PDA

Zobacz pełną wersję : zbugowany chat w grze

bagburga
23.03.2012, 20:13
Po tym jak kilka dni temu dostałem nieudolnego bana na kilka minut od prawdopodobnie nie wyszkolonego admina,który nie wie jak to robić chat w grze mi się zbugował i nie chce się połączyć mimo relogów i tak dalej.
Setki maili do supportu i dalej nic.Ciekawe,że tak prostego buga nikt nie jest w stanie naprawić.Jeżeli to ja byłbym sprawcą takiego czegoś interesowało by mnie to i starałbym się nawet wiedzieć na przyszłość z czym to się je,ale tu jedynie można dostać bana za każdą pierdołę a na wszystko inne administracja ma ...e.
W tym momencie gra w tę grę jest dla mnie bez sensu jeśli nie mogę handlować z innymi.
Ciekawe czy tym razem ktoś popisze się inteligencją czy jedynie na co umysł pozwala to skasowanie posta:)
http://ifotos.pl/zobacz/chatbugPN_rnxhqee.PNG/

DobryGraczPL
23.03.2012, 20:22
albo mi sie zdaje albo cos spieprzyli i trzeba zmienic nick bo inaczej bany nie zejda xD

bagburga
24.03.2012, 14:57
Dobra już mi support naprawił chata.Moim zdaniem wystarczy wyszkolić modów po prostu z większą inwencją nie tylko macra do wklikiwania stale tych samych przycisków;/.
Temat do zamknięcia.

orka420
24.03.2012, 15:20
Zgadzam sie jezeli chodzi o zmiane kilku Moderatorow szczegolnie w Nowy Swiat.Bielik to swiezaczek,ktory tak naprawde nie istnieje jako mod na czacie,ale moze sie chlopaczyna podszkoli.Laila jak dla mnie najlepszy Mod w calym TSOL.Szacun.Najgorszy (moim zdaniem to porazka osoby,ktora dala moda temu typowi) to Astari.Przez 15 lat mojej pracy w branzy gier nie spotkalem tak nieodpowiedzialnej osoby na stanowisu moderatora.Nie bede sie wdawal w szczegoly,ale ktos powinien sie tym zajac.Nic dziwnego,ze od jakiegos miesiaca na czacie jest jeden wielki bajzel.Laila jest tylko w dzien i dobrze,bo wtedy gra najwiecej malolatow i jest mnostwo roboty,ale wieczor i noc,kiedy modem jest astari to chanba.ten czlowiek sie po prostu nie nadaje na bycie moderatorem czatu.