Zobacz pełną wersję : Gra tygodniowe opóźnienie update
gromek1104
29.03.2012, 21:32
Poprzez opóźnienie zaplanowanego update gry dodaliście do sklepu oferty specjalne (co mi z takich ofert specjalnych skoro muszę za nie płacić),
i tutaj składam propozycję : może poprzez to opóźnienie naprawdę coś dacie?? np. moja propozycja to > po wprowadzeniu update darmowe przesuwanie budynków przez okres 1 tygodnia (myślę że to nie wygórowana rekompensata za tydzień zwłoki z waszej strony)
p.s. albo można by zrobić ankietę z możliwością wyboru nagrody za tydzień opóźnień :rolleyes:
taa już to widzę :D
wyjdź lepiej na dwór to ci takie niedorzeczne pomysły może wywietrzeją z głowy (pamiętaj: to nie support jest dla nas, tylko my dla supportu, a raczej nasze złotówki:) )
spyderek
29.03.2012, 22:18
nagrodą za tydzień opóźnienia masz działającą niezbugowaną grę (czego nie mogą powiedzieć Niemcy) a dodatkowo jeszcze możesz tanio klejnoty kupić więc nie wiem czemu płaczesz.
nagrodą za tydzień opóźnienia masz działającą niezbugowaną grę (czego nie mogą powiedzieć Niemcy) a dodatkowo jeszcze możesz tanio klejnoty kupić więc nie wiem czemu płaczesz.
jak cena chleba spadnie z 1000 zł do 900 zł to nie znaczy że ten chleb jest wtedy "tani"
spyderek
29.03.2012, 22:30
ale jeśli spadnie z 3 na 2.50 to już jest tani, tak jak klejnoty. Wybacz ale znam gry w których waluta premium jest znacznie droższa. Z resztą nie chce mi się na ten temat gadać z mojej strony eot.
pozdrawiam
gromek1104
30.03.2012, 05:05
taaa, szczególnie ze mam np 300 marmuru i chcę wymienić 200 marmuru na 400 wiader wody, i co po chwili dostaje 40 ofert a marmury tylko 300, jak ktoś kupił pierwszy to oferta powinna znikać a nie zostaje tam
ale jak napisałeś dobrze działajacą grę mam:)
taaa, szczególnie ze mam np 300 marmuru i chcę wymienić 200 marmuru na 400 wiader wody, i co po chwili dostaje 40 ofert a marmury tylko 300, jak ktoś kupił pierwszy to oferta powinna znikać a nie zostaje tam
a jakbys mial na sprzedaz 30k marmuru, to wystawialbys to 80 razy, gdyby oferta znikala po pierwszym kupieniu ?
Dondarrion
30.03.2012, 09:04
gromek1104 zapomnij o takich absurdalnych pomysłach.......... to samo w sobie jest głupie i żałosne. Ciesz się że ze support chce dobrze i że nie poszło to i nie zepsuło servera czy cuś i czekaj grzecznie aż event się pojawi.
Gregorius_I
30.03.2012, 12:11
ale jak napisałeś dobrze działajacą grę mam:)
Wyobraź sobie, że mam 6k pieńków z drzewa iglastego, które wytworzyły mi się przez noc. Chcę je sprzedawać po 100 za 200 kamienia. Jeżeli po jednej sprzedaży oferta by znikała, to musiałbym wystawić ją 60 razy i chyba bym oszalał lub po prostu przestał korzystać z handlu, a potem przestał grać (trzyma mnie tutaj głównie handel).
W związku z tym, Twój pomysł jest tak samo trafiony, jak sprzedawanie 200 marmuru za 400 wiader wody.
gromek1104
30.03.2012, 14:57
!!! dlatego powinni to ulepszyc!!!!!!!!!!!!!
np. mam 6k desek i chce je sprzedac, to wystawiam 6k na sprzedasz i ludzie sobie kupuja ile chce z tych 6k, np "x gracz kupi y desek, i to y odejmujemy od moich 6k "
czy to naprawde takie trudne do zrobienia??
!!! dlatego powinni to ulepszyc!!!!!!!!!!!!!
np. mam 6k desek i chce je sprzedac, to wystawiam 6k na sprzedasz i ludzie sobie kupuja ile chce z tych 6k, np "x gracz kupi y desek, i to y odejmujemy od moich 6k "
czy to naprawde takie trudne do zrobienia??
ale tak jest przeciez wiec co tu ulepszac ? chyba ze zwiekszac czas na jaki wystawiasz oferte, a w planach jest zwiekszenie ofert
gromek1104
30.03.2012, 15:10
piszesz ze tak jest?? to ciekawe gdzie??
mam na sprzedasz 6k desek mało tego ze musze wystawiac to co 10 minut, to zdarzają sie jeszcze sytuacje ze minelo 10 minut od wysstawienia oferty/deski wszystkie sprzedałem a tu jeszcze przez jakis czads oferty przychodza
no ale jak mówicie że wszystko jest ok hmmmmmm
to ze oferty przychodza to jest wina graczy ktorzy nie odswiezaja handlu i maja oferty sprzed x minut/godzin
gromek1104
30.03.2012, 15:18
dlaczego obwiniasz graczy za to, że gra nie ma swojego auto-odświeżania
jesli byloby auto-odswiezenie to klikniecie na interesujaca oferte graniczyloby z cudem