PDA

Zobacz pełną wersję : -- P o C z E s y --

genPoczes
01.04.2012, 16:27
Prawdopodobnie najlepsza gildia na serwerze.

Poniżej mogą wpisywać się członkowie gildii lub fani

W sprawie dołączenia do nas -pisać w grze.

Gamza
03.04.2012, 22:00
Siemanko ładny wynik 100 członków

Rugi
04.04.2012, 14:49
Prawdopodobnie najlepsza hmm.. pod jakim względem?

Arcadius_Wielki
04.04.2012, 16:27
Pod względem jakości, ilości i... pod każdem innem względem ;)

Grafikowiec
15.04.2012, 02:23
Witojcie
W końcu sie dokopałem do forum
http://a.regula.w.interia.pl/images/********2/ja.jpg
Andrzej z Bydzi :)

nemesisiatko
16.04.2012, 07:15
Nic dodać nic ująć. Nie ma to jak dobra auto antyreklama :) oby na 100 osób były to tylko wyjątki.

Monlisea
16.04.2012, 09:54
O.o

Widzę niektórzy mają obciach w pełnym zakresie.
Pan HSAdolF ma wiele do powiedzenia, choć z wyglądu - żywa reklama mr.PROPER... ostatnio takich Panów widziałam w czasie ich pracy - pod tutejszą imprezownią.
Potocznie bramkarze, szerokie bary ale niewiele na nich osadzono.
Nie żebym obrażała.. ależ skąd :) Ot - luźne skojarzenia.

bloodwitcher i xbloodx bardzo ładnie skomentowali całą sprawę. Przykre tylko że na nich trafiło :(
Pozostaje niesmak i pytanie czy cały skład gildii zachowuje się podobnie :( Mam nadzieję że nie.

xblodx
16.04.2012, 18:23
hmm ja bym powiedział tak( jeżeli z mojej gildii by ten pan był) do widzenia panu nie zasługuje pan na reprezentowanie tak znakomitej gildii szkoda że poczesy piszą o sobie że są najlepszą gildią tak było oczywiście ja w to nie wątpiłem ,ale jeżeli członkowie są tacy jak pan adolf i założyciel gildii to toleruje to powiem jedno nie nadajecie się ludzie do gier online won z gry i z servera, kozaki po drugiej stronie monitora.Pozdrawiam

nemesisiatko
16.04.2012, 20:36
HSAdolf daj już sobie spokój , to nie Twoje prywatne podwórko tylko OGÓLNODOSTĘPNE forum które czytają zarówno dorośli jak i dzieci wiec zbastuj.
Netykieta obowiązuje wszędzie jak chcesz sobie poużywać to żartuj na czacie gildijnym na globalnym pisz po ludzku. I szanuj innych jak chcesz być szanowany bo nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie monitora.

Tyle w temacie

Monlisea
16.04.2012, 20:38
HSAdolf, gwarantuję Ci że jak wejdzie pvp to NIE KAŻDY będzie innych wyzywał, jedynie ludzie na sporo zaniżonym poziomie kultury.
Lubisz jak ktoś Cię obraża? Bo ja nie.
Zresztą ta dyskusja do niczego nie prowadzi, polecam używać opcji "edytuj" w postach i przestać trollować na Globalnych kanałach czatu.
Światopoglądu Twojego i tak nikt z nas nie zmieni - więc szkoda placów i klawiatury.

Cesarzowa_82
17.04.2012, 17:57
.

Dondarrion
17.04.2012, 22:07
A ja myślę że to jest tylko gra więc się ogarnijcie i zachowujcie normalnie :) przyjdzie pvp to się będziecie mogli wyżywać. I nie komentujcie jak kto wygląda bo to bardzo dziecinne.

Monlisea
17.04.2012, 23:14
Widzę, że tu misjonarski kącik resocjalizacyjny powstał. Same skarżypyty :))) Pranie brudów na forum jest takim samym trollowaniem jak nocne wygłupy HSAdolFa, które śpiącym o godzinie 4:30 dzieciom raczej krzywdy nie zrobiły. Za to tutaj - dzieci, o które się tak troszczycie - dzięki publikacji postu już mogły przeczytać – brawo ARW! Zrobiłeś z igły widły.. a jak wiadomo - nie każdy facet z widłami to Posejdon :) Szkoda, że nie dbacie tak o porządek na globalu w ciągu dnia. Całe forum byłoby w screenach.

Ani misjonarski, ani resocjalizacyjny. Waćpanna chyba nie przeczytała postów. O dzieci to niech się martwią rodzice - od tego są. Nie gracze :)
Natomiast obrażenie innych jest poniżej jakiejkolwiek krytyki ale może Ty lubisz jak ktoś Cię obraża i dlatego uważasz to za normalne. Ja natomiast takie zachowanie potępiam i nie kryję oburzenia :) Zgodnie z prawem w naszym, niekoniecznie pięknym kraju - mam do tego pełne prawo i nie widzę podstaw abyś miała mi je odbierać.

Ktoś wspomniał o netykiecie – Monlisea, xblodx a Wy rozumiecie jej znaczenie? Nie wydaje mi się.. Oburzają Was obraźliwe słowa a co tutaj robicie? Pokażcie nam swoje zdjęcie skoro tak ochoczo komentujecie inne – chętnie się wypowiem :)

I znów - Waćpanna postów nie czytała albo jak zwykle to standardowy user stosuje nadinterpretację.
Napisałam WYRAŹNIE że nikogo nie obrażam i nie jest to w moim zamyśle - ot, luźne skojarzenia.
I co jak co - ale eks-teamowc'a zasad netykiety uczyć nie musisz - doskonale wiem CO piszę i GDZIE sięgają granice przyzwoitości. Dodatkowo nie mam zwyczaju przypisywania komuś czegoś, co nie miało miejsca.
A co do zdjęć - bardzo Cię przepraszam ale taka stara baba jak ja nie nadaje się już do "lansowania" to też tego nie czynię ;) Prosta zasada - nie masz co pokazywać, to nie pokazuj.

Ja tam nikogo nie bronię.. bo nie o to chodzi, ale żal 4 litery ściska jak się to czyta.

