PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z ładowaniem w Firefoxie

szalony_kabanos
15.03.2012, 09:09
Witam,

Po przerwie technicznej próbowałam zalogować się do gry. Ucieszyła mnie szybkość paska postępu ładowania, jednak doszedł do końca i gra się nie włączyła. Próbowałam kilka razy - zawsze z tym samym skutkiem - okno ładowania z pełnym paskiem i stop. Na Chromie wszystko ok.

Just so you know ;)

zylaja
15.03.2012, 09:31
ja ma firefoxa i wszystko ok. tyle ze gram na starym serwie. a z tego co widze to z nowszymi same problemy

szalony_kabanos
15.03.2012, 09:50
Aż sprawdziłam jeszcze raz ;) Bez zmian. Ale też nie widać, żeby ktoś jeszcze miał podobny problem..

Sztef4nn
15.03.2012, 10:20
Witam, ja tez mam problem z działaniem gry, wczytuje się niby szybko ale grafika "miga" i nie jest do końca załadowana

pure_hate
15.03.2012, 10:22
Prosta rada, odinstalować/ wyłączyć wszystkie extras'y z ff, zwłaszcza firebuga /webdevelopera i te inne cuda zwalniające przeglądarkę ;)

S3Bols
15.03.2012, 11:35
To samo mam Firefoxa i nie moge zalogować się!

Thaoo
15.03.2012, 12:11
ja mam prawie taki sam problem gdyż na fireFoxie na innym komp wchodzac do strony głównej odrazu pisze mi ze >brak Połaczenia z Serwerem < na laptopie dziala a na komp nie :):)

szalony_kabanos
15.03.2012, 13:07
Prosta rada, odinstalować/ wyłączyć wszystkie extras'y z ff, zwłaszcza firebuga /webdevelopera i te inne cuda zwalniające przeglądarkę ;)

Akurat nie zamierzam, bo wcześniej śmigało, a nie instalowałam nic nowego. Problem pojawił się po przerwie technicznej.
Poza tym, jestem zdania, ze aplikacja ma działać w przeglądarce w takiej formie, w jakiej z niej korzystam - nikt nie będzie wyłączał dodatków specjalnie na czas gry ;)

update: Pomogło wyczyszczenie cache.. Sorry za fałszywy alarm, aż mi głupio.. :c