Zobacz pełną wersję : Problem z logowaniem
Bry, niewiem czy to globalny problem czy lokalny, ale nie moge sie zalogowac, czly czas wracam do strony glownej. prosze o dpowiedz czy sa jakies problemy czy nie
MUSZTARDA
05.03.2012, 11:41
Ja nie mogę się dziś w ogóle do gry dostać
Siemka ja rowniez nie moge sie zalogowac niestety...
Połączenie nie powiodło się, już wczoraj wieczorem działo się coś niedobrego i stało się a w wiadomościach 0 informacji o awari
Czy jest ktorys MOD na forum? Czy mozemy prosic o jakas informacje, co sie stalo, co sie dzieje?
Tak samo nie mogę się zalogować od rana.
co się dzieje i kiedy będzie naprawione?
Xsiaze_Malko
05.03.2012, 11:58
Mi teraz padło :) problem z logowaniem, może serwer im padł?
Mephistoo
05.03.2012, 12:01
Serwery obciążone, albo ddosują ich lub coś robią, ale w to ostatnie, to mało prawdopodobne.
Mephistoo
05.03.2012, 12:07
Chociaż na pingi odpowiada normalnie, to nie wiem co jest.
Szkoda, że nie dają info jak coś zamierzają psuć. :P
Lotarinio
05.03.2012, 12:13
Mi rowniez nie chce polaczyc a probuje juz od 30min. Moze jakis mod laskawie powie co sie dzieje?
ja gram, ale mam duze problemy w surfowaniu po forum.
alienoz123
05.03.2012, 12:23
ja mam problem i z grą i z forum :/
No i pupa. mieli zmniejszyć lagi, a załatwili takie, że wejść na grę już się nie da:/ Może wszystkie światy są na jednym serwie. To by wyjaśniało, czemu otwieranie nowych i zamykanie rejestracji na starych nic nie daje.
Afrobabka
05.03.2012, 12:27
Mi tez nie chodzi i przykre jest to ze nikt nie raczy poinformowac dlaczego...
a czy znajduje się gdzieś tu osoba np. jakiś mod, który by potrafił konkretnie odpowiedzieć na pytanie? Co ? Gdzie? I o ktorej bedzie juz ok?
jedynie co admini/suport moga zrobic to restart serwerow.
Serwer mają zapchany coś, zwróćcie uwagę na to jak forum muli.
wszystko tu dziś muli... :/
U mnie po klikniciu Graj wyskakuje Przerwa techniczna
Mi strona i forum ( tylko polska) była niedostępna przez chwilę ale teraz udało mi się dopchać do gry, z pewnością jest to jakieś obciążenie jeżeli xaar się pojawi to z pewnością wyjaśni co się dzieje, przecież nie będzie siedział 24/7 żeby od razu was informować zrozumcie to ludzie ...
A bardzo szkoda, bo gra zaczyna być fajna, u mnie wogule przycisk Graj nie ma żadnego odnośnika :D
EDIT :
dip24 : no tak nie musi siedzieć, ale ma się skład który współpracuje. Nie jest to pierwsza gra ;] na niemieckich odpowiednikach gier, jak coś się stanie tam informacja jest wysyłana w ciągu 10 min.
Juliette30
05.03.2012, 12:52
tez nie moge sie zalogowac
no niestety ja tez nie mogę się zalogować, jakiś mały DOSik? :)
ja rozumiem ze nie kazdy musi tu siedziec 24/24 ;) ale z 2 strony ile jest tu innych modow? ;)
SlowFast
05.03.2012, 13:07
Tweety
TSO_PL @TSO_PL Zamknij
O problemie ze stroną główną już wiemy - pracujemy nad rozwiązaniem. BB_xaar
I co tu więcej mówić?
Nie wiem ile jest administratorów tylko xaar się ujawnia i kto opiekuje się serwerami ale musicie odróżnić opcję moda od administratora... mod nie ma tu nic do gadania on tylko opiekuje się forum i grą żeby był porządek a nie jest od spraw technicznych...
Na niemieckim może pokazuje się w 10 minut ale u nas widzę tylko jedego pośrednika xaara a tam chyba pewnie już jest więcej bo polska wersja dopiero co wyszła...
