PDA

Zobacz pełną wersję : Akt własności domu (warty 95 diamentów)

S3Bols
11.03.2012, 16:17
Sprzedam za monety. Offerować. Możliwość wymiany poprzez jakiś portal aukcyjny.

parapet
11.03.2012, 16:42
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/16550-Scam

Idho
11.03.2012, 17:05
chce także przypomnieć ,że ten gracz był kilkakrotnie banowany, niestety w tej grze jest system banów krótkoterminowych, i to dosłownie, niestety nie wiem ile one trwają ale wydaje mi się że mod zazwyczaj banuje na parę godzin gracza.

S3Bols
11.03.2012, 17:27
chce także przypomnieć ,że ten gracz był kilkakrotnie banowany, niestety w tej grze jest system banów krótkoterminowych, i to dosłownie, niestety nie wiem ile one trwają ale wydaje mi się że mod zazwyczaj banuje na parę godzin gracza.

Zgłaszam to do moderatora za oczernianie i kłamstwo. Nigdy nie otrzymałem bana na konto. Gimbusy do szkoły.

Dawciosss
11.03.2012, 17:46
To Ty nie oszukuj

TheDoc
11.03.2012, 18:49
Sam byłem dwukrotnie świadkiem gdy Mod (Varda o ile dobrze pamiętam) pisała do niego, że "czas odpocząć".

S3Bols
11.03.2012, 20:32
Polaczek, widział nie wie o cho chodzi i później plotkuje, chodziło odpocząć na chacie bo za dużo pisałem ... Ale co tam wy wiecie lepiej Polski głupi naród. Jak nie zazdrośni to wpier... tam gdzie ich nie chcą.

Idho
11.03.2012, 20:54
Polaczek, widział nie wie o cho chodzi i później plotkuje, chodziło odpocząć na chacie bo za dużo pisałem ... Ale co tam wy wiecie lepiej Polski głupi naród. Jak nie zazdrośni to wpier... tam gdzie ich nie chcą.

Każdy cie kojarzy jako spamera i cwaniaczka więc daruj sobie takie uwagi, przynajmniej pokazujesz swoje prawdziwe kolory w samym stosunku jakim się odnosisz do innych.

S3Bols
11.03.2012, 22:46
Każdy cie kojarzy jako spamera i cwaniaczka więc daruj sobie takie uwagi, przynajmniej pokazujesz swoje prawdziwe kolory w samym stosunku jakim się odnosisz do innych.

Zdecyduj sie czy jestem scamerem, oszustem, cwaniaczkiem. Ty jesteś typem cwaniaczka gówno wiesz ale nie przegadasz - bany krótkoterminowe (nie wiem ile trwaja ale sa krótkoterminowe), został zbanowany za scam( nigdy nie miałem bana ale zostałem zbanowany ^^), każdy mnie kojarzy (popularny jestem) :D

kim jeszcze jestem - kocham wróżenie z postów.

Idho
11.03.2012, 23:48
Zdecyduj sie czy jestem scamerem, oszustem, cwaniaczkiem. Ty jesteś typem cwaniaczka gówno wiesz ale nie przegadasz - bany krótkoterminowe (nie wiem ile trwaja ale sa krótkoterminowe), został zbanowany za scam( nigdy nie miałem bana ale zostałem zbanowany ^^), każdy mnie kojarzy (popularny jestem) :D

kim jeszcze jestem - kocham wróżenie z postów.

No i to był mój błąd, że to nie poszło do supportu bo powinieneś mieć perma, ale mod daje tylko kilku h. :/

S3Bols
12.03.2012, 00:10
Przepraszam ale kończę dyskusję bo tu widzę trollowską prowokację.