Ależ dokładnie to robisz - bronisz swojego kolegę i zupełnie mnie to nie dziwi, tylko co mnie obchodzą Twoje "4 literki"? Skoro taki żal to nie czytaj. Nikt nie zmusza.
Przypominam że korzystanie z forum nie jest integralną częścią gry. :)

Na globalu z obawy przed adminem to fałszywe świętoszki w większości a potem taka Monelisa i xblodx wpadają i prezentują swoją „klasę” - notabene chyba nie przewidzieliśmy na to miejsca w tym temacie.

Ja również nie zaglądam do tego tematu z chęcią, tylko czekając aż ktoś się wypowie - zaręczam.
Gwarantuję Ci również że w nosie mam admina - choć zapewne o moderatora chata Ci chodziło, teamowa hierarchia niestety leży u Ciebie... ja PO PROSTU nie mam w zwyczaju wyzywać ludzi... ot, cała tajemnica. Nie muszę robić z siebie jak to określiłaś "fałszywej świętoszki" :)
Zdradzę Ci w sekrecie że wystarczy po spożyciu napojów alkoholowych po prostu odpuścić sobie wycieczki osobiste na chatach - wtedy unika się takich sytuacji, jak ta powyższa.

My sami u Was nie plączemy się między postami więc będziemy wdzięczni jak i Wy USZANUJECIE naszą gildyjną prywatność i sprawy globalne będziecie załatwiać na globalu.

Yhh.. no i to co napisałaś wiele tłumaczy.
Temat nosi tytuł : Prezentacje gildii... Forum jest ogólne dla wszystkich graczy The Settlers Online...
Wy tymczasem zrobiliście sobie prywatny ogródek i uważacie ze nikt do niego nie ma dostępu.
Niestety zmartwię Cię - chcesz prywatności, załóżcie sobie własne forum :)

Ps. Monlisea.. ogarnij się trochę i zdecyduj czy chcesz kogoś pouczać czy obrażać bo tym dwóm pojęciom jest nie po drodze..

Daleka jestem od obrażania - ale nie jestem Jezusem - nie licz że nadstawię drugi policzek :)
Pouczać można kogoś, kto chce się uczuć, w powyższym przypadku niestety jest to niemożliwe

Reasumując Cesarzowa_82 rozumiem ze jeśli wejdziesz między wrony (...) ale jak widzisz Twój kolega wspaniale broni się sam. :D
Zresztą wpis powyżej Twojego świadczy o wszystkim

EOT

Dondarrion
17.04.2012, 23:22
Uff poszłaś po bandzie Monlisea :D i z tego co all wyczytałem od każdego to niestety ale muszę przyznać że trochę racji masz Ty Monlisea i Ty Cesarzowa_82. Szkoda już tego tematu odpuście :P rozejm :)

Ps : ładne zdjęcie Cesarzowo :D (jeśli to Ty for real to tym bardziej)

nemesisiatko
17.04.2012, 23:26
No tak widzę że dyskusja się rozkręca.

1. Żaden temat nie jest prywatnym podwórkiem
2. Temat dotyczy poczesów , a więc i ich zachowania na chacie globalnym
3. chcecie mieć spokój w temacie nie wprowadzajcie chamstwa na forum i na chacie
4 HSAdolf jeśli jedynym Twoim argumentem są mięśnie to niestety ale rozmawiać nie będziemy bo nie ma z kim, chcesz dyskutować to poproszę inne argumenty.
5. Netykieta obowiązuję w całym necie i mówi ona m.im. ZAKAZANE są WSZELKIE TREŚCI NAZISTOWSKIE albo nawołujące do przemocy!
6. Jako gildia macie już wyrobioną opinię...i niestety nie jest to opinia najlepszej gildii na serverze
7. Cesarzowa jak chcesz porozmawiać o dzieciach i treściach an forum to pisz do mnie a nie czepiaj się Monlisea bo to ja podjąłem ten aspekt całej sprawy

Wszystkim puszczają nerwy więc może tak proponuje ochłonąć i dać sobie spokój, zainteresowani wiedza co maja sądzić w tym temacie a kontynuacja tej dyskusji do niczego nie prowadzi zwłaszcza jeżeli jedna ze stron nie ma racjonalnych argumentów.

Pozdrawiam

P.S. HSAdolf zbastuj jedz do Izraela tam zrobisz furorę..

HSAdolF
17.04.2012, 23:40
ej sorki chyba nie czytałeś swojej Monalizy postu bo to ona pisała o moim awatarze to może jej zwróć uwagę bohaterze

Monlisea
17.04.2012, 23:42
Monaliza w tej czaszce na awatarze jednak ci czegoś brakuje... piszesz pięknie ale chyba tylko piszesz

To się zastanów, albo mi czegoś brakuje w czaszce albo pięknie piszę... Z zasady ludzie pozbawieni komórek mózgowy, które zapewne miałeś na myśli, nie mają umiejętności pisania w taki sposób.

Nawiasem, nie musisz aż tak namolnie pokazywać swojej ignorancji. Mam jeszcze wiele innych zalet ale na pewno nie są to mięśnie, tak że przepraszam najmocniej ale we mnie towarzystwa na "ustawki" nie znajdziesz. I jeśli to Twój jedyny wyznacznik "bycia cool" to przyznaję że jesteś w tym bezkonkurencyjnie lepszy.

HSAdolf, bo chyba się nie zrozumieliśmy - mało mnie interesuje jak wyglądasz, baaaa powiem więcej - mój mąż wygląda podobnie, problem w tym że zachowuje się zupełnie odmiennie :)
Wygląd to tylko wygląd, jednak niestety czytając treść Twoich wypowiedzi, naszło mnie takie a nie inne skojarzenie.

P.S. Do postu poniżej. Ani "mała" ani "wrocławianka" ;)

HSAdolF
17.04.2012, 23:44
cieszy mnie to mała wrocławianko :)

Dondarrion
17.04.2012, 23:47
"I nie komentujcie jak kto wygląda bo to bardzo dziecinne." a ten tekst to myślisz że czego dotyczy ? Proszę, jak już komentuje ktoś to niech najpierw będzie obeznany w temacie w tym wypadku niech ktoś all czyta a potem komentuje a nie na odwrót. I nie nie jestem bohaterem.... tylko staram się do tego sporu realnie i logicznie podejść.

