PDA

Zobacz pełną wersję : <Elita>

FumaPL
15.03.2012, 22:28
witam chciałbym zaprosić do naszej gildi Elita ,,Elitarni settlersi ,, napewno każdy bd zadowolony ,napewno :)

garage1
03.05.2012, 12:10
Elita jest ok i spoko ludzie w niej są, co niestety nie można powiedzieć o załozycielu, oszust jakich mało, przyjmuje do gildii za 400 monet po czy po 2 tyg wywala i jest zarobiony. Proszę dobrze sobie przemysleć zanim wstąpicie w jej szeregi.

Pi3xel
03.05.2012, 12:10
Witam
Nie polecam tej gildii a nawet bym rzekł przestrzegam przed nią i nie chodzi tu o graczy a o założyciela gildii.
Otóż mimo posiadania stu miejsc "pseudo" założyciel FumaPL dalej pobiera opłatę za wstąpienie graczy co jest czystym wykorzystywaniem naiwności ludzi ale to to jeszcze mało gdyż większym oszustwem z jego strony było nagminne pożyczanie towarów co uczynił już pierwszego dnia zaraz po wstąpieniu mnie do gildii. Pożyczył deski liściaste i miecze z brązu i nawet słowem się nie odezwał by oddać bo w jego mniemaniu to ten co pożyczył musi o tym pamiętać by się upomnieć o swoje a nie ten co pożycza czyli on wielki wiecznie pożyczający FumaPL niema takiego obowiązku gdyż za dużo pożycza by o tym pamiętać :D Ale i to dało się przeżyć bo jak nie oddał drugi raz to już wiedziałem że jak coś potrzebuje FumaPL to należy siedzieć cicho i komu jak komu ale jemu nic nie należy pożyczać :D
Ale jak przystało na prostaka musiał się wykazać większym chamstwem więc i tak się stało więc jak stanąłem w obronie kolegi i by pokazać postawę FumyPL upomniałem się o swoje surowce wywalił mnie z gildii bo jak stwierdził jestem niekorzystną zębatką w maszynie jego rozwoju i pisząc że nie oddaje co mu pożyczyłem hamuję jego rozwój bo w zasadzie ma rację gdyż jak pożyczy od 100 graczy jakieś rzeczy to trochę się ich nazbiera nie wspominając o losowaniach jakie prowadzi a co dziwne nie widziałem ani razu by się odbyło :D By wziąć udział w losowaniu kupowało się losy za granit i to nie u byle kogo tylko u samego FumaPL :D no i czekać chyba trzeba by było w nieskończoność na losowanie ale może po mojej wypowiedzi jakieś losowanie się odbędzie albo wywali tych co brali udział w losowaniu by nie było żadnego losowania i stwierdzi że mieli zły wpływ na jego rozwój :D
A więc sumując jak chcesz iść albo już jesteś u FumaPL to nie radzę nic mu pożyczać i nie brać udziału w jego losowaniach a chłoptasiowi FumiePL nie zazdrościć lvl uzyskanego na wykorzystywaniu niedoświadczonych graczy i mam nadzieję że i inni poszkodowani przez FumaPL się wypowiedzą w tym wątku by urzeczywistnić to co tu napisałem bo podobno na czacie pisali ludzie o podobnych sytuacjach ze strony FumaPL

Pozdrawiam

FumaPL
03.05.2012, 16:22
oby dwoje za darmo nie polecieliście jak garage tak i ty pozdrawiam prosze zapytać kogo kolewiek z Elity czy sie czuje w jakiś sposób oszukany ? masz dowody daj scrina pozdrawiam

Pi3xel
03.05.2012, 16:55
Nie piliśmy razem kmiocie byś mi na ty pisał więc spuść swego jamnika z awatara i luzuj poślady zrobi ci dobrze.
Co do Elity to są tam ludzie spoko a mowa tu tylko o tobie nie o ludziach z tej gildii.
A zgodzić się mogę z tobą tylko z jednym bo dobrze napisałeś za darmo nie polecieliśmy tylko za monety, jaja i inne rzeczy których nie chce ci się oddawać więc lepiej ci wywalić nas niż oddawać a tak zrobisz miejsce dla nowych których oszukasz i dlatego tu piszemy by przestrzegać graczy uczciwych przed takimi jak ty co robią lvl dzięki naszym rzeczom wiec nie wiem czym się podniecasz oszuście. Dziś miałeś już chyba wypowiedzi ludzi na czacie i widziałeś co o tobie sądzą i że to nie jest tylko nasze zdanie na twój temat.
Nasze wypowiedzi tu mają jedynie na celu przestrzegać graczy przed twymi przekrętami i oszustami.

EX_Cormax
23.05.2012, 17:42
Z powodu braku aktywności, temat zamykam.

Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW

Cormax