PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Wysepki

LazyDragon91
27.03.2012, 23:47
Witam!

Dziś usłyszałem jakieś pogłoski na temat rozwoju gry. Dokładniej, że miałyby być wprowadzone statki. Pierwszą myślą jaka mi przyszła do głowy były utrudnienia z tym związane (ale z drugiej strony urozmaicenia są spoko). Od razu po tym pomyślałem, co by można przy okazji dorzucić...

Pomysł bazuje na tym, że do gry faktycznie zostaną wprowadzone statki.
Do naszej mapy można by dodać parę małych wysepek. Np wyspę tropikalną z palmami - źródło drzewa egzotycznego jak i np wyspę na której można by było kopać granit lub inne tego typu (może nowe) zasoby.

Tak krótko i bardzo ogólnie ale mam nadzieję, że się spodoba :)

spyderek
27.03.2012, 23:56
być może coś takiego zostanie wprowadzone razem z pvp, żeby po prostu było o co walczyć xD

zylaja
28.03.2012, 07:42
jesli chodzi o statki to ktos zobaczyl screena z wyspy piratow i sie podjaral ze beda statki :P

sparkz
28.03.2012, 08:00
az sie boje zapytac ile taki statek musialby kosztowac, biorac pod uwage koszt produkcji pojedynczego luku ..

set2g
28.03.2012, 10:27
i na dodatek z jakich surowców ;)

Gardios
28.03.2012, 10:54
Może za rok

Bluznierca
28.03.2012, 12:37
Taaaaa, statki...
Ciekawe jakiej technologii trzeba by uzyc? Wyslac znaki dymne w kosmos i prosic o pomoc obcych?
Bo poki co to technologicznie nie doszlismy jeszcze do umiejetnosci zrobienia glupiej kladki zeby sie dostac na wysepki i zharatac drzewa ktore na nich rosna...

PaniCook
28.03.2012, 14:22
Pomysł bazuje na tym, że do gry faktycznie zostaną wprowadzone statki.
Do naszej mapy można by dodać parę małych wysepek. Np wyspę tropikalną z palmami - źródło drzewa egzotycznego jak i np wyspę na której można by było kopać granit lub inne tego typu (może nowe) zasoby.
zwróć uwage na to w menu budowy mamy dostep do tartaku drzewa egzotyczneg:
dwa warianty:
1. Drzewo bedzie dostepne tylko za rl kase ( co spowoduje ze bez wkładu własnego bedziesz nikim)
2. Musza wprowadzić inne wyspu ( to juz jest w planach) z tym surowcem

dziwne jest to że dodali tartak a chaty drwala i leśnika juz nie >
aby pierwszy punkt nigdy sie nie spełnił

spyderek
28.03.2012, 14:53
tartak jest bo bale egzotyczne dostajesz z przygód i przydałoby się je przerobić ;]

PaniCook
28.03.2012, 15:53
Sorry, nie ten etap gry :)

jasiej111
28.03.2012, 18:34
super pomysł