Cesarzowa_82
17.04.2012, 23:47
.

HSAdolF
17.04.2012, 23:52
podchodź realnie do gry wczuj sie heheheh

uuu to u mnie zona ładniejsza hehehe ty strasznie chuda sadzać po awatarze hehehe gaduło

Dondarrion
17.04.2012, 23:54
Tiaaa... heh no nic, chciałem tylko pomóc złych intencji nie miałem także mam nadzieje że nikogo nie uraziłem :) Peace

Monlisea
18.04.2012, 00:06
No cóż... pozostaje mi powołać się na stare MODowskie powiedzenie: "Nie karmmy trolli" :)
Dobranoc :)

HSAdolF
18.04.2012, 00:17
a sama nażarta? hehehehehehehehehhehhee

OrderOfABudge
20.04.2012, 21:16
Tyle dymu a poszlo o inne poczucie humoru...

Cesarzowa_82
20.04.2012, 22:53
.

Grafikowiec
21.04.2012, 00:33
Tyle dymu a poszlo o inne poczucie humoru...

raczej to kolego nie było z poczucia humoru - humor rządzi sie swoimi prawami a w wypowiedziach Adolfa tego nie ma
znam humor Angielski, czeski, amerykański i też mi nie pasują tam jego wypowiedzi

... inne poczucie humoru... hmm

ps. inne poczucie humoru zobaczyłeś na wyspie utoya
przemyśl to i wyciągnij wnioski czy można przejść obok zgoła niewinnym wypowiedziom czy od razu reprymende dać

Poza tym jak przeczytałem wszystkie posty napisane przez Adolfa od początku to nie zauważyłem by chociaż jeden był pozytywny, wszystkie napisane stylem negatywnym dla wszystkich i wszystkiego co tu sie dzieje pomijając fakt obrażania innych
Ma gościu problem jakiś ale to nie znaczy ze inni muszą robić za psychologa i naprawiać mu psycho - to należy do NFZ-tu :)

HSAdolF
21.04.2012, 01:25
wes zgredzik zamilcz bo serio nie chce sie do twojego poziomu zniżać...
Ps już cie nie ma za lvl ogarnij sie najpierw drewniaku

OrderOfABudge
21.04.2012, 17:59
raczej to kolego nie było z poczucia humoru - humor rządzi sie swoimi prawami a w wypowiedziach Adolfa tego nie ma
znam humor Angielski, czeski, amerykański i też mi nie pasują tam jego wypowiedzi

... inne poczucie humoru... hmm

ps. inne poczucie humoru zobaczyłeś na wyspie utoya
przemyśl to i wyciągnij wnioski czy można przejść obok zgoła niewinnym wypowiedziom czy od razu reprymende dać

Jesli pozwolisz ze zauwaze, HSadolf jest mlodszy pokoleniem i najprawdopodobniej obraca sie w innym towarzystwie niz ty ( a moze pan, na dobra sprawe nie bylismy sobie przedstawieni) z tego rowniez moze wynikac roznica w podejsciu do imienia adolf , lub idac dalej jednej ze slawniejszych figur w historii niemieckiej .

Z tego wklejonego krotkiego dialogu klarownie wynika ze gustuje ( pozwole sobie zwrocic uwage na to okreslenie) w typowo "przypiwkowym" poczuciu humoru , detale tego zjawiska sadze ze sa wystarczajaco oczywiste by je przemilczec . Kwestia pozytywnego zachowania jest tutaj bardzo plynna jako ze w swoim naturalnym srodowisku hsadolf z poczuciem humoru i , badz co badz, zaczepnym schematem zachowan , bylby jak najbardziej akceptowany .

Pan Grafikowiec jest to przedstawiciel sedziwszego pokolenia blizszego negatywnym ( bo tylko o takich system oswiaty traktuje w tym przypadku - chwala obiektywnej relacji) dokonaniom postaci bedacej swoistym ogniwem zapalnym tej sprzeczki , nawyki wyuczone za mlodu potem daja , jak widac , dosyc znamienne efekty co rowniez wplywa (wraz ze srodowiskiem zycia) na gusta satyryczne o ktorych tu toczy sie dosc zywa i ekpresyjna dyskusja na takim a nie innym poziomie .

Pragne zwrocc uwage ze dosyc powszechnie mawia sie iz dyskusja o "gustach" jest conajmniej niewlasciwa i swiadczy odpowiednio o jej uczestnikach . Mimo iz kultura osobista jest juz dawno zepchnieta do lamusa, powinna nadal trwac w co bardziej tradycyjnych umyslach...

OrderOfABudge
22.04.2012, 15:47
szekspir kur... normalnie hahahaha i ty myślisz dzieciaku że pokażesz co teraz? chyba idiotę z siebie zrobiłeś próbując sie fajnie wyjęzyczyć a wiesz ja jestem człowiek który określa jak WIDZI a nie siedzisz tam po drugiej stronie i smarujesz fajfusie, tutaj połowa ludzi pięknie pisze tylko wiesz już poznałem kilka i gówno sobą reprezentują GADAJCIE SOBIE ILE WLEZIE I TAK WIEM ŻE 90% Z WAS TO MAŁE NIEWYPARZONE MORDY

FYI niczego nie probowalem, nikomu nie zamierzam imponowac, bynajmniej nie komus twojej kultury jezyka.

Skoro dla ciebie wszystko co niezrozumiale jest glupie, to chyba nazywajac idiota w pewnym sensie mi pochlebiles... pomyslec ze wielu wielkich tego swiata bylo podobnie postrzeganych , nie ukrywam ze tym sposobem niezle mi ego podbudowales, zapewne niezamierzenie ...

