Zobacz pełną wersję : Stracone surowce na handlu
m4dm4nPL
25.03.2012, 11:10
Witam, wystawiłem dziś na handlu ofertę 400 marmuru za 400 desek liściastych. Kiedy zaakceptowałem pierwszą propozycję wszystko było w porządku, jednak po zaakceptowaniu drugiej straciłem mój marmur, a deski, na które już nie miałem miejsca w magazynie, po prostu zniknęły zamiast dodać się do menu gwiazdy. Proszę o zwrot surowców oraz naprawienie powyższego błędu.
a w takich przypadkach surowce nie wracają do wiadomości?
u mnie tak bylo
m4dm4nPL
25.03.2012, 12:00
Niestety patrzyłem już wszędzie. Surowce po prostu zniknęły.
To nie jest błąd, jeśli nie masz miejsca to logiczne że się nie dodają. Nie przypominam sobie aby gdziekolwiek była informacja że nadwyżka surowców z handlu dodaje się do gwiazdy.
Zgłaszanie błędów to raczej przez formularz kontaktowy supportu, tutaj pewnie nie zaglądają za często.
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
To nie jest błąd
no jak nie?
Mephistoo
25.03.2012, 15:16
Ja na samym początku testowałem co będzie jeżeli przekroczy mi magazyn, a dalej będę zbierał surowieć poprzez handel. No i jeżeli magazyn już jest pełen, to nie przeniesie Ci surowca do jakiegoś zaczarowanego specjalnego miejsca :D
Po prostu "jak że mi przykro" [;
I to nie jest żaden błąd jak Ci braknie miejsca to dom władyki upgraduj, lub wszystkie magazyny na mapie chociaż na 2 lvlel, a już trochę miejsca Ci wpadnie więcej.
Jak magazyn jest pełen to produkcja w ogóle stoi