Zobacz pełną wersję : Nic nie działa?! ;]
A wiec tak wygląda problem...
http://forum.thesettlersonline.pl/attachment.php?attachmentid=97&stc=1&d=1331472985
Błąd występuje niezależnie na jakim komputerze się zaloguję...
Może któryś z moderatorów wbije na moje konto i sam zobaczy, bo ja tu nie za wiele podziałam, po prostu nic nie działa ;]
z tego co widać chyba przeglądasz włości znajomego
Zgadza się. Zaznacz swój avatar i wybierz 'wróć' albo kliknij na domek ze strzałką po lewej od znajomych.
Może też wyczyszczenie cache (pamięci podręcznej) przeglądarki i cookie pomoże.
Niestety takowej opcji "wróć" niema, pliki cache i cookie usunięte, a problem dalej występuje
Sprawdziłem na innej przeglądarce, to problem z kontem...
masz po lewej stronie dolnego paska żółty przycisk "domek ze strzałką" albo usuń znajomego
Na załączonym obrazku widać ze nie przegląda wioski znajomego, bo jeśli się to robi to na górze nie ma paska z zasobami oraz wszystkie zakładki w dolnym menu są nieaktywne, oprócz gwiazdy, a tu widać ze gildie, wiadomości są aktywne.
Twój avatar w ogóle sie nie wyświetla, wiem ze była poruszana podobna kwestia, tylko ze osoba z takimi problemami najpierw dostała bana na czacie, tak wiec pisz do supportu, udokumentuj to odpowiednio skrinami (tylko większymi, bo ten jest tragicznie mały), i czekaj na odp.
eXtremee
13.03.2012, 10:49
http://img716.imageshack.us/img716/7393/bugjii.jpg
u mnie występuje ten sam problem !!! Bug wystąpił po prawdopodobnym banie na czacie (nie jestem pewien, nic nie wyskoczylo)
i omyłkowym dodaniem do znajomych komunikatu (nie wiem jak to wytłumaczyc, ale widac znajomego bez Nicku, avataru i z 1lvl)
Podczas staru gry wyświetla sie komunikat uruchamianie kolejki logowania. Mam tak już 2 dni i nic sie nie dzieje
spyderek
13.03.2012, 13:02
bug już zgłaszany wcześniej, jeśli dodasz komunikat do kontaktów (swoją drogą po co? )to bugujesz sobie konto.
eXtremee
13.03.2012, 13:17
tak myślałem... dodałem kumunikat przez pomyłkę, niefartowne kliknięcie i tyle
Mam podobny problem co koledzy :( Też dostałem wcześniej bana na czat a teraz nic nie moge zrobic, brak surowcow, niektore elementy sie nie laduja itp. Co mam robi? z góry dzięki za pomoc.
Usuń komunikat ze znajomych
Drogi kolego niestety klikam i nie chce sie nawet zaladowac okienko na ktorym sie usuwa ;/
Zawsze możesz napisać do supportu przez formularz kontaktowy na stronie
eXtremee
13.03.2012, 21:03
No oczywiście, ja napisalem 2 dni temu i 0 odzewu ;) Po prostu BAJKA