Nie musicie także narzekać że zacina, co to ma być, chce sobie pograć, nikt nic nie robi, prace nad tym trwają ta jasne, przecież administratorom zależy na tym żeby grało jak najwięcej osób więc z pewnością robią wszystko żeby wszystko było ładnie i sprawnie i nie zrobili przecież tego specjalnie więc wystarczy tylko cierpliwość :) z mojej strony też się trochę denerwuje bo mam przygodę która się za niedługo skończy i jak serwer zostanie wyłączony to pewnie przepadnie ale cóż :/
ubisoftu nie stac na lepsze serwery to tak jest :) przez co *******ca mozna dostac ze z gry wywala jak sie do kogos wchodzi na mape albo nawet jak sie u siebei cos robi to blad polaczenia zrobili by instalke gry na kompa to by odciazylo serwery ale po co :)
andrzej57
05.03.2012, 13:37
każą iść do forum a tu u każdego oroblem
przy próbie logowania wyskakuje Wywołanie serwera nie powiodło się. Czy u wszystkich tak się dzieje?? Forum jak na razie działa normalnie.
Problemy z logowaniem :((( dzien wolnego i tako wtopa ,,pozdrawiam:P)
SlowFast
05.03.2012, 14:03
...jak serwer zostanie wyłączony to pewnie przepadnie ale cóż :/
instnieje takie coś jak Backup, przywrócą stan gry z którejś godziny.
przy próbie logowania wyskakuje Wywołanie serwera nie powiodło się. Czy u wszystkich tak się dzieje?? Forum jak na razie działa normalnie.
trudno przeczytać że:
05.03.2012Powolne działanie strony głównej i forum
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że o problemie ze stroną główną i forum (bardzo powolne działanie) już wiemy. Prace nad rozwiązaniem już trwają, przepraszamy za utrudnienia.
BB_xaar
Ludzie nie przeżywajcie :) To normalne, że mogą wystąpić jakieś problemy na takim etapie. Na stronie głównej podana jest informacja i chyba bez sensu jest spamować w tym temacie. Ja widzę jeden +. Więcej ludzi zajrzy w tym czasie na forum i może choć trochę będzie mniej tych bezsensownych pytań na czacie ;)
corvusalbus
05.03.2012, 14:06
Ok, jak wiedzą to jestem w miarę spokojny. Z drugiej strony, ciężko oczekiwać by gra śmigała bezbłędnie w fazie beta testów.
Pozdrawiam niecierpliwych. Ja dzisiaj sobie zrobię przerwę w settlersach, mam nadzieję że jutro będzie w miarę ok i będę mógł coś podziałać na wyspie :D
Manhunt66
05.03.2012, 14:08
Ludzie nie przeżywajcie :) To normalne, że mogą wystąpić jakieś problemy na takim etapie. Na stronie głównej podana jest informacja i chyba bez sensu jest spamować w tym temacie. Ja widzę jeden +. Więcej ludzi zajrzy w tym czasie na forum i może choć trochę będzie mniej tych bezsensownych pytań na czacie ;)
Właśnie dzięki temu czytam właśnie poradniki na forum :D :D
normalka jak co dobrego im sie uda stworzyć to zara multum problemów ,,a mam pytanie :) jak dlugo istnieje ta gra bo ja dopiero 3 dzionek na niej i myślalem że wreszcie trafilem na coś relaksującego a tu kicha z logowaniem i już woda mi sie gotuje pozdrawiam moderatorów jak i szanowną administracje
instnieje takie coś jak Backup, przywrócą stan gry z którejś godziny.
trudno przeczytać że:
Jak dobrze pamiętam umiejętność czytania ze zrozumieniem, jest zdobywana w podstawówce. Proponuje przeczytać mój post jeszcze raz, pytam się status serwera gry, a nie o forum czy stronę główną, która mi działa normalnie. Chce zaznaczyć, że to dwie różne rzeczy, i forum nie znajduję się przeważnie gdzie serwer gry.
Afrobabka
05.03.2012, 14:17
Mi sie juz udalo zalogowac:)
SlowFast
05.03.2012, 14:19
mi także nie chodzi o forum...
mi także nie chodzi o forum...
Ty naprawdę masz z tym problem. Przeczytaj swoją argumentację, w newsie nie ma mowy na temat serwera gry, więc daruj sobie nietrafione uwagi.
btw. Ja nadal mam problem z połączeniem się do serwera; testowane na FF i IE.
