PDA

Zobacz pełną wersję : Użytkownicy

LordEddardStark
14.03.2012, 18:25
Witam
Jest jakaś możliwość sprawdzenia statystyk jeśli chodzi o poziom zaludnienia serwera? np jak topka graczy? kto zajmuję które miejsce?

Dr_Dragon
15.03.2012, 23:38
Nom zdałoby się coś takiego.

kotu_17
16.03.2012, 18:32
a po co ci to zajmij sie gra a nie sprawdzaniem innych

LordEddardStark
19.03.2012, 21:06
aha... lista graczy to coś normalnego, a pisanie postów na forum zalicza się do grania... może jeśli nie masz nic wartego poświęcenia uwagi do napisania to daruj sobie takie teksty, bo ani tym nie zaimponowałeś a ni nic...

EX_Soliren
19.03.2012, 21:16
Witam,

Nie ma możliwości podejrzenia statystyk graczy. Nie ma żadnego rankingu.

Pozdrawiam,
MOD_Soliren

kotu_17
20.03.2012, 00:51
a ty myslisz ze jak masz nick z ksiazki to jestes taki elokwentny a na pewno nawet jej nie przeczytales tylko serial na hbo ;] hahaha

Yvainne
20.03.2012, 13:29
Koledzy to chyba przyszli powalczyć kto lepszy :D

Pytanko do Moda: czy jest przewidywany taki ranking?

spyderek
20.03.2012, 13:50
w pamiętniku dewelopera nic nie widać, ale po wprowadzeniu PvP taki ranking może być przydatny (bo na razie nie jest, nie ma jednoznacznego wyznacznika kto jest lepszy, najbardziej to chyba oddaje lvl, ale i to też nie do końca).

EX_Soliren
20.03.2012, 14:06
@Yvainne, nie posiadam informacje by był przewidziany.

Jak napisał @spyderek, pewnie po wprowadzeniu PvP, będzie robiony ranking :)

Yvainne
20.03.2012, 18:15
Dziękuję za odpowiedź. Poczekamy, zobaczymy. Ja w sumie gram, by spróbować czegoś nowego, a nie na wyścigi, ale fajnie by było zobaczyć na jakiej się pozycji jest :)

Royess
21.03.2012, 14:04
Witam wszystkich na Czarcim Gaju.
Zacząłem grać w The Settlers online, parę dni temu.Jeszcze pod koniec XX w.grałem na Amidze 500+ i 1200 i tak mnie urzekła ta gra,że postanowiłem spróbować swoich sił w internecie.Obecnie jestem na 17 levelu.Jak mi idzie? Nie wiem! Nie mam skali porównawczej,rankingu a szkoda! .W wolnych chwilach? Gram! ...The Settlers Dziedzictwo Królów(Złota edycja) i The Settlers Narodziny Imperium. Teraz jestem w swoim żywiole online...Brakuje mi kamery i obracania budynków ale coś za coś i może w przyszłości?
To jest moja premiera na forum.

Nigerion
21.03.2012, 16:22
No wiadomo ranking dobra rzecz wskazuje kto ile może i ile sam musisz nadrobić .

LordEddardStark
26.03.2012, 22:14
eeehhh masakra, ale w sumie mogłem się tego spodziewać, gdybyś ty kolego jeszcze znał znaczenie tych swoich "trudnych" słów, przeszkadza ci że mam nick z pieśni lodu i ognia ? to nie moja sprawa... rozumiem że poznałeś serial plus dla ciebie, zawszę to coś innego niż nolifienie przed komputerem, chciałeś się pochwalić że wiesz kogo przedstawia? pochwalić się że umiesz czytać? zrozumiałem.. trochę to było żałosne, no ale trudno, każdy nabija posty jak potrafi ;) ja rozumiem że teraz pełno dzieci kwejka lubi się udzielać ze swoimi "indywidualnymi" poglądami, ale proszę cię jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia to zostaw je dla siebie, bo twoje wyśmianie mnie pozostawię bez komentarza... a co do listy to nie chodzi mi o wyścigi, po pierwsze to jest tylko gra a po drugie w praktycznie każdej tego typu jest coś takiego..