Zobacz pełną wersję : Błąd z włościami
CheusallB
09.03.2012, 21:04
Witam jest taki problem że po przejęciu włości tzn. pokonaniu lidera nie mogę na tym terenie nic zbudować, a pozwoleń na budowę mam wystarczająco bo aż 18. Chodzi mi konkretnie o ten teren który graniczy z naszym początkowym terenem na północnym wschodzie(centralny). Proszę o szybką pomoc.
a magazyn postawiłeś wg samouczka ?
Legendary
09.03.2012, 23:08
a magazyn postawiłeś wg samouczka ?
:D
sorry za spam ale nie mogłem się powstrzymac
śmiej się, ja po podbiciu nowych włości dopiero po dłuższej chwili przypominam sobie - "aha! magazyn 1wszy!"
CheusallB
10.03.2012, 12:45
O ja głupi już wiem co było :D Rzeczywiście chodziło o magazyn ... Po prostu nie przypatrzyłem się i myślałem że zbudowałem go, ale to był garnizon mojego generała :) Dzięki za pomoc bo bez was bym tego nie sprawdził :p
Podepnę się pod temat. Po pozyskaniu nowych włości, oczywiście pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było postawienie magazynów. Niestety limit pozwoleń na budowę ani myśli się zwiększyć i zatrzymał się na 6 pozwoleniach. Kilkukrotne logowania nie pomogły i nadal jest z tym problem.
Czy ktoś orientuje się cóż to się podziało ?
po podbiciu nowych włości dostajesz 10 pozwoleń, które wędrują do menu gwiazdki i musisz je dodać tak jak każde inne bonusy na domu władyki