PDA

Zobacz pełną wersję : Bonus z CD-Action.

MarjanPL
09.03.2012, 23:24
Witam rejestrowałem się z linku który był dodany w nowym cd-action i miałem dostać na start 400 desek 400 kamieni 100 narzedzi i 20 osadników.
I nie dostałem żadnego z nich.
Czy mógłbym je jakoś otrzymać ?
Gra na chwile obecną mi się bardzo podoba. Chciałbym też dostać ten bonus :)

Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.

Łysolek_pl
09.03.2012, 23:34
Ten magazyn to nie porozumienie polskiej prasy
ludzi którzy kupują ten miesięcznik sa :
1) nie doświadczonymi
2) myślącymi że coś się zmieniło ( naiwni)

gazeta nie pierwszy i nie ostatni raz w ten sposób kupuje czytelnika
podobnie było z two worlds i z World of Tanks o reszcie nie wspomnę ;)
proponuję następnym razem zaopatrzyć się w długopis i papier i spisać kody z gazety w sklepie .. a nie kupować ;)
pozdro pozdro

el-SInQ
09.03.2012, 23:34
to tzw. Pakiet Startowy dostępny w sklepie za 200 diamentów, może dostałeś te diamenty ... ?

szon26
09.03.2012, 23:45
Ten magazyn to nie porozumienie polskiej prasy

Ja tam czytuje go od 16 lat i tak nie sądzę. Co do bonusu nawet nie zauważyłem że tam coś takiego dodali :) Ale rejestrowałem się od nich z klucza do bety jak jeszcze była zamknięta.

MarjanPL
09.03.2012, 23:45
Co do jazdy po cd-action to widzę ze ktoś ma zal bo jego ukochana gra została skrytykowana. Nie zawsze zgadam się z każda recenzja ale zwyczaj coś co określają gniotem nim jest. Tym Settlersom tom wytknęli największa wada. DŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGI czas rozgrywki bardzo słusznie, bo w całej grze wieje nudą.
W co do World fo Tank's to ich bonus był smieszny, wiele stron z polski dawało lepszy bonus niż oni. Więc nie zyskali nic na tym ze załatwili bonus dla czytelników.
Ale takie dyskusje mogę prowadzić na PM nie na forum.

Na razie siedzę w samouczku więc może dostane to po jego skończeniu ?

Bluznierca
10.03.2012, 12:59
Ja tez nie zgadzam sie z kazda ich recenzja ale poczytac lubilem i lubie nadal. I pamietam jak zbieralem od pierwszego numeru przez jakies pierwsze dwa lata. Od dawna niestety tylko czasami wpada mi jakis nr jak mi ktos przywiezie, ale jak mowie: lubie, a do pisma jako tako nic nie mam. No moze czasem smieszy mnie gwiazdorzenie redakcji. Ale to raczej dziala inplus niz zniecheca. W koncu smieszy a nie wkurza :)

MarjanPL
11.03.2012, 20:35
Co z moim bonusem w końcu? Dostane go czy nie ?