Mowisz ze poznales pare osob... chwala ci za to ... zauwazylem ze osoby pokrzywdzone przez konkretna grupe osob maja tendence do uogolnien by rozladowac zal , odrzucone kobiety narzekaja ze faceci to swinie, pokrzywdzeni przez system ze politycy tylko ciagna korzysci ze skarbu panstwa , ze policjanci to kretyni bo nie chcieli umozyc mandatu .... dlaczego? chyba tak latwiej ... ale czy sluszniej? dla takiej osoby napewno slusznie poki osoba z ktora sie liczy potraktuje go wlasnie w taki sposob .
Nie wiem czy na podstawie znajomosci paru ryb rzecznych mozesz trafnie okreslac caloksztalt fauny wodnej na swiecie ... mam cicha nadzieje ze zalapales analogie , jesli nie to trudno, niektorzy musza nadal zyc w przeswiadczeniu ze ziemia jest plaska bo swiat konczy sie na horyzoncie =]

y człowieka określasz po tym co nasmarował? heh nie wysilaj sie już bo biedne stworzenie jesteś
oceniasz innych na podstawie tego co pisza ...

@ Tomek koncze wywod jesli pozostanie nieskomentowany w taki sposob w jaki zostal ...

HSAdolF
22.04.2012, 17:35
Nie wiem czy na podstawie znajomosci paru ryb rzecznych mozesz trafnie okreslac caloksztalt fauny wodnej na swiecie ... mam cicha nadzieje ze zalapales analogie , jesli nie to trudno, niektorzy musza nadal zyc w przeswiadczeniu ze ziemia jest plaska bo swiat konczy sie na horyzoncie =]

i

oceniasz innych na podstawie tego co pisza ...

te szekspir cos sie gubisz bo to ja napisałem że nie oceniaj po tym kto co pisze hahahaha
a i PS hehe tak podniecaj sie ze jesteś wyszczekany leszczyk teraz ci też pochlebiam? haha sado macho?

Rof_Woof
22.04.2012, 18:35
My sami u Was nie plączemy się między postami więc będziemy wdzięczni jak i Wy USZANUJECIE naszą gildyjną prywatność i sprawy globalne będziecie załatwiać na globalu.

Dwie sprawy: jak chcecie mieć prywatność to załóżcie sobie prywatne forum a nie na pubie marudzisz o brak prywatności :D i caps off.

@ HSAdolF - jest taki przycisk, pod postem jak "edytuj" - zacznij go używać.

OrderOfABudge
23.04.2012, 16:20
te szekspir cos sie gubisz bo to ja napisałem że nie oceniaj po tym kto co pisze hahahaha
pisalem o tobie , ale skoro ja sie gubie, z tegbo wynika ze sam bladzisz ....

a i PS hehe tak podniecaj sie ze jesteś wyszczekany leszczyk teraz ci też pochlebiam? haha sado macho?
"podniecaj" - znow poceniasz mowiac bym nie ocenial, oraz jesli ty czujesz cos z tych klimatow wypowiadajac sie na forum, nie jest zasadne podciagac wszystkich innych pod ten schemat...
Co do "leszczowania" sytuacja wyglada tak samo jak z "noobowaniem" tylko swoj swego rozpozna .

Okreslenie "Macho"* w tym zlozeniu , jak sadze, troche rozmija sie z tym co chciales przekazac...
(http://portalwiedzy.onet.pl/112024,,,,macho,haslo.html)

@ Cesarzowa_82 chcialbym zwrocic uwage na fakt ze jest to forum dyskusyjne

Cesarzowa_82
23.04.2012, 17:06
.

HSAdolF
23.04.2012, 17:42
mi brakuje!!! :))) chodz chodz hehe

HSAdolF
23.04.2012, 17:43
szekspir twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce jesteś nedza i rozpacz ogarnij sie chłopczyku i nie zmieniaj faktów bo to ty mnie oceniłeś po tym jak pisałem na forum a teraz odkręcasz kota ogonem ale nie martw sie każdy czytał i wie na jakiego orła wyszedłeś hahahaha

HSAdolF
23.04.2012, 17:44
aaa o przepraszam nie zrobiłem edytuj ... chlip...chlip....

OrderOfABudge
23.04.2012, 20:13
szekspir twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce jesteś nedza i rozpacz ogarnij sie chłopczyku i nie zmieniaj faktów bo to ty mnie oceniłeś po tym jak pisałem na forum a teraz odkręcasz kota ogonem ale nie martw sie każdy czytał i wie na jakiego orła wyszedłeś hahahaha

owszem ocenilem , poki c jakos wwiele nie zrobiles by udowodnic ze ow osad byl mylny ... dla ciebie moge byc i dzieciakiem, nie zapominaj ze to ty tyskutujesz z owym dzieciakiem i dajesz sie nie tylko prowokowac ale i obrazac =] niczego nie zmieniam i niczego nie manipuluje.... poki co to ty na "orla" barowego wychodzisz

Splywa jak po kaczce mowisz.... a jednak reagujesz ... wnioski sa raczej oczywiste

HSAdolF
23.04.2012, 22:06
wytrzeźwiej najpierw chłopaku i pisz :)

genPoczes
23.04.2012, 22:24
Dzlaczego MOD usówa posty,nawet te,w których nikt nikogo nie obraża???

genPoczes
23.04.2012, 22:28
To coś w stylu banów na czacie kiedy MODowi wydaje sie,ze ktos łamie przepisy.No cuż,jaki MOD takie forum.

(do usunięcia)

Mario0
23.04.2012, 22:49
Wszelkie posty Adolfa to kpina. Tak jak stan administratorów gildii poczesy. Shame.

HSAdolF
23.04.2012, 22:53
mariooo to ty mówisz po Polsku? ogarnąłeś sie już w komnacie? hahaha

Mario0
23.04.2012, 22:58
Zawżdy. Patrzę na Twój awatar i mam wrażenie, że gry społeczne to już nie dla Ciebie. Poza tym nie wykazujesz żadnych oznak kultury, co udowodniłeś już podczas gry, oraz tutaj na forum. Proszę jak i większość użytkowników, abyś zostawiał swoje dziecinne uwagi dla kolegów z osiedla.

Nic dodać nic ująć.

