Zobacz pełną wersję : Jak idzie gra, na którym jesteście poziomie, strefie, po jakich przygodach?
Ziemowid
30.03.2012, 11:18
Powoli to sobie idzie dzień za dniem, trochę nuda niekiedy doskwiera, ale kończę właśnie strefę 9, ostatnią na wyspie z ostatnim obozem wroga na poziomie 31. Werbuję właśnie konnicę do ostatniej szarży kamikaze, później kwestia kosztownych, czasochłonnych, materiałochłonnych żołnierzy bardzo bolesna, bo mam ich jeszcze za mało, ale buduję drugą hutę stali z tego powodu. Chyba zaatakuję dokładnie wg poradnika ostatni obóz. Później świat przygód, może nowe strefy do podbicia, walki z innymi graczami (kiedyś)... i plany na własną gildię chyba, bo jeszcze nie wiem. To byłoby coś. Z drugiej strony to jednak jakieś zobowiązanie, odpowiedzialność za ludzi którzy do niej wejdą. Żenujące są gildie porzucone, z kilkoma graczami bez rozwijania się. Coś tam nie gra, ale i ja chciałbym małej, po co mi 100 luda. Mało ludzi mniejszy kłopot ;)
Na razie gram jako zawzięty samotnik i nie mogę się zdecydować czy do jakiejś gildii przystępować, ale przydałoby się zobaczyć jak to od środka wygląda, zdobyć doświadczenie przed ewentualną własną.
Może mnie przekona ktoś nie tyle do swojej gildii, co w ogóle do gildii, jakie argumenty ZA? Zwłaszcza że to wersja beta gry dopiero. Za co mam wybulić całą kupę monet w haraczu wkupnego? Niektórzy nieźle się cenią :) U mnie będzie darmo, albo tanio :):):)
Te 400 monet kosztuje miejsce w gildii, pierwsze 15 miejsc jest wolnych a za reszte trzeba zapłacić stąd ta opłata ;) Gra zaczyna sie robić nudnawa po podbiciu wyspy, aby wbić 33 poziom musiałem zrobić 2 przygody co zabrało mi ponad tysiąc rekrutów
Tysiąc rekrutów? Ja jestem dopiero na 21 lvl i dla mnie to duże ilości :P
ja ma aktualnie 32 poziom i własnie wykonalem przygode "Mroczni kapłani" wiec moze wskocze na 33 poziom bo generalowie wracaja na wyspe dopiero, wszystkie strefy na wyspie juz są moje, jestem w gildii AKS
Aktualnie jestem na 19 poziomie i ciągle małymi kroczkami podążam do przodu:-)
taffarel
22.05.2012, 23:33
Czy ktoś już doszedł do etapu walki pomiędzy graczami? :)
Jak długo graliście, aby osiągnąć swoje poziomy?
Czy ktoś już doszedł do etapu walki pomiędzy graczami? :)
Jak długo graliście, aby osiągnąć swoje poziomy?
W tym momencie nie ma takiego etapu jak walka pomiędzy graczami, czyli PVP. Być może zostanie to wprowadzone w bliskiej lub dalekiej przyszłości.
taffarel
23.05.2012, 18:47
Jak wygląda zatem koniec gry?
Opanowujemy własną wyspę, przechodzimy wszystkie przygody, ewentualnie dochodzimy do 50 lvl i co dalej?
Ziemowid: ja mam 33 lvl i śmigam jako "samotnik" i jakoś mi nie uskwiera to że nie mam gildii ;], jakoś nie widzę sensu posiadania takowej
Jak wygląda zatem koniec gry?
Opanowujemy własną wyspę, przechodzimy wszystkie przygody, ewentualnie dochodzimy do 50 lvl i co dalej?
I dalej sobie rozwijasz gospodarkę :) ale jak ktoś dojdzie do 50lvl to odblokują możliwość zdobywania kolejnych lvl pewnie będzie sproro nowości, masz przecież eventy, wspomniane pvp wejdzie może.
Ziemowid: ja mam 33 lvl i śmigam jako "samotnik" i jakoś mi nie uskwiera to że nie mam gildii ;], jakoś nie widzę sensu posiadania takowej
No dokładnie oprócz dodatkowego czata nie ma nic nowego, chociaż zdarza się że w gildii są skłonni do pomocy w wykonaniu zadania dziennego kupna/sprzedaży lub pożyczenie brakującego surowca.
Saphira212
13.06.2012, 00:08
Mam 16lvl ale dopiero zaczynam sie rozkrecac;]
A o pomoc w zadaniach, kupno/sprzedaz lub pozyczenie brakujacego surowca mozna rowniez poprosic znajomego gracza...:] wiec lepiej miec dobrych znajomych niz gildie :P
EX_Cormax
05.07.2012, 11:49
Z powodu braku aktywności, temat zamykam.
Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW
Cormax