PDA

Zobacz pełną wersję : Gra System Walki

emenems
06.03.2012, 09:22
Witam, uważam że system walki jest nie dopracowany, pomijając ekonomie i inne wasze usprawiedliwienia (z innego posta na forum) typu bo tak se wymyślili jakoś do mnie nie przemawiają nie podoba mi się to ze jednostki których nie ma powodują straty w mojej armii, element zaskoczenia powinien być wprowadzony, nawet kosztem ataków na moją osadę/budynki czy coś w ten deseń. Dodatkowo bitwa powinna odbywać się z ingerencją gracza który taktycznie mógłby ograniczyć straty swojego wojska, co z kolei przekłada się na więcej pracy włożonej w grę przez programistów ale moim zdaniem żadna łaska gra jest droga, ja już wydałem 80pln na wersje beta gram niecały tydzień, gra nie wybacza błędów dlatego chociażby ja też nie bardzo moge zrozumieć takie traktowanie gracza przecież tu ma być pvp. Można by było wprowadzić elementy zabudowy jako dodatkowy bonus do obrony itd ale żeby to było jasne i klarowne, narazie to mam odczucie że zrobione jest to na odp***ol co mi się nie podoba bo gra j.w. jest płatna a walka wygląda mniej wiecej tak: #$^%&%^&#$%#$@#$ = wynik, za taką cenę spodziewałem się większego dopracowania tego elementu. Pozdrawiam