PDA

Zobacz pełną wersję : Forum Nowy Budynek - Maszynka do mielenia settlersów

LordDawid
01.04.2012, 22:34
Witam. Uważam, że gra posiada duży minus: nie ma co robić z nadmiarem osadników. Może warto wprowadzić jakąś maszynkę do mielenia settlersów na złoto albo mięso dla gajowego , proponuje budynek krematorium. Wielu graczom na pewno by się przydało

BenyLancoch
01.04.2012, 22:48
Co? Przecież to nie etyczne, a wszystkie fundacje zajmujące się ochroną praw człowieka zlinczowałyby tą grę od razu (bo im łatwiej walczyć z "mordowaniem pikseli").
W dalszym etapie gry (po zdobyciu całej wyspy) ciągle brakuje osadników. Przygody wymagają ogromnych ilości "mięsa armatniego". Jeżeli masz za dużo osadników to buduj i ulepszaj rezydencje, a domy zburz (ja mam rezydencje ulepszone do 3 lvl).

LordDawid
01.04.2012, 23:01
a wysyłanie ludzików na rzeź żeby się mordowały jest niby etyczne ? takim tokiem rozumowania trzeba by wszystkie gry pozamykać. Ewentualnie zmienić elementy bitew np na pojedynek 'tuuuuuli' (Teletubisie)

A jeśli uznać, że to tylko piksele ( bo tak właśnie jest) to ja problemu nie widzę

Dondarrion
01.04.2012, 23:39
Pomysł żenujący i tragiczny.......

Sedzia_Dredd
02.04.2012, 00:09
A jeśli uznać, że to tylko piksele ( bo tak właśnie jest) to ja problemu nie widzę
Skoro zmienili piwo na napitek to bym się takiej zmianie nie zdziwił :)

Poza tym pomysł to chyba nieudany żart 1-kwietniowy... ;) najlepszą maszynka do mielenia settlersów są przygody (oraz podbijanie nowych sektorów) - dajesz wolnym osadnikom miecze, łuki konie, itd. i wysyłasz ich w świat na zatracenie...

sacret
02.04.2012, 01:09
Pomysł idiotyczny, który w życiu nie zostanie zrealizowany, do kosza z tym.

Gregorius_I
02.04.2012, 02:37
Temat powinien zostać zamknięty przez moderatora.

set2g
02.04.2012, 10:06
dno dna, nie wiem na jakim jesteś poziomie, ale mi właśnie osadników ciągle brakuje

LordDawid
02.04.2012, 15:51
dno dna, nie wiem na jakim jesteś poziomie, ale mi właśnie osadników ciągle brakuje

chłopczyku temat był założony 1 kwietnia więc domyśliłbyś się że miał być potraktowany pół żartem.

poza tym ludzie wyluzujcie trochę, to TYLKO gra

kornolio
02.04.2012, 16:50
hehe, a ja się uśmiałem ;]
"maszynka do mielenia settlersów" nie wiem co brałeś, ale tez to chce. "Mieso mielone garmażeryjne z settlersa opakowanie o,5 kilo" :D

set2g
02.04.2012, 16:55
chłopczyku temat był założony 1 kwietnia więc domyśliłbyś się że miał być potraktowany pół żartem.

poza tym ludzie wyluzujcie trochę, to TYLKO gra

Akurat na datę nie patrzyłem, ale to dla mnie jakoś specjalnie śmieszne nie było, poza tym 'chłopczyk' to może nie Ciebie wołają, nie znasz mnie więc nie wyciągaj pochopnych wniosków.

LordDawid
02.04.2012, 20:44
Akurat na datę nie patrzyłem, ale to dla mnie jakoś specjalnie śmieszne nie było, poza tym 'chłopczyk' to może nie Ciebie wołają, nie znasz mnie więc nie wyciągaj pochopnych wniosków.

w każdym razie proponuje luźniejsze gacie i więcej uśmiechu w życiu, jak widać niektórzy się pośmiali i o to chodziło

DymasP
06.04.2012, 22:17
No wiesz u mnie nie ma czegos takiego jak nadmiar settlersow tylko ich braki.Ogulnie pomysl nie podoba mi sie

Yeti9998
07.04.2012, 10:27
Już widze protestujących ludzi przed sejmem ; )

krotos666
08.04.2012, 11:25
Autor postu chyba nie ma pomysłu na grę.
Albo znajdź sobie grę o jakiś barbarzyńcach,
albo rób przygody i w ten sposób będziesz narzekał na niedobór, a nie na nadmiar settlersów.

A do adminów ... lepiej usuńcie ten wątek, bo dla małoletnich osób jest bardzo nie na miejscu.
A ja się idę zrzygać do wc po przeczytaniu pierwszego posta.

obcykany22
08.04.2012, 16:18
heh bardziej bym proponował ołtarz ofiarny :D gdzie setlersi oddają swoje życie w ręce Boga w zamian za surki :D:D

Asgharoth
08.04.2012, 16:26
Pomysł fajny - nie trzeba by wtedy budować łowców - z maszynki by było mięsko. Może dodać taką opcję u Rzeźnika? :D Odkrywca pewnie by częściej znajdował przygody po tym jakbyś go nakarmił mięskiem kolegów. Z samego strachu że jak nie znajdzie to sam wyląduje pod nożem i do gara :D.