Słoneczny gród chyba zdechł
stanislaw_90
05.03.2012, 14:42
mam ten sam problem, ale rano udalo sie mnie jakos zalogowac ale teraz wyrzuca mnie na strone glowna...
Sir_Gregorek
05.03.2012, 14:43
:( Dopiero zacząłem i taki klops :(
Ja również mam taki sam problem, nie mogę się zalogować na żadnej znanej mi przeglądarce, ale cóż... Na czas dopóki nie działa polecam poczytać poradniki. Ewentualnie Battlefielda 3 na ps3
Rano działało bo grałem :P
ShadowWinter
05.03.2012, 15:12
Ten sam problem u Was?
http://img837.imageshack.us/img837/7417/beztytuulng.png (http://imageshack.us/photo/my-images/837/beztytuulng.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
na 100% kazdy tak ma wiec cierpliwosci wszystko jest zgłoszone przez Gm-a czytajcie !
ShadowWinter
05.03.2012, 15:17
Ok, chciałem się upewnić czy to ten sam rodzaj problemu z połączeniem.
serekk11
05.03.2012, 15:32
loguje się i jak naciskam "Graj" to się ładnie wczytuje aż wyskakuje okno Połączenie z serwerem jest zerowane i wraca mi do logowania ;// a kumplowi działa wszystko tylko wolniej co jest nie tak??
na 100% kazdy tak ma wiec cierpliwosci wszystko jest zgłoszone przez Gm-a czytajcie !
samozwańczy stróżu moralności na tym forum daruj sobie takie uwagi, ponieważ w newsach żadnej wzmianki o problemach z serwerem gry nie ma. Przedmówca ładnie zgłosił problem z ss, jakbyś nie wiedział od tego jest forum, aby pytać i szukać informacji.
samozwańczy stróżu moralności na tym forum daruj sobie takie uwagi, ponieważ w newsach żadnej wzmianki o problemach z serwerem gry nie ma. Przedmówca ładnie zgłosił problem z ss, jakbyś nie wiedział od tego jest forum, aby pytać i szukać informacji.
powiem tak syneczku ludzie pytaja wiec im godom a przy okazji 3ym ryj i do ksiazek a nie cytuj kogos kto stara sie pomóc daruj se i rwij stad kopyta
Nie obrzucajcie się mięsem ;) to jest beta więc można wybaczać takie rzeczy :) wspierać admina i heja ;)
powiem tak syneczku ludzie pytaja wiec im godom a przy okazji 3ym ryj i do ksiazek
ohhhhhhh kultura osobista nie jest twoja mocna stroną, a twoje zainteresowania seksualne na temat emerytek mnie i zapewne forum tez nie interesuje. Jeżeli miałbyś coś konstruktywnego do powiedzenia nie krępuj się, oczywiście jeżeli jest to na temat.
Wracając do tematu, jeden z forumowiczów podzielił się wiedzą w inny temat o tym samym problemie, chodzi dokładniej o to, że gm umieścił informacje na FB (nie wiedzieć dlaczego FB, a nie w newsach), że należy wyczyścić cache przeglądarki, niestety ta procedura nie pomaga, niewykluczone, że po prostu o s3 zapomnieli :P
Rysiek3001
05.03.2012, 16:17
ja mam to samo
Monstrual
05.03.2012, 16:58
czy inni też nie mogą się zalogować? Sprawdzałem na różnych przeglądarkach, netach, komputerach i to samo:
http://img12.imageshack.us/img12/1963/przechwytywaniedx.png (http://imageshack.us/photo/my-images/12/przechwytywaniedx.png/)
na tym etapie umiera wszelka nadzieja, bo niestety, tylko dotąd mogę dotrzeć, dalej niestety nie. Brak napisu o Kolejce 1 z 1 i pozostałym czasie sugeruje błąd systemu).
Niestety mam tą samą sytuacje zakładam , że to związane z tym powolnym działaniem strony i forum.
Granderizm
05.03.2012, 17:02
tez nie moge wejsc do osady....
SaltoSpalto
05.03.2012, 17:02
oj coś poszło nie tak... ;) bugi się wkradły.. zrobią i ZACZYNAM PODBIJANIE :D
No i świetnie. Akurat jak atakowałem obóz. Pójdą na drugi od razu i nie mam wojska...
