PDA

Zobacz pełną wersję : problemy z certyfikatami do gildii

Chan
07.03.2012, 13:30
Witam, mamy największą gildię na tym serwerze i ilość ludzi to 96 a miejsc 100 i nie możemy dodawać nowych certyfikatów które dostajemy od członków, czy mam rozumieć że jest to taki limit czyli gildia tylko do 100 osób czy jakiś bug w grze ? bo nigdzie nie doczytałem w info nic na ten temat

set2g
07.03.2012, 13:44
gdzieś mi sie obiło o uszy ze gildia może mieć 100 miejsc, ale jakoś tego teraz znaleźć nie moge

tkacka
07.03.2012, 17:42
ja mam jeszcze jeden problem.
kupiłem certyfikat w zwykły sposób, zamiast dać go w prezencie szefowi gildii. tym samym mam zbędny certyfikat z którym nie bardzo da się coś zrobić (nie widzę opcji sprzedaży/wymiany/użycia jako prezentu/wyrzuceniu/ etc etc
a może jest jednak jakiś sposób na użycie go?

zylaja
07.03.2012, 20:56
jak juz bedziesz w gildii to bedziesz mogl uzyc tego certyfikatu. tylko nie jestem pewien czy nie musisz miec odpowiedniej rangi/uprawnien w gildii do tego

Gooregu
11.03.2012, 12:56
Mam pytanie w tej samej tematyce, czy leader musi zrobić coś aby 'akceptować' certyfikaty dodane przez członków niższej rangi?
Dodałem dziś owy certyfikat na siedzibę gildii u leadera ale nic się nie zmieniło w limicie członków. Awaria? Bug? Tak ma być?
Nasz przodowy is MIA więc nie mogę w tej chwili z nim tego uzgodnić.

AsasynRz
11.03.2012, 21:30
Mam podobny problem, zamiast wysłać certyfikatu jako prezent, kupiłem go dla siebie i jak go próbuję użyć na siedzibie gildii to certyfikat robi się szary, jakby został użyty ale nie daje swoich efektów, a po przelogowaniu mogę go ponownie użyć. Co mogę z tym fantem zrobić? czy to chodzi o to że nie mogę użyć certyfikatu na siedzibie gildii do której nie należę ?

Radnev
12.03.2012, 23:33
A wiec tak udało się przetestować jedna rzecz i jeżeli ktoś zakupił certyfikat ma możliwość dodania go go gildi ale muszą być spełnione 3 warunki :)
1. Osoba z certyfikatem musi być w gildii
2. Osoba z certyfikatem musi mieć range 2 z najwyższych
3. Szef gildii musi zaakceptować certyfikat

Mam nadzieje ze pomogłem
Pozdrawiam