylko płacić
Lotarinio
05.04.2012, 09:59
Ja nie place i nie bede placil, z takim podejsciem i obsluga klienta nie zasluzyli na zlamany grosz. Jak by powazniej podchodzili do sprawy to moze by cos wyciagneli. Nie chce wspominac wogole o tym ze to tylko beta jest, wiec wogole absurdem jest wyciagac od ludzi pieniadze za gre ktora nie ma oficjalnej premiery i jest nieskonczona. Tylko desperaci wydaja na nia pieniadze, dziwie sie im....
Czas wziasc sie do pracy a nie liczyc tylko pieniadze panowie, zacznijcie od bierzacych spraw bo nawet nie potraficie juz zmienic wiadomosci podczas logowania, zadnych swiat nie bedzie w polsce wiec wymazcie te obiecanki bez pokrycia....
kiedy admini w ogóle znajdą czas na zmianę wiadomości dnia pojawiającej się po zalogowaniu ;)
taaa fajnie to wyglada jest 7 kwietnia ale juz 29 marca zacznie sie event swiateczny :) bedzie tak jak z autostradami na euro :)
Jest Niedziela Wielkanocna a ja widzę tylko te pisanki które sama barwiłam,bo obiecanych jako prezenty nie ma
EX_Igrek
08.04.2012, 19:14
Nie ma co gdybac , konkursy i eventy sa rozpisywane sa w dziale nowosci i ogloszenia jezeli tam nie ma informacji to poprostu nie ma i nie bedzie nic planowane.