Monstrual
05.03.2012, 17:05
trudno mi powiedzieć w jaki sposób całośc jest tu zarządzana i czy w innych wersjach językowych jest lepiej. Być może polska wersja jest zaniedbywana i mniej środków się na nią przeznacza, ale wątpię.. I nie wiem, grając w podobne przeglądarkowe gry, problemów się nie uświadcza, z reguły ze względu na dostęp do całej serwerowni i nowy świat oznacza fizycznie nowy serwer. Nie wiem czy tu też.
DIABLICA255
05.03.2012, 17:06
ja też nie mogę się zalogować -zacznie to dzisiaj działać?
Luklukowaty
05.03.2012, 17:27
To samo u mnie. Teraz po restarcie systemu pojawia mi się komunikat, że połączenie z serwerem zostało zerwane i mam kliknąć OK, żeby wznowić. Klikam OK i przekierowuje mnie na adres http://w02bb01.thesettlersonline.pl/ pod którym mam
"Nieudane połączenie z 92.52.111.58.
System zwrócił wartość: (111) Connection refused"
No i znowu coś zepsuli nam?:)
Może jakiś ADMIN wypowie się i uspokoi nastroje?
Na http://www.tsotesting.com Aktualizacja 16:08 h CET : Wewnętrzne testy (gra nadal zamknięte)
To samo u mnie. Teraz po restarcie systemu pojawia mi się komunikat, że połączenie z serwerem zostało zerwane i mam kliknąć OK, żeby wznowić. Klikam OK i przekierowuje mnie na adres http://w02bb01.thesettlersonline.pl/ pod którym mam
"Nieudane połączenie z 92.52.111.58.
System zwrócił wartość: (111) Connection refused"
U mnie to samo .
Jest jakiś Administrator na forum ?!?!
Z tego co wiem to nie ma żadnych info o przerwie..
Nowy Świat server nie działa nie loguje się do gry !!!!!!!!! PROSZE ADMINA O JAKĄŚ SENSOWNĄ ODPOWIEDŹ CO SIĘ DZIEJE Z SERVERAMI.
myślałam, że to wina mojego internetu ale widzę, że nie tylko ja nie mogę się zalogować. A szkoda, bo gram pierwszy dzień i gierka wydaje się fajna. A takie coś może odstraszać nowych graczy ...
jeszcze przed chwilą grałem a teraz już nie moge sie lognąć
Monstrual
05.03.2012, 17:48
całośc muli, nie tylko polska wersja strony. Także testowy serwer... Wygląda na to, że wszystko stoi na jednej maszynie: serwery gry, testowe serwery, strona www, forum. Nic dziwnego. Potem to "działa" w ten sposób a nie inny.
Inna opcja, że wszystko zostało celowo unieruchomione, i tak jak tutaj ktoś pisał, trwają prace, o których mało kto wie.
Anomal1a
05.03.2012, 17:51
Kpiny!
Do Słonecznego Grodu nie można było się połączyć przed 12:00 i sytuacja się utrzymuje.
krystian4ever
05.03.2012, 17:56
"To, że coś jest za darmo nie oznacza to, żeby było chu...owe". Panowie Administratorzy nie często mają wolne ręce od roboty - ok rozumiem. Nie mniej jednak informacja powinna być czarno na białym obwieszczona. Ogromny minus za support.
ja loguje sie tylko na stronce ale gdy chce wejsc do gry jest napisane ,ze "polaczenie z serwerem zostalo zerwane" i tak juz od 40 min:/
wasnie nic nie napisali,że będzie jakaś przerwa czy a tak nie wypada robic.....chciałbym sie dowiedziec czy ktos moze nam cokolwiek na ten temat powiedziec np. ile to potrwa???
wiecie, ja nie mówię, że gra ma cały czas idealnie chodzić. Wszytko się czasem psuje a ludzie nie mają boskiej mocy żeby od razu to naprawić. Ale tak jak piszą ludziska po wyżej, wypadało by napisać, że jest przerwa techniczna ...
Yassamet
05.03.2012, 18:05
Ja zaś mam ciekawy problem. Założyłam konto za pomocą facebooka i zwykle za jego pomocą się loguję i jest ok. Potwierdziłam swój mail w miedzyczasie. Jednak nie mogę sie zalogować ani poprzez swój login ani poprzez mail. Jest to niewygodne, jeśli np jestem u koleżanki i chcę się na chwilę zalogować, by poustawiać produkcję. Mógłby to ktoś wyjaśnić i ew naprawić?
