Zobacz pełną wersję : Gra możliwość sprzedaży specjalisty
Sądzę, że ciekawą opcją byłoby dodanie możliwości sprzedaży specjalisty. Oczywiście, co by za dobrze nie było, to sprzedaż byłaby za połowę jego wartości przy kupnie. Mniemam, że wielu z was przytrafiło się niechcący kupić jakiegoś specjalistę za w cale nie małe pieniądze i później przysłowiowo pluć sobie w brodę.
spyderek
26.03.2012, 10:34
pluć w brodę to będziesz jak go sprzedasz.
Jakbym kupił geologa bądź odkrywcę to jeszcze bym "nie płakał", no ale ja na ten przykład kupiłem drugiego generała i jakoś wstępnie mniemam, że on jest zbyteczny.
spyderek
26.03.2012, 11:53
jest on niezbędny przy robieniu przygód (no dobra nie niezbędny ale wielce przydatny) więc nie masz się co martwić, z resztą 200 monet to nie majątek ;]
O ile mnie pamięć nie myli to 300. Dla Ciebie może nie majątek, no ale też i nie mała suma, za to mógłbym ulepszyć jeden budynek z 2 na 3 lvl co by mi się chwilowo bardziej opłacało przy moim poziomie. Do przygód jeszcze "trochę" mi brakuje
Sedzia_Dredd
26.03.2012, 14:22
na pewno sprzedaż byłaby z połowę tańsza niż kupno, więc nie wiem czy to taka przydatna opcja by była:) zwłaszcza, że jak już wspomniano - przyda się.