PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Widok atakującej armii

Pyrrah
06.03.2012, 20:02
Chodzi mi o to, że jak atakujemy bandytów, a już niedługo inne królestwa to widzimy tylko nędznie zbliżającego się jednego konika w stronę przeciwnika. Nie wiem jak wam, ale mi o wiele przyjemniej by się oglądało zbliżajacą się armie z generałem na czele. Może i to do gry za wiele nie da, ale to zawsze jakiś taki smaczek :) Coś takiego żeby ciekawiej oczekiwac starcia.

szarik01
06.03.2012, 20:54
ja też mam ale do armi ale bardziej do walk... po pierwsze brak podgląd na walkę... można oglądnąć tylko powtórkę w wiadomościach...
dwa i co najważniejsze... Jak do ciężkiej cholery mogą mnie atakować zabite jednostki....

Rozumiem, że ja atakuje i ja rozpoczynam atak, uderzam i zabijam jednostki, a one mi oddają w swojej turze!! ALE JAK SIĘ PYTAM JAK JE ZABIŁEM!!!
Może rozwiążcie sobie ten problem tak, że jest rzut monetą na początku i albo zaczyna atakujący albo broniący, a nie że atakują mnie zabite jednostki...
Ludzie zluzujcie bajere i ogarnijcie się...

szarik01
06.03.2012, 20:54
sorry za dubel ale macie tak wolny server że zdążyłem 2 razy napisać tego samego posta

Sedzia_Dredd
06.03.2012, 21:13
szarik01 to tylko animacja pokazująca straty... sama walka w rzeczywistości trwa ułamek sekundy.

Pyrrah ciekawy pomysł :)

set2g
06.03.2012, 21:51
nie atatkuja cie zabite jednostki bo walka toczy sie równomiernie po obydwu stronach, to jest taki tylko system powtórek które sugerują nam ze najpierw jedni bija a drudzy sie temu przyglądają i na odwrót, zobacz animacje walki przed obozem bandytów, tam walczą jednocześnie ze sobą

DjZygo
06.03.2012, 23:10
a można wysłać 2 armie jednocześnie na 1 obóz? jaki to da skutek jeśli w 1 dam Łuczników i ochotników a w drugiej łuczników i rekrutów? (albo ich wyrównam)
czy najpierw będzie walczyła pierwsza a potem druga? czy się połączą?

zylaja
06.03.2012, 23:30
a można wysłać 2 armie jednocześnie na 1 obóz? jaki to da skutek jeśli w 1 dam Łuczników i ochotników a w drugiej łuczników i rekrutów? (albo ich wyrównam)
czy najpierw będzie walczyła pierwsza a potem druga? czy się połączą?

post troche nie na temt.
najpierw piersza potem druga