Przeciez pisze wam na glownej stronie i na forum.
Powolne działanie strony głównej i forum
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że o problemie ze stroną główną i forum (bardzo powolne działanie) już wiemy. Prace nad rozwiązaniem już trwają, przepraszamy za utrudnienia.
BB_xaar
Powolne działanie a problemy z zalogowaniem to dwie różne sprawy,tak mi się wydaje
informuję, że gra ładuje się u mnie ale nie chce się wgrać.(okienki z paskiem i napisem BETA wchodzi ale następne z poradą dnia i najnowszymi wiadomościami nie do konca... niebieskie tło z tyłu i dalej nic) juz od 2 godzin(a 2 siedze)
chciałam zauważyć, że pisze o powolnym działaniu gry a nie całkowitej niemożności wejścia na jakikolwiek serwer :)
a mi sie wydaje ze wlasnie o to chodzi.Bo akurat w ten czas to napisali
ShadowWinter
05.03.2012, 18:19
Ja zaś mam ciekawy problem. Założyłam konto za pomocą facebooka i zwykle za jego pomocą się loguję i jest ok. Potwierdziłam swój mail w miedzyczasie. Jednak nie mogę sie zalogować ani poprzez swój login ani poprzez mail. Jest to niewygodne, jeśli np jestem u koleżanki i chcę się na chwilę zalogować, by poustawiać produkcję. Mógłby to ktoś wyjaśnić i ew naprawić?
Ja mam podobny problem.
Bzykacz2012
05.03.2012, 18:19
Witam, powolne działenie- to moge zrozumieć. Tylko co to ma wspulnego z tym ze strona otwiera sie do pewnego momentu i koniec. Mam czas zeby cos zrobic i nic. Prosze naprawcie to.
chciałam zauważyć, że pisze o powolnym działaniu gry a nie całkowitej niemożności wejścia na jakikolwiek serwer :)
tu się z Tobą zgadzam
moze powolne dzialanie jest rownoznaczne z graniem
mi teraz coś padło i nie mogę się zalogować
Wiecie moze na ktorym levelu sie konczy samouczek??
Raistlyn
05.03.2012, 18:24
Ja tez nie moge sie zalogowac niby okno gry wczytuje ale nie ma przycisku OK :)
ShadowWinter
05.03.2012, 18:25
Udało mi się zalogować.
urbiurbi
05.03.2012, 18:25
Przeciez pisze wam na glownej stronie i na forum.
Powolne działanie strony głównej[...]
Zgadza się, ale ja mam taki oto problem:
http://img848.imageshack.us/img848/2636/tso.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/848/tso.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
I raczej podczepić do powolnego działania strony podczepić nie mogę-wielokrotne próby logowania kończą się tym samym wynikiem jak na screenie.
ledzeppelin
05.03.2012, 18:28
Nie mogę się zalogować. 2h czekania na zalogowanie...? chyba coś jest nie tak..
Ja mam identycznie.Wszyscy tak maja wiec napewno cos robia przy stronie lub cos takiego
OOOO udało sie ciekawe na jak długo
To samo od ok 15 o ile dobrze pamiętam. Raz mi wyskoczył przycisk "rozpocznij przygodę", wczesniej komunikat by przeczyścić Cache, przerzuciłem się z Chrome na Mozille i nadal to samo, więc pozostaje tylko czekać aż serwer zacznie wpuszczać znów. :)
o coś się zaczyna dziać, bo udało mi się zalogować :)
komu działa temu działa....
mi dalej wisi... niebieskie tło i porada dnia :/ i tak od 16
stasiu1cz
05.03.2012, 19:11
cojest do chole .........,,,,,,,,,,,,...........,,,,,,,,,,,....... .ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Atalantel
05.03.2012, 19:29
U mnie też nic...
lordgregoryextra
05.03.2012, 20:12
kto mi za to zwróci deski,granit,marmur itd??? SPECJALNIE WYKUPIŁEM WSZYSTKICH ODKRYWCÓW BY ICH CO 6 godz.wysyłać!!! mod! kto mi za to odda materiały???? odpiszcie w koncu???
lordgregoryextra
05.03.2012, 20:51
Wiecie moze na ktorym levelu sie konczy samouczek??
na 17stym
Czyli rozumiem, że nic się z tym tematem nie dzieje? Nie chce mi się wierzyć, że żadnego moda nie ma na forum!?
dzisiaj nie mogę się zalogować w ogóle - dobrze by było gdyby w końcu coś z tym zrobiono
ten serwer to jakiś nieśmieszny żart, brak połączenia i tak od 9
Najlepsze to, ze moj brat w pokoju obok gra sobie bez problemu, a ja nie moge wejsc do gry :)
od rana od 8 probuje wejsc i nic , na mozilli na chrome na IE i dupa... ciekawe kiedy to naprawia i co dostaniemy w zamian za czekanie i stracone surowce??
