Zobacz pełną wersję : Event wielkanocny
już jutro zaczyna sie zabawa :)
znalazlem taki o to filmik
http://www.youtube.com/watch?v=OgxNUGqMizw&feature=player_embedded
miejmy nadzieje, że to będzie strzał w dziesiątkę :D
Może da radę zdobyć trochę ozdób ;d
Bloodys117
28.03.2012, 20:58
o wypas ;D
Dondarrion
28.03.2012, 21:50
Już się nie mogę doczekać :D :D :D i do tego również mam nadzieje że uda mi się jakieś ozdóbki zdobyć :P.
TheFatPanda
28.03.2012, 23:44
10 wysp z ukrytymi jajkami, niektóre widać gołym okiem, inne są tak pochowane, że oczy bolą od szukania. Ta królicza statua będzie na tyle droga, że nie sądzę, aby wiele ludzi w nią zainwestowało biorąc pod uwagę inne nagrody(chyba, że za klejnoty jajka się dokupi), chociaż do 19 kwietnia będzie można trochę jajek wyrwać z wypraw odkrywców, to kto wie.
ale przedmioty eventowe będą dostępne za klejnoty czy za zabrane jajka ?
ale przedmioty eventowe będą dostępne za klejnoty czy za zabrane jajka ?
za jajka
OKi wszyscy czekają na Wielkanocny event a on z przyczyn technicznych został przesunięty o tydzień plus server gry jest niedostępny a więc pozostaje grzecznie czekać i w tym miejscu nasuwa mi się pytanie czy będzie jakaś REKOMPENSATA za niedostępność server i przesunięty event?
Z doświadczenia w tego typu grach wiem, że support rekompensował graczom takie sytuacje w postaci gratisowych surowców lub jak w tym przypadku powinno być klejnotów.
Jestem ciekaw czy jeszcze ktoś po za mną uważa, że taka rekompensata powinna być w po każdym przedłużeniu się aktualizacji, niedostępności serverów itp.?
SirRyszard
29.03.2012, 12:44
poczekacie jeszcze sporo:) jak zwykle nie potrafią dobrze nic zrobić ale za to umia kase wyciągać od graczy:)
W związku z powyższym, postanowiliśmy przygotować dla Was ciekawą ofertę w naszym Sklepie - więcej informacji na ten temat pojawi się jeszcze dziś. powinni za te ich błędy darmowe dodawać itemy a nie tylko kasa się liczy dla nich:)
Sephirothsik
29.03.2012, 12:44
Klejnoty to lipa, i tak wszystko za klejnoty jest nieopłacalne. Najlepiej dodatkowi osadnicy. Albo +10 pozwoleń na budowę :)
Fraxer
Z doświadczenia w tego typu grach wiem, że support rekompensował graczom takie sytuacje w postaci gratisowych surowców lub jak w tym przypadku powinno być klejnotów.
rekompensowal z powodu tego ze ktos byl stratny przez niemozliwosc grania. tutaj jedynie dodadza cos do ich sklepu za realna walute...
Przerwa techniczna jest co tydzień i jest zapowiadana więc za nią nigdy żadnych rekompensat nie będzie, co do eventu jeśli przesuną go o tydzień ze startem i zakończeniem to nikt stratny nie będzie, bo zacznie się później ale i trwał będzie dłużej, chyba ze będzie trwał krócej to będzie niesprawiedliwe.
Sephirothsik
29.03.2012, 13:02
No tak, ale zepsuli każdemu nastrój tym, że nie wprowadzili tego co mieli. Każdy już czekał na to, cieszył się, etc. a tutaj lipa.. A do tego server o 13 miał ruszyć, a jakoś nic się nie dzieje.
(żeby zaraz nie było głupich postów na forum źle ustawiona jest godzina)