PDA

Zobacz pełną wersję : Imperium Orła - rekrutacja otwarta

Reksiuald
01.04.2012, 19:21
Witamy,

Zapraszamy aktywnych graczy w wieku 20+. Min. 20lvl i kantor handlowy.

Podczas procesu powiększania gildii każdy członek zobowiązany jest do partycypacji w kosztach rozwoju.

Nastawienie gildii to walka PVP w momencie odblokowa takiej możliwości.

Wewnątrz gildii handel odbywa się wyłącznie w stosunku 1:1.

Trollowanie przez graczy na czacie ogólnym i czacie gildii jest niedopuszczalne.

Minimalny czas gry to 6 godz. na dobe.

Zapewniamy dobrą zabawę i progres w grze.

Wstępując do gildii zgadzasz się na warunki i zasady panujące w gildii.

Gildia posiada komunikator głosowy TS3

Pytania dotyczące rekrutacji proszę kierować do; Reksiuald lub Crusnik, Orzel101, karasio.

Pozdrawiamy i czekamy,

Reksiuald

Crusnik
02.04.2012, 21:50
Warto też dodać, że posiadamy już forum :)
Zapraszamy!!

Mam_Trzy_Pachy__
11.04.2012, 17:29
Jestem ciekawy jak uda Wam się nadzorować graczy, którzy będą grali po sześć godzin na dobę. Nie dość, że jest to niewykonalne, to na dodatek życzę szczęścia w znalezieniu takich osobników. W sumie również nie rozumiem po co ludzie mają siedzieć po sześć godzin przed grą, która tak na prawdę jest do "operowania" przez około dwie-trzy godziny, a następnie czeka się na surowce...

LazasH
02.05.2012, 12:41
Dobre tylko ciekawi mnie czy obecna zasada jest przestrzegana czy to tylko puste słowa jak tak to moim zdaniem nie warto w to wchodzić no, ale to już, jak kto woli:) Chyba też powinniście odświeżyć listę kadry, bo z tego, co widziałem w IG to, kto inne osoby u was się zajmują rekrutacją:) milo też widzieć krytykę sojusznika hehe:D

A i gorące pozdro dla Imperium Orła do zobaczenia w IG :)

P.S
Piszę w imieniu własnym proszę do tego nie mieszać całej gildii do której nalezę.

EX_Cormax
16.05.2012, 11:03
Z powodu braku aktywności, temat zamykam.

Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW

Cormax