PDA

Zobacz pełną wersję : ZNIKNEŁA PRZYGODA - po AKTUALIZACJI!!

VANKRASNAL
29.03.2012, 14:02
GDZIEŚ MI ZABRAŁO PRZYGODĘ :(:(
Przygoda - Mroczni kapłani

Wojo udało się cofnąć
ale WCIEŁO
- PRZYGODE
- PD za pokonane jednostki

NIE MA NIC!!!!!!!!!!!!

zylaja
29.03.2012, 14:12
a moze czas sie skonczyl ? kiedy ja odpaliles ?

Siergiejska
29.03.2012, 14:39
Witam!

Zgłaszam również problem z przygodą. Przed przerwą techniczną serwera, została aktywowana przygoda "Bagienna Wiedźma", oraz doń posłanych dwóch generałów, wypchanych wojskiem po uszy. Po zalogowaniu się teraz, po nich, ni widu, ni słychu, a pasek przygody po prawej stronie nieistnieje, wykluczona jest możliwość skończenia czasu, dostępnego do zakończenia wyprawy. Proszę o możliwe najszybsze rozwiązanie problemu.

Pozdrawiam!

VANKRASNAL
29.03.2012, 14:44
a moze czas sie skonczyl ? kiedy ja odpaliles ?
Dzisiaj Rano ok.7:30
zdarzyłem wyslac kilka ataków i weszła aktualizacja....
po akt. - przygody ni widu ni słychu;/;/;/

cornflakes
29.03.2012, 14:51
po poprzedniej przerwie tech. tez były takie problemy ;) dlatego przełożyłem przygodę na po przerwie technicznej ;p

Gardios
29.03.2012, 15:54
deal with it, support jest od zarabiania na klejnotach a nie zajmowania sie twoimi glupimi problemami

Siergiejska
29.03.2012, 16:06
Witam!

Niestety, znów moje pospieszalstwo dało wyraz głupoty :) Dla wszystkich osób, co im przygodę wcięło, wystarczy gryzoniem najechać na zadania i poprzez nie, wejść do przygody :).

Pozdrawiam!

Bluznierca
29.03.2012, 17:48
deal with it, support jest od zarabiania na klejnotach a nie zajmowania sie twoimi glupimi problemami
I pozamiatal :P

bufy
30.03.2012, 00:44
strzelam, że przez próbę wprowadzenia eventu świątecznego, którego system miałby być podobny do tego z przygód, coś się rypło, ewentualnie wysiadł po prostu interfejs przygód (to coś, co się wyświetla po aktywowaniu przygody po prawej stronie), jest szansa, że jak upłynie czas na przygodę, generałowie z wojskiem po prostu wrócą do osady.

VANKRASNAL
30.03.2012, 08:19
PROBLEM ROZWIĄZANY

temat do usunięcia :):):)