HSAdolF
23.04.2012, 23:20
w gildi prosili aby cie wyrzucić tak zrobiłem jak większość użytkowników chciała.... a i lecz sie bo ostatnio chyba jakiegoś koloru pigułki nie wziąłeś hehehe

Ps pousuwaj te lewe konta większość by tak chciała

Mario0
23.04.2012, 23:54
To co robiłem, to była czysta podpucha. Mówiłem na poczatku Poczesowi, że załogę sobie sprawdzę. Okazało się tylko, że dzieciaki w gildii. Wrzucilbym screeny, ale wstyd wręcz łapie za nogi.

Wyszło 0 z szacunku.
Poza tym pisz zgodnie z ortografią, bo mi wstyd rozmawiać z Tobą.

HSAdolF
24.04.2012, 00:03
no własnie wklej może niech popatrzą wszyscy jaki orzeł jesteś hahaha

Tomek1985
24.04.2012, 00:06
spam spam spam spam spam spam
spam spam spam spam :D:)

Rof_Woof
25.04.2012, 16:11
Nie karmcie już trolla nickiem HSAdolF. Nie ma sensu - najpierw sprowadzi was do swojego niskiego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

HSAdolF
25.04.2012, 17:43
hehehehehehehe dobre :)

DorotkaStokrotka
26.04.2012, 04:14
Po przeczytaniu tej całej 'prezentacji' gildii wyrobiłam juz sobie zdanie na jej temat, a Wy? ;)
Pozdrawiam zdrowy rozsądek i kulturę osobistą... ;)

Wyczesanyy
26.04.2012, 04:31
czytam czytam i nic ale o co chodzi nie czaje co się tu dzieje jak i na forum jak i grze - wytłumaczy ktoś o co Kaman ;pp

Ps. ma ktoś jakiś złoty grzebień :D

genPoczes
26.04.2012, 06:25
Chciałbym poinformować ,że gildia pozbyła się już ludzi zamieszanych w tą ''prezentację''. Dlatego powyższe wpisy nie świadczą już o gildii -- - P o C z E s y - .

Monlisea
26.04.2012, 08:17

Ten rozumiem też nie? Chyba ze Szanowny genPoczes i siebie zechce usunąć... lub.. "usónąć" ;)

:D

genPoczes
26.04.2012, 11:30
ja tam sie czepiasz;p

Monlisea
26.04.2012, 13:08
No dobra, niech Ci będzie wybaczone. Koniec spamu.

Cesarzowa_82
26.04.2012, 19:17
Chciałbym poinformować ,że gildia pozbyła się już ludzi zamieszanych w tą ''prezentację''. Dlatego powyższe wpisy nie świadczą już o gildii -- - P o C z E s y - .

Gildia się pozbyła? Dlaczego nie napiszesz prawdy, że sami odeszliśmy i to nie miało żadnego związku z tym cyrkiem tutaj? W tej sprawie od początku nie było reakcji z Twojej strony.. jak w żadnej innej zresztą.. Za to dobrze ci szło wywalanie ludzi z niższym lvl'em i ciągła rekrutacja.. neverending story.. zapewne będą miło Cię wspominać.. tak jak teraz Ty nas.. wyluzuj.. to jest tylko gra.. za wszelką cenę chcesz być on top zapominając o tym, że prócz lvl są też inne cele i coś co nazywa się "komunikacja interpersonalna".

Ta gra to przede wszystkim ludzie a nie lvl.

HSAdolF
26.04.2012, 19:27
siema, kto sie pozbył? hehe oj Adam nie jesteś dziecko po co tak kłamiesz? 25 osób odeszło

Arcadius_Wielki
26.04.2012, 19:34
No cóż generale, jak by nie patrzeć to Cesarzowa ma 100% racji, w końcu jest Cesarzową, natomiast ty, okazało się jesteś zaledwie kapralem podszywającym się pod generała. O organizacji gildii nie masz najmniejszego pojęcia, o kontaktach interpersonalnych nie wiesz już w ogóle nic, dodaj do tego kiepską gramatykę i masz taką gildię jaki przywódca. Powiem Ci tak, o ile miałem jakieś mieszane uczucia co do naszej rebelii, tak w tej chwili mogę ci powiedzieć z czystym sumieniem, jestem dumny, że wraz z kozim i Poganiaczem wymyśliliśmy, zorganizowaliśmy i wprowadzili w życie nasz kapitalny plan. Jeśli ci wczoraj powiedziałem, że dotyczył on 23-25 osób, to dziś mogę ci powiedzieć, że niestety dla ciebie jest ich jeszcze więcej, ciągle dostaje maile od osób, które mają dość poczesów.
Pozdrawiam

Poganiacz_bydla
26.04.2012, 19:36
Poczes chciales zachowac dobre imie gildii wypisujac takie bzdury? Uwazaj bo sie pograzysz tymi klamstwami.pozdrawiam

genPoczes
26.04.2012, 20:00
Mogłem napisac,że to wy sie mnie pozbyliście nie honorowo,nic nie uprzedzając ale po co mialem,wam opinię psuć jako nowej gildii.Wolałem to wziąść na siebie.No ale skoro żal d. sciska i chcecie zapelniać Poczesom strony na forum ,to jedziemy :) :

Arkadius_Wielki wiesz,że masz coś wspólnego z postacią filmu 'Shrek''-lordem Farquadem :).On też miał kompleks wielkości a jak było w rzeczywistości-z pewnością oglądałeś :).
Tak bywa zawsze,że mali chcą być więksi a biedni -bogaci.Dlatego nie dziwię się,że po cichu,za plecami spiskowałeś z paroma równie honorowymi osobami.Nie dziwi mnie też twoja chęć zagarnięcia wszystkich osób z gildii.W końcu nie ty pracowaleś nad ich rekrutacją a wiadomo,że latwiej brać niż dawać.Nie musisz mi wspominać o cesarzowej.Przez ten czas jaki była w gildii zdążyłem ją dobrze poznać poznać ale nie będe jej tu atakował poki co chociaż wiem,że zaraz pewnie odpisze i pociągniemy ten ''serial'' dalej.Może nie jestem zbyt elokwętny i nie pisze poprawnie ale przynajmniej wiem co to honor.
pozdrawiam serdecznie :*

