PDA

Zobacz pełną wersję : Klejnoty za sms

Anari
18.03.2012, 10:55
Witam, postanowiłem napisać ten temat ponieważ czuję się oszukany, opowiem krótko moją historie i licze na pomoc.

Wczoraj o godzinie 18:00 pomyślałem gram sobie w tą fajną grę ale coś mi nie pasuje postanowiłem kupić klejnoty smsem, wysłałem wszystko pięknie ładnie ale pewien problem, nie przyszedł mi sms zwrotny i tutaj wysuwa się moja prośba co ja mam zrobić? Pieniędzy niema i klejnotów nie ma.

Prosze o pomoc i wyrozumiałość, gram w tą gre od niedawna.

palec555
18.03.2012, 12:48
Witam
piszę tutaj ponieważ mam ten sam problem sms poszedł a tych klejnotów brak bo na stronie pojawiło że jest problem i żeby skontaktować się z administratorem i jeśli jest to tutaj mam nadzieję że szybko naprawi ten błąd

stenni
18.03.2012, 13:30
mysle ze sms sa za drogie nie wiem dlaczego niema platnosci w zabce w innych grach jest to najlebszy sposob nie kazdy ma konto w banku

krotos666
18.03.2012, 15:19
Jest opcja do zapłaty przez system "paysafecard" i jest ona najlepsza w tym przypadku dla osób nie posiadających konta w banku.
Tylko jak kupujecie diamenty przełączcie się na ten system płatności. :)

Anari
18.03.2012, 16:01
Hej ja tutaj założyłem temat nie o tym gdzie wpłacać pieniądze, ja się grzecznie pytam gdzie sms zwrotny... o 20 godzin nic nie dostałem.

krotos666
18.03.2012, 16:43
Anari sprawdź dokładnie czy wpisałeś PASS (z dużej litery) na nr, który miałeś wysłać ?
Ja miałem raz podobną sytuację, że źle wpisałem i interweniowałem u swojego dostawcy usług telefonicznych.
Udało mi się odzyskać tą kwotę.
Sprawa następna: jeżeli wszystko dobrze napisałeś to dlaczego nie napiszesz do supportu?
Masz na stronie głównej Pomoc/Wsparcie i następnie formularz kontaktowy.
Tak będzie łatwiej, niż czekanie, aż ktoś tu z załogi zaglądnie.

EX_Soliren
18.03.2012, 17:17
Witam,

W sprawie płatności należy skontaktować się z supportem na nie tutaj: www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Pozdrawiam,
MOD_Soliren