Navenyer
05.03.2012, 21:56
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Czy mozna poznac konkretny termin?
Wtedy powroce do gry inaczej szkoda nerwow.
Mistyquar
05.03.2012, 22:46
zalogowałem się na konto, a do gry nadal nie mogę się dostać.. licze na jakas rekonpensate ze strony administracji ...
nie można się zalogować - szkoda tylko dziennej premii :))
W końcu to "Beta", ważne że usterka wystąpiła teraz. Jeśli chodzi o logowanie to też mam problemy, rano w pracy udało mi się dopiero ok 12 i do 17 było bez zastrzeżeń. Teraz z domu też nie miałem większych problemów.
dzordzcz
05.03.2012, 23:34
Dałem radę z logowaniem, także miałem problemy z długim nawet 25 minutowym logowaniem ,który konczył się niczym. Należało odblokowac wszystkie cookies i wszystko gra.Pozdrawiam graczy.
ps. ustawienia przeglądarki w opcjach
dzordzcz
05.03.2012, 23:36
...a tak na marginesie... żałosne jest to żeby rozwiązania szukać na forum.Pzdr.
no i przez to, że nie można było się wczoraj zalogować straciłem codzienne premie do końca tygodnia - kto to zwróci??? jakieś zasoby zawsze się by przydały a teraz napis zaloguj się jutro itp>:P
Yassamet
06.03.2012, 12:16
...a tak na marginesie... żałosne jest to żeby rozwiązania szukać na forum.Pzdr.
Nie zgodzę się. Na forum można znaleźć osobę, która problem umie obejść i Ci, czy mi powiedzieć jak go rozwiązać. Szukanie pomocy na forum to raczej próba współpracy z innymi ludźmi.
Do tematu: Czy któryś z modów/admin wpadł już na pomysł, czemu logowanie przez facebooka uniemozliwia logowanie zwykłym loginem czy mailem? aktywacja konto na E-mail zrobiona.
Aborygen
07.03.2012, 00:38
ja od wczoraj nie mogę się w ogóle zalogować, cały czas wyskakuje mi komunikat, że logowanie nie powiodło się a przy próbie odzyskania hasła wyskakuje, że dany użytkownik nie istnieje ;/
Dead_Walking
07.03.2012, 08:53
ja od wczoraj nie mogę się w ogóle zalogować, cały czas wyskakuje mi komunikat, że logowanie nie powiodło się a przy próbie odzyskania hasła wyskakuje, że dany użytkownik nie istnieje ;/
Mam tak samo, tyle ze nie od wczoraj a od przed wczoraj, oraz jest napisane zebym sprawdzil czy podana zostala poprawna nazwa uzytkownika:/ Na forum sie moge zalogowac, ale do gry juz nie... I tak jest juz TRZECI DZIEN! Ile moze trwac naprawianie ??
Powinny byc jakies premie dla graczy ktorzy tyle czasu straca przez ten błąd............................................ .................................................. ..
Znowu problem z zalogowanie się! Rano ok, była konserwacja, przeniesienie na serwery a wieczorem?? Chociaż jakieś wieści!! Fajna gra ale na razie szkoda inwestować!!!
Afrobabka
08.03.2012, 20:04
Tez nie moge sie znowu zalogowac... Irytujace to sie robi...
jakieś pracę trwają w dalszym ciągu ?
Afrobabka
08.03.2012, 20:16
U mnie znowu pokazuje, ze niby przerwa techniczna ;/
Witam! Wygląda na to, że konserwacja poszła nie tak. Przerwa techniczna :(
QantaNaMera
08.03.2012, 20:19
Jestem zalogowany ale gra sie nie chce wlaczyć.... wyskakuje przerwa techniczna.... ??
