pre-man
06.03.2012, 20:18
Na początek sory jeżeli problem był poruszany - przeszukałem ostatnie strony forum i nic nie znalazłem.
Przy odpowiedzi na ofertę handlową pobierane jest z magazynu "zabezpieczenie" w postaci surowca którym będziemy handlować
i wszystko było by OK gdyby nie fakt iż z mojego magazynu pobierany jest surowiec który chcę pozyskać a nie ten który ew. wyślę w zamian.
przykład (prawdziwy)
znalazłem ofertę deski-liść za wodę
dla jasności w kolumnie oferta były deski a w kolumnie koszt była woda
zaznaczyłem pozycję i wcisnąłem "wyślij ofertę handlową"
i tu się zdziwiłem ponieważ z mojego magazynu zniknęły deski a woda została w ilości początkowej
wydaje się że powinno być odwrotnie :P
aż boję się zaakceptować transakcje bo czasem okaże się że dostanę deski od kontrahenta ale swoich już nie - czyli oddam wodę free :D
poprawcie mnie jeżeli jestem w błędzie
Przy odpowiedzi na ofertę handlową pobierane jest z magazynu "zabezpieczenie" w postaci surowca którym będziemy handlować
i wszystko było by OK gdyby nie fakt iż z mojego magazynu pobierany jest surowiec który chcę pozyskać a nie ten który ew. wyślę w zamian.
przykład (prawdziwy)
znalazłem ofertę deski-liść za wodę
dla jasności w kolumnie oferta były deski a w kolumnie koszt była woda
zaznaczyłem pozycję i wcisnąłem "wyślij ofertę handlową"
i tu się zdziwiłem ponieważ z mojego magazynu zniknęły deski a woda została w ilości początkowej
wydaje się że powinno być odwrotnie :P
aż boję się zaakceptować transakcje bo czasem okaże się że dostanę deski od kontrahenta ale swoich już nie - czyli oddam wodę free :D
poprawcie mnie jeżeli jestem w błędzie