PDA

Zobacz pełną wersję : MOD_Novtalath

wawker
19.03.2012, 23:47
Mam pytanie . Jak to możliwe że modem został człowiek który ma za nic polską ortografię i używa wyrażeń typu
[22:29] MOD_Novtalath: Moze i nie dyskutujemy ale pewnych rzeczy na publicznych kanalach sie p[o prostu nie mowi.

22:36] MOD_Novtalath: Byle do czwartku. Naprawia tego buga z banami i sie skoncza 'legendy'

[22:39] MOD_Novtalath: gandalf266: lepiej nie kontunuuj tego.

Myślałem że Mod jest pewnym rodzaju wyznacznikiem ale widzę ze się mylę....

set2g
20.03.2012, 09:54
Nie ma polskich znaków, co w tym dziwnego, tez zazwyczaj nie stosuje polskich znaków dialektycznych a to przyzwyczajenie z innych gier, które zazwyczaj ich nie wspierają.

Desir
20.03.2012, 10:41
Mam pytanie . Jak to możliwe że modem został człowiek który ma za nic polską ortografię i używa wyrażeń typu
[22:29] MOD_Novtalath: Moze i nie dyskutujemy ale pewnych rzeczy na publicznych kanalach sie p[o prostu nie mowi.

22:36] MOD_Novtalath: Byle do czwartku. Naprawia tego buga z banami i sie skoncza 'legendy'

[22:39] MOD_Novtalath: gandalf266: lepiej nie kontunuuj tego.

Myślałem że Mod jest pewnym rodzaju wyznacznikiem ale widzę ze się mylę....

Chodzi Ci o polskie znaki czy może o wypowiedź "p]o"? Nie bądź żałosny, już się czytać nie chce wypocin takich jak ten temat... Nie masz do czego się przyczepić? Myślisz że wywalą go z jego stanowiska za to że napisałeś ten temat i wszystkie dzieci czatu będą Cię za to wielbić? Eh...

EX_Ahillea
20.03.2012, 10:49
Temat niezgodny z regulaminem forum, zamykam.