Zobacz pełną wersję : Gra Drogi, dróżki - co się z nimi stało
milkus01
07.03.2012, 21:12
Przyzwyczaiłem się do tego, że w settlersach (już od jedynki) są drogi, które przyspieszają tranzyt. Tutaj niestety ich nie widać (bo ich nie ma).
Fajnie by było gdyby takie drogi można było tworzyć (np. kosztem kamieni - kamienna droga) lub tworzyły się same (tak jak w nowszych wersjach gry settlers)
aktualnie drogi to sa tylko do ozdoby
w najnowszej wersji gry settlers, na której z tego co widzę opiera się nasza gra online istnieją drogi, które pozwalają na dostęp do budynku.
Fajnie by było rzeczywiście gdyby tutaj robiły się same i z czasem przyspieszały czas transportowania surowców/produktów. Lub coś w ten deseń.
W temacie zadam jeszcze pytanie: Czy u was też zaistniała taka sytuacja, że nieużywane drogi znikają?
AdrianT7
08.03.2012, 00:13
W temacie zadam jeszcze pytanie: Czy u was też zaistniała taka sytuacja, że nieużywane drogi znikają?
Tak, nieużywane drogi przez osadników mi znikały, ale nie wiem jak na wyższym levelu ; ) A co do pomysłu jestem za tym aby ułatwiały w szybkości dostarczania surowców po przez korzystanie naszych osadników.