Arcadius_Wielki
26.04.2012, 20:22
Czyli jednak nie wyszedłeś jeszcze z szoku, i ciągle nie widzisz, że nie o tym mowa co Ci się wydaje, a o tym, jak jest w rzeczywistości. A rzeczywistość jest taka, że rekrutacje robisz na pałę, łapiąc co popadnie, byle było 100 osób, choćby nawet samych psychopatów. Do tego kanał urzędniczy od trzech tygodni martwy, więc znaczyło by to, że nie masz co obgadać. A prawda jest taka, że od dwóch tygodni siedzisz na handlu skupując mieczyki i sprzedając za chwile z drobnym zyskiem - to cała Twoja przywódcza działalność w gildii od dwóch tygodni. Więc jeśli masz pretensje, że nie zostałeś w coś tam wtajemniczony, no to raczej sobie podziękuj, nie mnie.

A zaczepki w stylu kaprala ad personam, pozostawię kapralom, ja nie muszę na te doły sięgać, wierz mi :)

Poganiacz_bydla
26.04.2012, 20:24
Poczes głownym powodem dla ktorego bylo to trzymane w tajemnicy jest to ze chcielismy uniknac niepotrzebnych klutni na chacie gildiowym. Pewnie wiele osob jak Ty teraz mialo by zal. A zal to mi Ciebie bo nie potrafisz przyjac na klate pewnych spraw. Od razu musiales na forum smarowac głupoty.Co do opuszczenia gildi to wezwalismy Cie na kanał urzedniczy napisalismy jaka jest sprawa. Pytalismy sie czy masz jakies pytania. Nie skonczylismy rozmowy a juz wszystkich adminow zdegradowales. Pozegnalismy sie ładnie z reszta członkow. Nie wiem co Ty nam zarzucasz. Ogarnij sie bo az zal.

Cesarzowa_82
26.04.2012, 20:39
Poczes zgadza się - odpiszę. Ale tylko dlatego żeby ponownie zaprzeczyć twoim słowom. Nie znasz mnie, podobnie jak innych którzy odeszli (no chyba, że za dobrą znajomość uważasz fakt, że podarowałam Ci bezinteresownie 1200 monet - widocznie to za mało byś mnie szanował). Jeśli boli Cię moja szczerość w temacie to cóż.. lepsze to niż kłamstwa - prawda? (notabene nie pchałam się do gildii i to jest sprawa jasna nie tylko dla Ciebie ale dla innych również).

masz honor? serio? a gdzie w takim razie podziała się Twoja klasa? wypadła Ci z kieszeni czy potknąłeś się o nią? Jesteś ślepy żeby widzieć własne błędy czy zbyt dumny by się do nich przyznać?
Adam napisz coś konstruktywnego jeśli chcesz dyskutować. Twoje wypowiedzi są kiepskiej jakości i po tym co czytam dochodzę do wniosku, że obecny kontakt z Tobą to wątpliwa przyjemność dla mnie.

genPoczes
26.04.2012, 20:42
No tak.Jeden handluje,drugi spiskuje:).Nie mam wam za złe,że odeszliście ba,to nawet lepiej bo nie potrzeba nam w gildii fałszywych ludzi.Jak się jest w gildii to się razem trzyma i rozmawia o problemach,choćby na kanale urzędowym.Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy a gildię prowadzę pierwszy raz.Myślę.że wy jako admini powinniscie dac chociaz sygnal jakis,ze cos jest nie tak.Trodno ,ja plakał nie bede,wy też więc nie ciagnijmy tego wątku .Wole posiedziec na handlu wymieniajac mieczyki z drobnym zyskiem, niż czytać riposty i spierac sie,kto ma rację.
Napiszcie jeszcze niżej pare postów i załóżcie własny wątek.
pa;*

WilhelmHabsburg
26.04.2012, 22:07
genPoczes i gdzie ta twoja potęga?! nawet z ludźmi z własnej gildii nie potrafisz otrzymywać dobrych stosunków.

genPoczes
26.04.2012, 22:44
a tobie co do tego hahmenciarzu?

WilhelmHabsburg
26.04.2012, 23:02
genPoczes , spokojnie bo tobie żyłka pęknie ;)

P.S. O "hahmenciarstwie" mogę spokojnie podać twój przykład jak wysyłasz ludziom oferty do gildii z ogromnymi wymaganiami w monetach (około600) bele tylko mieć 100 graczy i największą gildię. Podziwiam. Taki duży a megalomania jak u przedszkolaka.

genPoczes
26.04.2012, 23:11
dobry przyklad,szkoda tylko,że za krótko nad nim myślaleś :)

WilhelmHabsburg
26.04.2012, 23:20
Fakt poczes , na moje ty myślisz bez przerwy , chyba jak tu kogoś wydymać i nic nie robić.

Tomek1985
26.04.2012, 23:22
hehe spoko za duzo piszecie jak wejdzie PVP to juz wiem kto bedzie miał duzo monet:)

Mario0
27.04.2012, 08:35
Czemu mnie nie dziwi dziecinny ton i zachowanie? Z pewnymi osobami nie idize się dogadać. Pełne zrozumienie dla Poczesa. A Poganiacz, Cesarzowa i reszta pomagierów, podnosi sobie ego, atakując błotem jak wataha prosiaków zgniłe ziemniaki na polu. Niski poziom. Gildia napewno nie straci na ich braku.

Arcadius_Wielki
27.04.2012, 12:23
Mario, nie miej mi za złe, ale dziecinne to jest wypisywanie tych wszystkich sprzętów jakie zgromadziłeś w domu, wychodzi na to, ze mikrofalówki, lodówki i pralki nie posiadasz. I uwierz, my się znamy, mamy ze sobą kontakt, ba widujemy się nawet, więc nikt sobie ego podnosić nie musi, bo ma wysokie. A wiesz, że każdy sądzi wg siebie, więc w sumie dobrze, że nam o swoich kompleksach opowiedziałeś. Napisz jeszcze dwa posty, może Cie nawet poczes przywróci w swoje podwoje, bo coś ci chyba niemrawo idzie na własnej działalności:P

Mario0
27.04.2012, 12:33
Przykro słyszeć, że ambicje i hooby u Ciebie zanikło. Poza tym nic akurat do Ciebie nie miałem i nie wiem po co Ci ten spam złożony przypuszczeń.