Tak myślałem że coś nie tak jest. Ok 16-17 dało radę się zalogować ale nie bez problemów. U mnie część budynków nie wyświetlała się prawidłowo.
Afrobabka
08.03.2012, 20:21
Przed 14-ta juz mozna bylo grac, a teraz znow cos sie skopalo...
A-Arek-A
08.03.2012, 20:24
Żadnego komunikatu..... Olewka na graczy, W dupie mają. Pierwszy raz widze grę z takim zaangażowaniem obsługi i MOD-ów na forum.
Wszyscy są chyba zajęci liczeniem kasy z przelewów
Afrobabka
08.03.2012, 20:25
Żadnego komunikatu..... Olewka na graczy, W dupie mają. Pierwszy raz widze grę z takim zaangażowaniem obsługi i MOD-ów na forum.
Wszyscy są chyba zajęci liczeniem kasy z przelewów
Odnosze takie samo wrazenie;) Jakos nie moga sie pofatygowac zeby wejsc na forum i powiedziec chociaz ze staraja sie blad naprawic...
SzlachetnyRysio
08.03.2012, 20:25
No fakt z modów mogę pochwalić tylko jednego a reszta to nie wiadomo gdzie ;/
Ale pamiętajmy, że przerwa w grze to nie winna modów lecz twórców gier
A-Arek-A
08.03.2012, 20:27
Albo mam zwidy, albo mi się gra ładuje....
Do A-Arek-A: Dawno czekałem na tą grę w języku polskim. Wygląda zacnie. Natomiast problem prawdopodobnie leży w samym serwerze, a tam MODy nie mają dostępu. Może trochę czasu upłynąć zanim zdiagnozują i usuną problem. W Twoim wypadku widać elementu uzależnienia. Przerwa od gry napewno nie zaszkodzi. Pozdrawiam :)
Zalogować się można do strony głównej ale gra się nie ładuje...
A-Arek-A
08.03.2012, 20:28
No fakt z modów mogę pochwalić tylko jednego a reszta to nie wiadomo gdzie ;/
Ale pamiętajmy, że przerwa w grze to nie winna modów lecz twórców gier
Nie winie modów za przerwę w grze, ale forum mogliby od czasu do czasu odwiedzać
QantaNaMera
08.03.2012, 20:29
Wyslalem maila i jednak cos to dało. :D Dziala ! Thanks :)
A-Arek-A
08.03.2012, 20:30
Do A-Arek-A: Dawno czekałem na tą grę w języku polskim. Wygląda zacnie. Natomiast problem prawdopodobnie leży w samym serwerze, a tam MODy nie mają dostępu. Może trochę czasu upłynąć zanim zdiagnozują i usuną problem. W Twoim wypadku widać elementu uzależnienia. Przerwa od gry napewno nie zaszkodzi. Pozdrawiam :)
Tak się składa że od 5 dni mam przerwe, bo czały czas gra zbugowana była. Poczytaj wątek http://forum.thesettlersonline.pl/threads/16415-Bug-konta
Lady_bird
08.03.2012, 21:08
Niestety u mnie ładowanie gry konczy się na poradach dnia... :(
Afrobabka
08.03.2012, 22:26
Gdzie trzeba wyslac tego maila? Bo mi dalej nie dziala.
Barimona
09.03.2012, 09:32
mi też nie działa, już 3ci dzień...ktoś wie o co biega?
Witam,
Dziś od godziny 9 rano do teraz nie mogę zalogować się do gry. Cały czas pojawia mi się taki komunikat:
"Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online"
Czy ktoś wie o co chodzi?
Siwers90
09.03.2012, 16:49
mam to samo :/ Nie dość że support nie odpowiada to gra nie działa..
BlachaWzB
09.03.2012, 18:54
Pisze tu, bo mam troszke inny problem z wejsciem do gry! mianowicie mam konto na nowym 2 świecie, a chcialem z kumplem byc na jednym swiecie i zalozylismy konto na 4 swiecie, nowy email itp i za nic nie moge się zalogowac na to nowe konto, a jak odrazu zalozylem to wszedlem i zaczalem rozbudowę, myslalem ze haslo moglem pomylić, ale nawet nie moge nowego przydzielić, tamto konto chcialem porzucic i wyslac maila o usuniecie ale teraz jestem w kropce :/ może mi ktos doradzic co mam czynić ;> ?