Arcadius_Wielki
27.04.2012, 12:50
Może jakbym to wrzucił w jakiś translator to bym rozkminił co napisałeś, ale i tak nie wiem jaki język źródłowy ustawić, więc sobie daruję te dywagacje - nie mój poziom, nie znam się ani na hoobach, ani tym bardziej na prosiakach na polu z kartoflami. ;)

Mario0
27.04.2012, 12:52
Polecam więcej czytać, a mnie czasu spedzać przed komputerem.

Arcadius_Wielki
27.04.2012, 13:03
Podaj w takim razie co trzeba przeczytać, żeby pojąć co to hooby, może też się czegoś nauczę ;)

Mario0
27.04.2012, 13:12
No właśnie, jedyne co Ci pozostało to poszukiwanie literówek ;) Śmieszne ;) Żegnam.

Arcadius_Wielki
27.04.2012, 13:15
No wreszcie - już myślałem, że jesteś beznadziejnie niedomyślny i nigdy nie zrozumiesz, ze nie mam o czym z Tobą gadać :)

WilhelmHabsburg
27.04.2012, 13:28
Przykro słyszeć, że ambicje i hooby u Ciebie zanikło. Poza tym nic akurat do Ciebie nie miałem i nie wiem po co Ci ten spam złożony przypuszczeń. Tekst jest niezrozumiały.

Mario0
27.04.2012, 13:41
To ja przetłumaczę, ponieważ jesteście oporni (jak nie znacie też tego znaczenia to piszcie), w sumie uderzam się w czoło, że nie zauważyłem tego wcześniej i nie pisałem prościej.

Tłumaczenie: "Przykro słyszeć, że ambicje i hooby u Ciebie zanikło" - Czuję przykrość, kiedy widzę, po Arcadiusie, a teraz również pozostałych pomagierów, wypowiedziach, że prócz gry z paroma wirtualnymi dzieciakami, jako znajomymi nie macie nic, żadnych zainteresowań oraz chęci.

"Poza tym nic akurat do Ciebie nie miałem i nie wiem po co Ci ten spam złożony przypuszczeń."- Nie posiadam żadnych negacji co do Twojej dziecinnej osoby i wypowiedzi, a żadne z Twoich przypuszczeń nie ma szansy bytu w moich realiach.

Trzeba tylko dodać, że zdjęcie ojca w Avatarze nie spowoduje tego, że dorośniesz.

Wilhelm, też poczytaj.

A teraz szukajcie literówki, bo pare specjalnie zrobiłem.

"Tekst jest niezrozumiały."

Gortka
27.04.2012, 15:00
Heh ludzie naprawde zapominaja ze to tylko gra i zamiast sie nia bawic wyladowuja swoje zyciowe niepowodzenia na innych ludziach :P
Fajna drama prosze o dalsze odcinki,zawsze jest przyjemnie sie posmiac z glupoty ludzkiej:P

HSAdolF
27.04.2012, 15:45
hehehe siema wszystkim, mario mario a ty to oprócz pisania i mącenia to cos więcej potrafisz? cos mi sie wydaje że tam strasznie zakompleksiona osóbka siedzi hahahahhhahaha :)
sorki że tak pisze ale chyba cos cie boli... hahahah każdy na ciebie leje kapnij sie :)

HSAdolF
27.04.2012, 15:50
aaaaa spoko spoko zapomniałem "spale was" hahaha i tak :)
a wiecie co później Arek robi jak już spale? ehe zapytajcie sie hehe

HSAdolF
27.04.2012, 16:04
w sumie jak poczytałem każdy post to ty umarzasz wszystkich za głąbów... tępa strzało ogarnij sie bo śmiech na sali już raz pokazałeś co potrafisz w sumie z każdym sie popstrykałeś, zamilcz i siedź cicho w szafie gamoniu

Idho
27.04.2012, 16:37
@HSAdolF nie pal już tego więcej bo zaczynasz sam sobie odpisywać ^_^

Cesarzowa_82
27.04.2012, 16:48
Mario0 - rozumiem, że to zero w Twoim nicku oznacza poziom adaptacji w społeczeństwie. Z czymś tak oczywistym trudno dyskutować więc nawet nie próbuję. Rozumiem także, że reklamę mojej skromnej osoby w Twoim (kipiącym elokwencją) poście zawdzięczam umiejętności budowania zdań złożonych, które zwróciły Twoją uwagę - to też rozumiem i w sumie się nie dziwię.
Ogólnie to dziękuję za uwagę i zapewniam Cię, że Ty naszą również zwróciłeś :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Mario0
27.04.2012, 17:37
aaaaa spoko spoko zapomniałem "spale was" hahaha i tak :)
a wiecie co później Arek robi jak już spale? ehe zapytajcie sie hehe

Żałosny

hehehe siema wszystkim [....] kapnij sie :)

Jeszcze bardziej żałosny. Adolf nikt z Tobą nie rozmawia, bo każdy stracił do Ciebie szacunek, miedzy innymi przez Twój język, więc odpuść dziecko.

Mario0 -[....] zwróciłeś :)

Pozdrawiam serdecznie :)

Hum, kolejne przypuszczenia.

Wdałem się w rozmowę z chamstwem i pospólstwem. Próbujecie mnie ściągnąc do waszego poziomu poprzez serie przypuszczeń i dizecinnych wyzwisk oraz zastraszeń?

Załosne.

Postarajcie się bardziej.

HSAdolF
27.04.2012, 19:46
tak mario TY jesteś żałosny ale chyba pisać dalej tylko umiesz bo nie wiesz co to słowo znaczy hahahahah to TY piszesz tutaj bo ci żal dupe ściska że każdy cie w gildi olał i wypieprzył hahahahah przeczytaj to dwa razy i wbij sobie w baniak :) inteligencie za 2,50 hahahaha tak własnie jesteś ŻAŁOSNY

HSAdolF
27.04.2012, 23:35
? może jeszcze jakiś inteligent błyśnie poprawna polszczyzna i napisze cos ??? dawać hehe przechwalać sie kto co mądrzej napisze małe lucyfery :)

WilhelmHabsburg
28.04.2012, 09:26
To ja przetłumaczę, ponieważ jesteście oporni (jak nie znacie też tego znaczenia to piszcie), w sumie uderzam się w czoło, że nie zauważyłem tego wcześniej i nie pisałem prościej.

Tłumaczenie: "Przykro słyszeć, że ambicje i hooby u Ciebie zanikło" - Czuję przykrość, kiedy widzę, po Arcadiusie, a teraz również pozostałych pomagierów, wypowiedziach, że prócz gry z paroma wirtualnymi dzieciakami, jako znajomymi nie macie nic, żadnych zainteresowań oraz chęci.

"Poza tym nic akurat do Ciebie nie miałem i nie wiem po co Ci ten spam złożony przypuszczeń."- Nie posiadam żadnych negacji co do Twojej dziecinnej osoby i wypowiedzi, a żadne z Twoich przypuszczeń nie ma szansy bytu w moich realiach.

Trzeba tylko dodać, że zdjęcie ojca w Avatarze nie spowoduje tego, że dorośniesz.

Wilhelm, też poczytaj.

A teraz szukajcie literówki, bo pare specjalnie zrobiłem.

"Tekst jest niezrozumiały."

Poeta się znalazł. Najbardziej na bani to masz właśnie ty.

Cesarzowa_82
28.04.2012, 10:58
Wdałem się w rozmowę z chamstwem i pospólstwem. Próbujecie mnie ściągnąc do waszego poziomu poprzez serie przypuszczeń i dizecinnych wyzwisk oraz zastraszeń?

Mario0 masz problemy z nadinterpretacją tekstu czy w kiepski sposób na siłę robisz z siebie ofiarę?
Wpadłeś do gildii z tanią prowokacją, do której sam się tu otwarcie przyznałeś. Tylko tym zwróciłeś na siebie uwagę - niestety niczym więcej. Zatem kto i czym Cie tu straszy? Pytam bo czytam.. czytam.. i sorry.. no nie widzę :confused:

Co do chamstwa i pospólstwa:

(...)wataha prosiaków zgniłe ziemniaki na polu. (...)
- rozumiem, że miałeś na myśli zderzenie z własnym postem bo jakoś w swoich się tego nie doszukałam.
No ale.. gdy nie ma się zbyt wiele do powiedzenia, najprościej jest kogoś obrazić - prawda?

Jakby na to nie patrzeć cała ta sytuacja jest śmiechu warta.
Podsumowując - każdy z nas miał takie samo prawo zmienić gildię jak genPoczes do zmiany składu. Różnica polega na tym, że my zrobiliśmy to tylko raz. Może nikogo by to nie dziwiło, ani nie bolało gdybyśmy robili to co 2-3 dni.
Proponuję zakończyć te - do niczego nie prowadzące - przepychanki bo niczego to nie zmieni.

Tomek1985
29.04.2012, 05:15
ehh nie bójcie się będzie dobrze:) spale was też na PVP:D

genPoczes
29.04.2012, 17:57
wez dlugi rozbieg lepiej

Mario0
29.04.2012, 18:37
ehh nie bójcie się będzie dobrze:) spale was też na PVP:D

Faktycznie pasujecie wszyscy do siebie. Poza tym wszyscy jesteście śmieszni ;) To fakt :)

Tylko gatek sobie nie spal, jak tak będziesz szalał z zapałkami przy komputerze.

wez dlugi rozbieg lepiej

Jak z Krakowa do Massachusetts.

WilhelmHabsburg
29.04.2012, 19:15
Jak z Krakowa do Massachusetts.
Taki jak lista twoich zabawek w opisie wystarczy. Nie szalej z megalomanią.

Margaretta
29.04.2012, 19:33
"DROGI" Mario0

Nie znam Cię- ty nie znasz mnie, ale twoje słowa i obelgi dotycza też mnie bo należałam do Poczesów od samego początku i razem z innymi opuściłam gildie.
Jakim prawem więc wypowiadasz się na mój temat, obrażasz mnie, twierdzisz że nie mam żadnych zainteresowań, sugerując że jestem "chamstwem i pospólstwem".
Nie jestem niczyim pomagierem.

Dlatego mam prośbę -zajmij się nauką -bo widac edukacja była ci obca. Poproś też może kogoś żeby ci przetłumaczył czym jest kultura osobista-bo widać nie wiesz co to jest. Odpuść sobie i zajmij się swoim życiem.

Mario0
29.04.2012, 21:45
Taki jak lista twoich zabawek w opisie wystarczy. Nie szalej z megalomanią.

Nawet nie masz pojęcia ocb. Megalomania też jest Ci obca.

"DROGI" Mario0 [...]

Radzę dokładnie czytać, zanim wypuścisz nieco jadu.

Nie pamiętam, abyśmy

Wdałem się w rozmowę z chamstwem i pospólstwem

wdawali się w rozmowę.

Cesarzowa_82
29.04.2012, 22:02
Mario0 może lepiej lecz kompleksy i frustrację w profesjonalnym gabinecie.. tutaj nie wróżę Ci sukcesu.

Ps. Jeśli liczysz na obelgi z mojej strony to szkoda czasu.. (ja osobiście swój sobie cenię i Tobie też doradzam). Nie mam w zwyczaju rzucania epitetami więc nie znajdziemy wspólnego języka. Przykro mi.

Mario0
29.04.2012, 22:22
Przecież to Wy ciągniecie temat i rzucacie mięsem. Ja tylko zręcznie się bronię.

HSAdolF
03.05.2012, 02:48
.

EX_Cormax
09.05.2012, 15:03
Z powodu wielokrotnego lamania regulaminu, watek zostaje zamkniety na stale.

Pozdrawiam
Cormax